sevgili kutu kutu pense ben hiçbir zaman onun ailesine laf etmedimki onlar düğün hazırlıklarında başladılar ara bozmaya maddiyatı problemler ettiler herşeyime karıştılar ya inan o kadar farklı ki durum nasıl anlatsam bilmiyorum ya eşim normalde seninle çok mutluyum seni çok seviyorum sorun sadece aileler derdi ama onlarıda bana hep tercih ederdi ben onun öncelikleri arasında yoktum beni hiç düşünmezdi bayram günü bile beni yalnız bıraktı ailesi yüzünden ben ondan sadece igi istedim ailesi yokken iyi ama onlar varken çok değişiyordu hemde çok çok.kaç kere karşıma aldım konuştum ama olmadı ailesi çok fitledi bana sen beni yönlendiremezsin demişti en son bana şiddet uyguladığı gün halbuki birkaç gün önce ben seni deli gibi seviyorum ben senden asla vazgeçemem diyordu aslında dedimya haklı olduğumuda biliyordu bana bir keresinde sen çok sabrettin ben senin kadar sabırlı olamadım Allah belkide seni çocuklarınla mükafatlandıracak dedi.ya ne diyeyim o kadar çok şey varki anlatacak ama olmuyor işte anlatmak ve zaten bitti resmen 3 ay oldu o benim ilk gözağrımdı ilk elini tuttuğum insandı ona çok güvanmiştim ama beni çok hırpaladı 2 yıl içinde şuan sadece Allaha sığınıyorum ve dua ediyorum sizlerde duanızı eksik etmezseniz çok sevinirim ayrıca onunda beni sevdiğini ve merak ettiğini biiyorum çünkü arkadaşımın eşine beni sormuş ama iş işten geçti artık kaderimizde buda varmış kabullenmekten başka çaremiz yok