• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birazcık hassasiyet

byn ezel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
157
22
118
33
sanırım kımse yardımcı olmayacak o kadar zor bısey mı istedım amelıyat olacagımı kımseye soylemedm ailem veya arkadaslarım vss burda yardımcı olabılecegınızı sanmıstım buyuk hayalkırıklıgına ugradım sadece kendı yaptıgınız amelıyatta sordugum bır kaç soruya cevap verecektınız :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Merhaba bazen yogun oluyor ve giremiyor kadinlar cunku okullar başladı is hayati derken....ben yardimci olmaya calisayim elimden geldigince merak ettiklerini sorabilirsin :KK66:

Canımcım özelden cevap yazdım sana. Sormak istediğin başka şeyler varsa yardımcı olurum sorabilirsin burdan da özelden de

Merhaba bazen yogun oluyor ve giremiyor kadinlar cunku okullar başladı is hayati derken....ben yardimci olmaya calisayim elimden geldigince merak ettiklerini sorabilirsin :KK66:
çok sagolun:) şimdi ameliyat olmaya karar verdim ama çok zayıfım 43kıloyum bu etkıler mı acaba ve istanbulda önerebileceginiz bi doktor var mı ? gögüs yumusaklıgına en yakın sılıkon marka hangısıdır?? cevaplarsanız cok memnun olurum

çok sagolun:) şimdi ameliyat olmaya karar verdim ama çok zayıfım 43kıloyum bu etkıler mı acaba ve istanbulda önerebileceginiz bi doktor var mı ? gögüs yumusaklıgına en yakın sılıkon marka hangısıdır?? cevaplarsanız cok memnun olurum
Ben de 43 kiloyum cok zayif olmanin biraz dezavantaji oluyo gorunti acisindan, gogus kemiklerim cok belli oralar biraz dolsa silikon cok daha guzel duracak doktorumda ayni yorumu yapti, onun disinda baska bir etkisi yok ben cok memnunum

43 kg hım 250 den fazla isteme bende 48 kg ile ameliyata girdim 300 istedim biraz büyük bana kilo aldım sonra 52 kg oldum göğüsler hamile göğsü gibi oluyo ben küçük dik daha sevimli buluyorum omuzların dar ve inceyse 250 iyidir tabi dipnot: doktorun daha iyi bilir

Sahsi fikrim yuvarlakta 300 cc den az taktirmayin ve en onemlisi cikinti , profil yuksekliklerini iyi inceleyin damlada ve yuvarlakta ki farklara dikat edin ve kataloglradaki bilgileri okuyun.

Ben de 43 kiloyum cok zayif olmanin biraz dezavantaji oluyo gorunti acisindan, gogus kemiklerim cok belli oralar biraz dolsa silikon cok daha guzel duracak doktorumda ayni yorumu yapti, onun disinda baska bir etkisi yok ben cok memnunum
siz
43 kg hım 250 den fazla isteme bende 48 kg ile ameliyata girdim 300 istedim biraz büyük bana kilo aldım sonra 52 kg oldum göğüsler hamile göğsü gibi oluyo ben küçük dik daha sevimli buluyorum omuzların dar ve inceyse 250 iyidir tabi dipnot: doktorun daha iyi bilir
sizin kaç cc ve nasıl duruyor?

fotonuz varsa beni izlemeye alır mısınız ?

beni izlemeye alır mısınız varsa fotonuz bakabılır mıyım nasıl duruyor dıye?

Zaten sorun karar vermekte ama ben 8 mayista ameliyat oldum dr zekeriya kul a bende fazla kilolu degildim 48 flandim ben suan cok memnunum ve hatta ameliyat birkac kilo aldim ve suan daha iyiyim ben cok mutluyum bazi s3yler kisinin yapisina anatomisine gire farklilik gosteriyor bu nedenle sen kendi vucudun hakkinda en uygun bilgileri drlarla goruserek ogrenebilirsin.benim dokum cok azdi ve hafif yumusak bir yapidi vardi iki cocuk emzirmistim.bu nedenle meme alti kesisi yaptik 325 cc mentor yuvarlak kasalti.ben dr umdan ilgisinden cok memnun kaldim ben bir gorus derim zaten ilk muayene ucretsiz cogu doktorun.hangisi en yumusak dersen onu herkes kendi taktigi markayi onerir genelde☺ben o konuda ne desem yalan olur ama ben ve esim markamdan memnunuz...Doktorum bunu onerdi bende doktoruma guvendim kendimi ona bıraktım simdi mutluyum fotolaroma bakarak belki bir fikir edinirsin....

foto atıcam amelıyata gıdecegım hafta sıznle herseyı paylasıcam kasımın sonuna dogru dusunuyorum ve cookkk heyecanlıyım:)

Back
X