Benim 6 yıla yakın olmadı. Bir gün tvde bir doktorun sohbetine denk geldim ve kadınlar çocuk olma ihtimallerini sürekli
tüp bebek sürecine girerek yitiriyorlar, vücutlarını çok yoruyorlar demişti. Ben aşılama düşünüyordum o zaman. Ama yaptırmadım. Hangi doktora gittiysem önce aşılama dedi, karar verdim tamam yaptıracağım dedim ama kendimde o gücü bulmadım. Hele tüp bebek çok daha zor.
Sonra bir gün umutları başka bahara kaldırdığımız zaman 10 günden fazla adetim geçince test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.
Şimdi 31 haftalık hamileyim. Yani demem o ki ben bu süreçte sadece şunu anladım ki ne kadar çaba gösterirsek gösterelim ya da göstermeyelim inanın bu dünyada nasibiniz olan bebek bir gün gelecek. Eğer nasipte yoksa da gelmeyecek/ ben bunu kabullenmiştim artık.
Nasibi varsa zaten gelecek yoksa da zaten ne yaparsam yapayım gelmeyecek/ ha tabiki bu değil ki tedaviler yapılmasın, uğraşılmasın. Ama artık biraz dinlenin derim. Çok fazla kendinizi vücudunuzu yormayın.
Size dua edeceğim. Allah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin size. Umarım çok mutlu günleriniz gelir ve geriye dönüp bakarken sadece bir tebessüm edersiniz.