- 2 Şubat 2018
- 1.396
- 2.306
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu mesajlar bana iyi geliyor teşekkür ederim...Sizi çok iyi anlıyorum..İnsan psikolojisi öyle kötü ki...yalnız şu var ki her şey Rabbimin elinde. Umutsuz olmayın kesinlikle.. ben kendimi hep böyle telkin ediyorum. Derdi veren Allah dermanını da verir inşallah dileyen herkese.
O kadar çok olumlu hikaye var ki aslında.. ama bizler hep olmayanlara negatiflere şartlıyoruz, olumlu hikayeler bizde yaşanmaz gibi geliyor. Hatamız hep burada sanırım.
Süreç çok zor.. rabbim yardımcınız olsun. Bundan öncekileri unutun. Olumlu düşünmeye çalışın olumlu olsun inşallah..
ışte o dengeyi tutturmak o kadar zorki...ne umut bağla ne umutsuz ol Rabbim tüm isteyenlerin kucagını doldursun tez zamanda ... amin...
sizde yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız insallah ❤Eminim siz en doğru zamanda en doğru şeyi yaparsınız, kalbiniz sevgi dolu.Allah hem karnınizda büyüttüğünüz hem de kalbinizde büyüttüğünüz evlatlar nasip etsin tez zamanda
bizlerin hikayesi de mutlu son olur mu ki...Sizi çok iyi anlıyorum..İnsan psikolojisi öyle kötü ki...yalnız şu var ki her şey Rabbimin elinde. Umutsuz olmayın kesinlikle.. ben kendimi hep böyle telkin ediyorum. Derdi veren Allah dermanını da verir inşallah dileyen herkese.
O kadar çok olumlu hikaye var ki aslında.. ama bizler hep olmayanlara negatiflere şartlıyoruz, olumlu hikayeler bizde yaşanmaz gibi geliyor. Hatamız hep burada sanırım.
Süreç çok zor.. rabbim yardımcınız olsun. Bundan öncekileri unutun. Olumlu düşünmeye çalışın olumlu olsun inşallah..
Dualariniz icin cok teşekkür ederimAllahım gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.
Dualarım ve kalbim seninle...
Ama lütfen umutsuzluğa düşme.
Sen de iyi biliyorsundur ki taktir Rabbimin.
Allaha sığın bol bol dua et ve mutlaka dualarının kabul olacağına inan.
Ahhh canim benim sende ne zorlu yollardan geçtin... Insan bu kadar olay yaşadıkça daha da imkansiz gibi geliyor, heves etmeye korkuyor dimi. heves etsem hayal kırıklığı yasar miyim korkusu oluyor... inanir misin dua bile edemez oldum, 4 senedir dualarimda hep ayni cümleler tekerleme gibi oldu artik anlamini yitirdi sanki oylesine manasizca çıkıyor agzimdan Allah affetsin, bu olaylar maneviyatimi da zedeledicanımsın.
benim de neredeyse 4 yıl oldu.
hiç hamile kalmadım.
3 negatif tüp bebek denemesi,
histereskopi,
laparoskopi,
tek tüpümün alınması..
kalan tüpüm de kusursuz değil malesef.
şansımın bir çok kişiden az olduğunu biliyorum.
ama Allah a olan inancım ve güvenim tam.
ha mucizesini gösterdi verdi başımın tacı olur,
ha vermezse de yine bir bildiği vardır hakkımda.
sorgulamaya haddim yok.
tek duam 'yeter ki hayırlısı olsun'.
Vayyy be ne hikayeler var10 yillik evli arkadaşım artik tamamen umudunu kestiği bir dönem arkadaşının hamilelik haberini alıyor ve ben de bi test yapayım diyor.. ve sonuç o da hamile.. ummadiginiz anda pat diye oluverir.. inşallah tez vakitte guzel haber alirsiniz
böyle olumlu sözlere ihtiyacim var işte... çevremde artik beni kimse motive de edemiyor. teşekkürler desteğiniz içinbu gibi durumlarda stres en önemli faktör bu nedenle stresten uzak tutun kendinizi, kesinlikle tutmaz ama deniyorum tarzı cümleleri hayatınızdan çıkarın bu sefer tamam neden olmasın diyerek bardağın sulu kısmını görün lütfen ve müjdeli haberinizi bizimle de paylaşmayı unutmayın lütfen ben inanıyorum bu sefer tamam . Sevgiyle kalın
Ahhh canim benim sende ne zorlu yollardan geçtin... Insan bu kadar olay yaşadıkça daha da imkansiz gibi geliyor, heves etmeye korkuyor dimi. heves etsem hayal kırıklığı yasar miyim korkusu oluyor... inanir misin dua bile edemez oldum, 4 senedir dualarimda hep ayni cümleler tekerleme gibi oldu artik anlamini yitirdi sanki oylesine manasizca çıkıyor agzimdan Allah affetsin, bu olaylar maneviyatimi da zedeledi
çok güzel bir duaymis... belki benim de farkli dua cümlelerine ihtiyacim var artik, sağol canimYok dedim ya yine Allah tan hayırlısını diliyorum. Belki olmayacak hiç ama o zaman da başıma gelen bunca şeyin bir anlamı vardır muhakkak. Veren de vermeyen de Allah a hamd olsun. Ben hep şöyle dua ederim: Allah ım sen onca çiçek açan ağacın içinde beni dalsız çiçeksiz meyvesiz bırakma, bana da hayırlısını nasip et. Sende her şeye rağmen iste sakın Allah a sırtını dönme canım.