• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biraz tebessüm:)

Evet yok mu kimse ☺yani çok şey de istemiyorum ..Yatı katı olsun da demiyorum ..Beni taşımasa da olur..Can desin kardeşim desin yeter

Ismarlama usulü oluyor muymuş bu işler? Gerçekten buna inanıyor musun?
Su ozelligi olsun bu ozelligi olsun demiyorum yani ismarlamiyorum .. Bn sadece buraya i dokmek istedim bunu sizlanark degilde boyle anlatmak istedim

Kardeş aranıyor☺ yas farketmez..il farketmez..meslegi hic farketmez..guzelligi ic guzelligi olsa yeter bu kiriterlere sahip canım olabilcek dersimi dinleyebilecek.Derdini cekinmeden anlatabilcek bir kardes aranıyor..Dip not:ee elektrik şart tabi
Tek çocuk musunuz? Onun sıkıntısı mı?

Kardeş gibi yakın arkadaşlarınız yok mu? 1 tane olsa yeter

Tek çocuk musunuz? Onun sıkıntısı mı?

Kardeş gibi yakın arkadaşlarınız yok mu? 1 tane olsa yeter
Oncelikle anlamaya calistiginiz icin tesekkur ederim☺evet tek cocugum ve gercek arkadasim yok neden derseniz arkadasim var ama cikarci hepsi bunun farkindayim ama arkadas diye sineye cekiyorum

Sen fazla izdivac programi izliyosun galiba oyle bi yazmissin ki kriter falan devaminda evi olsun arabasi olsun diye yazarsin sandim :işsiz:

Oncelikle anlamaya calistiginiz icin tesekkur ederim☺evet tek cocugum ve gercek arkadasim yok neden derseniz arkadasim var ama cikarci hepsi bunun farkindayim ama arkadas diye sineye cekiyorum
Herkes çıkarcı olamaz, buna inanmıyorum. Bir kaç kötü denk geldi diye tüm insanlardan umut kesmeyin.
En iyi arkadaşlıklar okuldan ya da ortak ilgi alanında buluşmanızı sağlayan kurslardan ediniliyor. Bir 4 kardeşiz, ama arkadaşlarımla paylaşımımı kardeşlerimle yapmamışımdır.
Ne gezdik tozduk, yedik içtik vakti zamanında. Size tek gereken, 1 kız arkadaş :) Sosyalleşin diyorum.

dışarıdan bulacağın portatif kardeşte çıkarcı çıkarsa vay senin haline bu iş çıkar çatışmasına döner :KK53:

Ben de tek çocuğum ama hiç öyle sanal ortamdan kardeş arkadaş falan dilenmiyorum yani. Bunun tek çocuklukla ne alakası var?
Sanırım normal hayatta iletişimde sorun yaşayan birisiniz, sağlıklı ilişkiler kuramıyorsunuz.
Kursanız gelip buradan can veya kardeş veya dost aramazsınız yani.
Çok saçma.

Ben de tek çocuğum ama hiç öyle sanal ortamdan kardeş arkadaş falan dilenmiyorum yani. Bunun tek çocuklukla ne alakası var?
Sanırım normal hayatta iletişimde sorun yaşayan birisiniz, sağlıklı ilişkiler kuramıyorsunuz.
Kursanız gelip buradan can veya kardeş veya dost aramazsınız yani.
Çok saçma.
Kuramiyor olabilirim .. sanal ortam haklisiniz ama bulusalim gazoz icelim filan demiyorum sadece tek derdim konusmak konusmak.kardes eksikligini biliyorsaniz beni anlarsiniz

Herkes çıkarcı olamaz, buna inanmıyorum. Bir kaç kötü denk geldi diye tüm insanlardan umut kesmeyin.
En iyi arkadaşlıklar okuldan ya da ortak ilgi alanında buluşmanızı sağlayan kurslardan ediniliyor. Bir 4 kardeşiz, ama arkadaşlarımla paylaşımımı kardeşlerimle yapmamışımdır.
Ne gezdik tozduk, yedik içtik vakti zamanında. Size tek gereken, 1 kız arkadaş :) Sosyalleşin diyorum.
Tesekkurler☺sosyallesmeye calistim fakat cevremdeki insanlar hep arkadan konusmaya meyilli

Back
X