Biraz saçma ama sizde de oldu mu?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Bu aralar çok kedili konular açtım farkındayım ama bilmediğim konular vardı internette bulamadığım veya özel olarak merak ettiklerim bu yüzdendi şimdi ise başka bir şey soracağım biraz saçma gibi mi😅

17 haftalık hamileyim ve inşallah minik bir prensesim olucak, eve kedi almadan önce çok olmasada karnımdaki bebekle arada konuşurdum vs vs ama kedi geldiğinden beri onu dışlıyormuş gibi hissediyorum hamile olduğumu unutmuşum gibiyim falan saçma gelebilir ama öyle sizlerde yaşadınız mı?

Birde kedinin yaladığı tırmıkladığı yerlerim kabarıyor galiba alerjim var 😞 ya da sizde de oluyor mu? Gebelik için zararlı mıdır ki?

Son düzenleme:
İlk hamileliğimde eşim süpriz yapıp kedi getirmişti yavrucuk ufacık.Eve aldık almasına ama alerjik künyem olduğu için ve üstünede hamileyim evden çıkarmak zorunda kaldık çünkü gün be gün farklı şeyler yaşıyordum hapşırma falan kolaymış yani. Bir çok tanıdığımda evde evcil hatvan olmaması gerektiğini de söyledi . Üstüne üstlük tırmalamaları falan da varsa ya emanet edebileceğin biri ya da sahiplendirebilirsin bence.kendini veya mercimeği tehlikeye atmaktansa... ama biz böyle yaptık hep sorum oldu yurtdışında yaşayanların evcil hayvanlarla yaşama tarzları veya Türkiyedekilerin acaba dedim bi biz mı hassasız. Kendi kendimi de yokluyordum yani üzüntüden.

İlk hamileliğimde eşim süpriz yapıp kedi getirmişti yavrucuk ufacık.Eve aldık almasına ama alerjik künyem olduğu için ve üstünede hamileyim evden çıkarmak zorunda kaldık çünkü gün be gün farklı şeyler yaşıyordum hapşırma falan kolaymış yani. Bir çok tanıdığımda evde evcil hatvan olmaması gerektiğini de söyledi . Üstüne üstlük tırmalamaları falan da varsa ya emanet edebileceğin biri ya da sahiplendirebilirsin bence.kendini veya mercimeği tehlikeye atmaktansa... ama biz böyle yaptık hep sorum oldu yurtdışında yaşayanların evcil hayvanlarla yaşama tarzları veya Türkiyedekilerin acaba dedim bi biz mı hassasız. Kendi kendimi de yokluyordum yani üzüntüden.
Bugün veterinere götürücem belki bilgileri vardır onlara sorarım veya kendi doktoruma ayrılmakta hiç istemiyorun çok bağlandım kısa bir sürede😞 belli bir zaman kendimide yoklucam her hangi bir şeyim oluyor mu diye şu an kabarma var sonradan belki çiziğe dönüşür diye düşünüyorum normalde de bir yerim çizilse başta kabarıyor sonra çizik meydana geliyor belki bu da öyledir aksi takdirde sahiplendirmek zorunda kalıcam ya da annemlerin aklını çelip onlara vericem onlarda çok istiyor ama babam istemiyor bide dün ya da evvelsi gün doktora gittim kedi daha önceden gelmişti 3 gün öncesinde gebeliğimde sıkıntı yoktu her şey yolunda demişti

Kendinizi çok tırmalatmayın😊bir de kumunu gebeliğiniz boyunca siz değiştirmeyin eşiniz değiştirsin.ben de 17 haftalık hamileyim ama ne olursa olsun kim ne derse desin kedimi vermeyi etmeyi asla düşünmedim.inanın karnımdaki bebekten bir farkı yok benim için onu versem nasıl bi vicdan azabı stres yaşayacağımı kestirebiliyorum.benim kedim aşırı hiperaktif ani hareketleri var sadece biraz kendimden uzaklaştırdım gün içinde.saeece akşamları gelir üstümde yatar.yakın arkadaşım 2 kedi 1 köpek besliyordu böyle büyüttü bebeğini😊aksine bağışıklıklarını güçlendiriyor hayvanlar bebeklerin çoxukların hatta bizim bile.veteriner sizi yönlendirecektir siz kendinize dikkat ettiğiniz sürece bir şey olmaz inşallah😊

2 kedim var aşıları tam . Düzenli iç dış parazitlerinide oluyorlar .
bunlar olduğu sürece hiçbir sıkımto yok .
kızım 1yaşında onları çook seviyor tabi kediler onu sevıyor mı bilmşyorum 😂 biraz rahat bırakmıyor onları ..

2. Gebeliğim yine bizimleler..
aşıları varsa rahat olun . Hiçbirşey olmaz

2 kedim var aşıları tam . Düzenli iç dış parazitlerinide oluyorlar .
bunlar olduğu sürece hiçbir sıkımto yok .
kızım 1yaşında onları çook seviyor tabi kediler onu sevıyor mı bilmşyorum 😂 biraz rahat bırakmıyor onları ..

2. Gebeliğim yine bizimleler..
aşıları varsa rahat olun . Hiçbirşey olmaz
İç parazit aşısı oldu diğer aşılar için 1 yaşında olması gerekiyormuş yanlış hatırlamıyorsam benim bebek henüz 3 aylık ve kendini çok fena sevdiriyor hele bi oyun oynaması var ölüyorum😍 ayağıma vurur kaçar kenarlara saklanır ben gelince korkutur sözde 😄 geçen gün annemlere bıraktım çok istediler sadece gece ayrı kaldık akşam eve döndüğümde neredeyse ağlayacaktım ayrıldım diye bir haftada çok fena bağladım😅 haftayada dış paraziti olucak inşallah

Kendinizi çok tırmalatmayın😊bir de kumunu gebeliğiniz boyunca siz değiştirmeyin eşiniz değiştirsin.ben de 17 haftalık hamileyim ama ne olursa olsun kim ne derse desin kedimi vermeyi etmeyi asla düşünmedim.inanın karnımdaki bebekten bir farkı yok benim için onu versem nasıl bi vicdan azabı stres yaşayacağımı kestirebiliyorum.benim kedim aşırı hiperaktif ani hareketleri var sadece biraz kendimden uzaklaştırdım gün içinde.saeece akşamları gelir üstümde yatar.yakın arkadaşım 2 kedi 1 köpek besliyordu böyle büyüttü bebeğini😊aksine bağışıklıklarını güçlendiriyor hayvanlar bebeklerin çoxukların hatta bizim bile.veteriner sizi yönlendirecektir siz kendinize dikkat ettiğiniz sürece bir şey olmaz inşallah😊
Onlara dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen bende değiştiriyorum tuvaletini eşim evde olmuyor tuvaletide pis oluyor elime poşet geçirip mecburen temizliyorum😞 aşılarıda tam yani iç parazit aşısını yaptık dış parazitide haftaya olucak henüz 3 aylık bir bebek olduğu için başka aşı yapılmıyormuş veterinerde çok fazla bir şey demedi sadece kumunu sen değiştirme dedi o kadar ama bırakmayı düşünemiyorum herkes bebek doğunca ikisiyle nasıl baş ediceksin diyorlar ama o kadar çok alıştım ki yokluğunu düşünemiyorum geçen akşam anneme bıraktım sadece akşam ayrıldık tüm gün birlikteydik eve gidince neredeyse ağlayacaktım sürekli annemlere mesaj atıyorum nasıl napıyor resim atsanıza vs vs diye😅

İç parazit aşısı oldu diğer aşılar için 1 yaşında olması gerekiyormuş yanlış hatırlamıyorsam benim bebek henüz 3 aylık ve kendini çok fena sevdiriyor hele bi oyun oynaması var ölüyorum😍 ayağıma vurur kaçar kenarlara saklanır ben gelince korkutur sözde 😄 geçen gün annemlere bıraktım çok istediler sadece gece ayrı kaldık akşam eve döndüğümde neredeyse ağlayacaktım ayrıldım diye bir haftada çok fena bağladım😅 haftayada dış paraziti olucak inşallah
Küçük olmasıda iyi Aslında benımkiler büyük biri 6 diğeri 5 yaşında .
kızım doğduğunda biraz streslendiler çünkü ilgilenemedim onlarla ama daha sonra toparladık ;)

Back
X