• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biraz özel ama sezaryenden nekadar sonra eşlerinizle beraber oldunuz?

kızlar ya benım kırkım cıktı..2 gunde gectı uzerınden evde de yalnız kaldık ama bende tık yok canım hiiiiiiiiç istemıyor:)))eşimde benden bır talep beklıyor sanırsam..bu gıdışle daha cok bekler:).. hala streslı olduugmu düşünüyor.....korkuyoruuuuum:))))))))))))))))

kızlar ya benım kırkım cıktı..2 gunde gectı uzerınden evde de yalnız kaldık ama bende tık yok canım hiiiiiiiiç istemıyor:)))eşimde benden bır talep beklıyor sanırsam..bu gıdışle daha cok bekler:).. hala streslı olduugmu düşünüyor.....korkuyoruuuuum:))))))))))))))))

korkunun ecele faydası yok güselimm:1shok:benım 40 ı yanlış hesaplamışız.bi farkeettıkki 42.gun olmuş.sormadı bile istiyon mu die.cokacimcoook iyi senınkı beklemiş.tak demiş kocamın canına.şimdide bebek hıc uyumuyo:)))zaman yok yapıcak.adam pişman oldu cocuk yaptıgınakaydirigubbakcemile3

40. gün :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
yettiydi canıma be eşimde zaten dırdırdır sorup duruyordu ne zaman falan filan diye
40.gün :jeyyar::jeyyar::jeyyar:mercimek fırında ve doğurmsadan önceki gibiydi bişi olmadı

bi de abdest almadan cocuk emzirmeyin diyolar.ya o sırada aglarsa bebek sırf abdestsizim diye emzirmicem mi cocugu?bu konuya da bi acıklık getirseniz sevinirim

canım göğsünü güzelce yıkayıp kuzunu emzirebilirsin diye biliyorum ben..zorunlu kaldığın durumda...

canım bende sezeryan oldum ve sadece kanamam 1 hafta surdu ama 40 ın dolmadan ilişkiye girmek zararlı bence kırkın cıksın biraz bekle doktorların bazıları bu konuyla ilgili bilgi vermiyo fakat 40 ın cxıktıktan sonra bi zararı yok ama öncesini bilemem

ben sezeryan oldum
benim doktorum kesin 60 gün dedi
amaaa biz dayanamayıp 50.günde patladık .))))
ilk yaptığımız gibi zorlanmıştım,belkide kastım kendimi annelik moduna girince

canım göğsünü güzelce yıkayıp kuzunu emzirebilirsin diye biliyorum ben..zorunlu kaldığın durumda...

aynı şeilde biliyorum bende
gusulsüz emzirmemekte fayda var ama
bebek çok ağlıyosa gusul amlaya vakit olmicaksa
sadece göğüslerini yıkayıp emzire biliyosun

44 gun oldu dogum yapali. normal yaptim baya zor oldu oyuzden hala cok korkuyorum iliskiden.dunaksam esim yaklasti titredim resmen korkudan ya.. ii degilim dedim gecistirdim ama elbet olcak daha.. bide adama yazik hamileligimde cok nadir birlikte olduk kizinin icerde oldugunu dusununce yapamiyordu adam :) pppf---

güzel konuCADIARZUbende bunu düşünüyordum bikaç gündür
hastaneden çıkarken 6hafta birliktelik yok demişti dr. 3hafta oldu %90 iyileştim ama 6hafta dolsa bile kendimi hazır hissedeceğimi sanmıyorum ya ameliyat yerine dikişlere bişi olursa diye aklım çıkıyo iş bile yapmıyorum hala...

ben başka bişi sorucam kızlar
nezaman kot topuklu ayakkabı giymeye başladınız???turkbayragi

ben hala zorlanıyorum ya çok kasıyorum kendimi ilk evlendiğim günlerde bile böyle olmadı normal doğum yapsam nolacaktı acaba sanırım bende kuruluk oluştu doğumdan sonra

evet bu konuyu bende merak edıyorum 25 gun oldu bende tırsıyorum doktorumda bısey demedı ama cevremde dogum yapanlar kanaman nezaman bıterse dıyorlar nekadar dogru acaba

bana dr.um sezeryandan 10 hafta hata en iyisi 12 hafta beklemeniz gerek demişti ilişki için
10 bekledikde 12yi bekliyemedik artık :utangac:

Topikte tartışma yaratmayalım Lütfen...

Anlaşılıyor ki konuya dini açıdan yaklaşınca hem yaklaşım tarzı hemde üsluplar sertleşmeye başlıyor,bu sebeple kendi tecrübelerinizi veya doktorunuzun tavsiyesini paylaşınız...

Yazılan sert mesajlar temizlenmiştir,tekrarı halinde haklı haksız gözetmeksizin tartışmaya müdahil olanlar uyarı alacaktır...

Kızlar ben 55 günde dr. a gittim dr um üniversitede prof. ilişkiye girmek için sakınca olmadığını fakat adet görmeye başlamadığım için kuruluk olabileceğini bunun için de krem kullanmam gerektiğini söyledi.

benim dogum yapalı 54 gün oldu..eşimle 2 kez denedik başarılı olamadık..hatta 2. sinde çok zorlanmadan dolayı tahriş mi oldu ne..kanamam oldu..bende de kuruluk oldu doğumdan sonra krem falan da kar etmedi..eşim yaklaşacak diye ödüm kopuyor..:1no2::1no2:

benmde kanamamım 35 . günü ama biz hala düşünmüyoruz ne kadar süreceği belli deil memlekete gitcez ve acır dikişim acılır die cok korkuyorum inanın napcam ben ya

benim hamileliğim biraz riskli diye 9 ay hiç olmadı doğum sonrasıda 50 gün olmadı anlıycağınız yuvarlak hesap 1 yıl sonra oldu..ama eşim çk anlayışlı davrandı sağolsunn ...:))))))

biz doğumdan sonra 2 ay bekledik doktorum 1 buçuk ay demişti . Biz yinede 2 ayı tamamladık sonra spiral taktırdım. Adetim gelmiyordu ama olsun şansa bırakmadık Ondan sonra içimiz huzurlu oldu. Hamileliğim riskli olmamasına rağmen 4. aydan sonra hiç birlikte olmadık .Eşim istemedi karnında bebeğimiz varken ben rahat edemem dedi:)

Back