Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kadın olmak yanısıra anne olmak çok zormuş hem bebek hem koca bide gelen giden arkadaşlar akrabalar ve kaynana ile uğraşmak çok yorucu ve zor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim...
kesinlikle şiddetle katılıyorum.hele kaynananın alt katında oturuyosan bil ki o çifte kavrulmuş oluyo:(1shok:
kusura bakma ama yuhhhh diyorum :1shok::1shok: daha da birşey demiyorumvalla yanlış hatılamıyosam sezeyandan 1 hafta sonra birlikte olduk. hala kırkımız çıkmadı 10 günümüz va
yok böyle birşey yaaaa,kulaktan dolma şeylere inanmayalımabdest almadan çocuğu emzirmemek lazımmış bunu ben de duymuştum
çünkü sütün ona haram olurmuş
hatta ben evleneceğim gün bir abla bana bilgi veriyodu :))
dedi ki bana sakın ola o haldeyken bişey yeme içme hemen abdest al
ben çocuğum ağlasa bile emzirmiyordum demişti
doğumdan sonra cinsel ilişki illle de 40.gün olacak diye birşey yokben cesaret edemiyorum acikcasi....
doğum yapalı 3 ay oldu zorla bir kere çünkü çok acıdı
ayıp utanın 1hafta sonra yapılırmı allah tan korkmadınmı allahın koydugu kuralı senmı degıstırıyorsunbıraz ıslama gore hareket edınlutfen sızın ıyılıgınız ıcın enguzel kuralları allah koyar ona uyarak hareket edın s aleyjum.....
kızlar birlikte olunca (sezeryanla doğum yapanlar)sezeryan yeri acıyor mu?
ayıp utanın 1hafta sonra yapılırmı allah tan korkmadınmı allahın koydugu kuralı senmı degıstırıyorsunbıraz ıslama gore hareket edınlutfen sızın ıyılıgınız ıcın enguzel kuralları allah koyar ona uyarak hareket edın s aleyjum.....
ben 60 gun oplmadım birlikte falan .. birlikte oluncada hiç acımadı iyice geçirmişimmm :roflol: