biraz özel ama sezaryenden nekadar sonra eşlerinizle beraber oldunuz?

maşallah ilk hafta yapan arkadaşım kendini hiç mi düşünmüyorsun hayrettt

evet kadın olmak yanısıra anne olmak çok zormuş hem bebek hem koca bide gelen giden arkadaşlar akrabalar ve kaynana ile uğraşmak çok yorucu ve zor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim...

kesinlikle şiddetle katılıyorum.hele kaynananın alt katında oturuyosan bil ki o çifte kavrulmuş oluyo:(1shok:

kesinlikle şiddetle katılıyorum.hele kaynananın alt katında oturuyosan bil ki o çifte kavrulmuş oluyo:(1shok:

ne diyosun sen yaa çok üzüldüm valla ben senin durumunda olsaydım o ev ya benim ya kaynananın başına yıkılmıştı nasıl idare ediyosun peki çok zor olsa gerek...

valla yanlış hatılamıyosam sezeyandan 1 hafta sonra birlikte olduk. hala kırkımız çıkmadı 10 günümüz va
kusura bakma ama yuhhhh diyorum :1shok::1shok: daha da birşey demiyorum

yok böyle birşey yaaaa,kulaktan dolma şeylere inanmayalım
azcık açıp okuyup araştıralım yaaaa
''Cünüpken çocuk emzirmek haram değildir. Ancak çok duyarlı insanlar manevi temizliği de hesaba katarlar ve bedenin fiziki ihtiyaçlarını gözettikleri gibi manevi ihtiyaçlarını da gözetirler. Gıdalar çeşitli sebeplerle beden için maddi olarak sağlıklı olmayabildikleri gibi, manevi açıdan da sağlıklı olmayabilirler. Bu sebeple böyle bir titizlik elbette çok güzeldir ve manevi duyarlılığı hassas insanlar yetiştirme adına çok anlamlıdır. Hatta farz, vacip ya da sünnet olmamasına rağmen sırf bu duyarlılık için çocuğunu abdestsiz hiç emzirmeyen bayanlar bile vardır ve bu tavırlarıyla takdir edilecek bir iş yapmış olurlar. Ama bu elbette farz ya da vacip değildir. Bu sebeple bazı insanlar böyle bir detaya önem verirken asıl yapmaları gerekeni unutmamalıdırlar. Mesela bile bile vaktinin namazını kılmayan bir bayan çocuğunu üç kat abdestle emzirse dahi bu yine bir şey ifade etmez.'' ALINTI

ben cesaret edemiyorum acikcasi....
doğumdan sonra cinsel ilişki illle de 40.gün olacak diye birşey yok
en az 6 hafta geçmesi gerekiyor tıbben
ama manen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olur
kasmamak lazım bu kadar

benim kanamam aralıklarla 2-2buçuk ay falan sürmüştü.bide kayınvalidem vardı yanımızda.o yüzden biz bebek baya büyüdükten sonra birlikte olabilmiştik.bende kendimi hazır hissetmiyordum korkuyordum.iyikide öyle olmuş bir sorun yaşamadık.ama kişinin bünyesine ve ruh haline bağlı bişey bence..

45.gun beraber olduk ama benımde bıraz acıdı.bırde korunmasız olunca ınsan dahada tırsıyor gercı hala korunmasız napcaz bılmıyom

ayıp utanın 1hafta sonra yapılırmı allah tan korkmadınmı allahın koydugu kuralı senmı degıstırıyorsunbıraz ıslama gore hareket edınlutfen sızın ıyılıgınız ıcın enguzel kuralları allah koyar ona uyarak hareket edın s aleyjum.....

aleyjum ne yaaa..
Nickinizi sanırım bu mesaj için özel belirlemişsiniz. Gayet başarılı.

ne gerek var böyle bir çıkışa şimdi...
son derece rahatsızlık verici...

Herkes istediğini istedii gibi yaşamak da özgür . Bu yazdıklarınız saçmanında ötesi ...

arkadaşım iyi hoş da herkesin müslüman olduğunu nereden biliyorsun. burası bütün inanışlara açık bir forum. herkesin günahı sevabı kendinedir. :enbuyukkk:ayrıca burası kınamak için değil bilgi alışverişi için açılmış bir topic. lütfen biraz daha mantıklı ve hoşgörülü yorumlar yazın.....

ben 60 gun oplmadım birlikte falan .. birlikte oluncada hiç acımadı iyice geçirmişimmm :roflol:

hahahahah cok guldum yaaaaaaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…