valla bız 40 ımız cıkınca bırlıkte olduk
ayrıca rahımle ılgılı ne gıbı bır korkun var kı
sen sezeryan oldun sonucta
40 gün lohusalık süresi.yani sen kendini iyi hissedebilirsin ama fizyolojik olarak toparlanma süren.
ayrıca abdest almadan çocuğu emzirmemek diye bir şeyi ilk defa duydum.
benim bildiğim ilişkinin hemen peşinden bile olsa çocuk meme istiyorsa vereceksin.zaten gusül abdesti almak için bile bir namaz vakti süren var.dolayısıyla çocuğu hemen emzirmende bir sakınca yok.
ben çok emzirdim öyle valla.(2 yaşına kadar emerse olacağı o tabimirmirmirmir)
kanamam durmuştu. herhangi birr problemde yaşamadık kızlar
e hastane de hemşireler de dedi mesela emzirirken agrın olabilir.emzirme bile rahmin toparlanmasını saglar die.bi de sezaryen de olsa rahimden cıkmıyo mu bu cocuk?illa bi deforme vardır bence
tamam deforme olabılecegını dusunuyorsan toparlanmasını beklersın o zaman
sorun yok :dance:
@gamren
ben , birak tum bir gebelik surecini sadece 25 gun hamileydim, senaryolardan senaryo begen.
25 gunluk hamileyken doktor dis gebelik dedi ameliyata aldi. Karnim 7 aylik hamile gibiydi ameliyattan sonra. Kocam beni begenmeyecek diye cok agladim. Garibim bir gece kemeriyle pantolonuyla yatiyordu. Ben de dedim ki ben yattiktan sonra disariya mi cikacaksin/ Artik beni begenmiyor musun? (ameliyatim cok agir gecmisti 1 haftadan once ayaga kalkamadim)
Onun calistigi yer bir devlet kurumu kendisi de yetkili konumunda aksam ustu is arkadaslari gecmis olsun ziyaretindeyken tum ust duzeylere ayni anda telefon geldi apar topar hepsi bir telas gittiler.
Meger deprem alarmi verilmis valilige valilikte ana yardim masasini hazir etmeleri icin onlari aramis
(garibim o aksam arabaya su, biskuvi battaniye koymustu, delirdi mi diyordum. Meger bu kiz ameliyatli
kis gunu ben napacam diye kara kara dusunuyormus bana da belli edemiyormus)
Ne paranoyalar yaniiiii, huuuuuu:)))))
Kendine gel guzelim sevin, kocan seni zorlamiyor ya zorlasaydi, benim gibi paranoya yapma
iyide kanama varken nasıl olacak ki ben anlamadım 10 gün oldu doğum yapalı hala kanamam var ne kadar süreceğinide bilmiyorum ama eşim en fazla 1 ay daha beklerim gerisine karışmam diyo
amaninn senin ki pek sabırsızmış.beklesin 40 gun 30 gun sabreden bi 10 gun daha bekler:)kanaman da biter bir haftaya kadar.ama sonrası cesaret iş artık benim kanamam bitti hadi hemen olmadı yani.korktum ben.ama bişi olmuyomuşşşakkıdıkaydirigubbakcemile3
evet biter artık kahverengi akıntı olur az o da cbk gecıyo gunluk pedler yetıyo.evet insan cok düşünüyo kocalar pek düşünmüyo ama:)tabi onların canı yanmadı yanmıyo yanmıyacak.ne zormuş kadın olmak yaaa.dogurmayla bitiyo sanmıştım:):tomato:azaldı zaten haftaya bitermi ne güzel rahat ederim yaa..ama cesaret meselesinde haklısın sonuçta yatağa yatarken bile sızlıyo bide onu düşün yani...
evet biter artık kahverengi akıntı olur az o da cbk gecıyo gunluk pedler yetıyo.evet insan cok düşünüyo kocalar pek düşünmüyo ama:)tabi onların canı yanmadı yanmıyo yanmıyacak.ne zormuş kadın olmak yaaa.dogurmayla bitiyo sanmıştım:):tomato:
evet kadın olmak yanısıra anne olmak çok zormuş hem bebek hem koca bide gelen giden arkadaşlar akrabalar ve kaynana ile uğraşmak çok yorucu ve zor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim...
kaydirigubbakcemile
Altunhan bebeğin hayırlıı olsun doğum yaptın demek çok sevindimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?