biraz özel ama sezaryenden nekadar sonra eşlerinizle beraber oldunuz?

sezeryandan tam 2,5 ay sonra oldu ama ılk ılıskıden daha zordu.. korkularım benı gerdı sanırım.. eşim özur dılemıstı ((

6 hafta dedi benim doktorum..
rahim ağzı henüz açıkmış ondan dolayıda hiç bir şekilde ilikşi yok dedi

abdestsiz bebeği emzirmemek diye bişey dinde yokmuş halk arasında gelenek gibi bişey sadece ama psikolojik olarak rahat hissetmiyosanız bilemem ama dinen sakınca yok, 40 günden önce ilişki konusu ise tıbben sakıncalı olmakla beraber bazen insanlar beklemeye gerek görmüyor ilişkiye girmek için fakat adetliyken olduğu gibi lohusa iken de 40 gün ilişki dinen haram, tabi herkesin kendi tercihi kimse kimseyi bağlamaz ama arkadaşlar abdestsiz emzirme konusuna değinince söylemek istedim yoksa eşinizle sizin aranızda beni ilgilendirmez tabi.

valla bız 40 ımız cıkınca bırlıkte olduk
ayrıca rahımle ılgılı ne gıbı bır korkun var kı
sen sezeryan oldun sonucta

valla bız 40 ımız cıkınca bırlıkte olduk
ayrıca rahımle ılgılı ne gıbı bır korkun var kı
sen sezeryan oldun sonucta

e hastane de hemşireler de dedi mesela emzirirken agrın olabilir.emzirme bile rahmin toparlanmasını saglar die.bi de sezaryen de olsa rahimden cıkmıyo mu bu cocuk?illa bi deforme vardır bence

iyimiş o zaman ben de kara kara düşüünüyodum.yani mantıksız zaten de.içim rahat etsin istedim.düşünsene cocuk cıgırcak vermiceksin meme.haram maram verilir valla.saol cnmhihoyyyt

@gamren
ben , birak tum bir gebelik surecini sadece 25 gun hamileydim, senaryolardan senaryo begen.
25 gunluk hamileyken doktor dis gebelik dedi ameliyata aldi. Karnim 7 aylik hamile gibiydi ameliyattan sonra. Kocam beni begenmeyecek diye cok agladim. Garibim bir gece kemeriyle pantolonuyla yatiyordu. Ben de dedim ki ben yattiktan sonra disariya mi cikacaksin/ Artik beni begenmiyor musun? (ameliyatim cok agir gecmisti 1 haftadan once ayaga kalkamadim)
Onun calistigi yer bir devlet kurumu kendisi de yetkili konumunda aksam ustu is arkadaslari gecmis olsun ziyaretindeyken tum ust duzeylere ayni anda telefon geldi apar topar hepsi bir telas gittiler.
Meger deprem alarmi verilmis valilige valilikte ana yardim masasini hazir etmeleri icin onlari aramis
(garibim o aksam arabaya su, biskuvi battaniye koymustu, delirdi mi diyordum. Meger bu kiz ameliyatli
kis gunu ben napacam diye kara kara dusunuyormus bana da belli edemiyormus)
Ne paranoyalar yaniiiii, huuuuuu:)))))

Kendine gel guzelim sevin, kocan seni zorlamiyor ya zorlasaydi, benim gibi paranoya yapma

Son düzenleme:
e hastane de hemşireler de dedi mesela emzirirken agrın olabilir.emzirme bile rahmin toparlanmasını saglar die.bi de sezaryen de olsa rahimden cıkmıyo mu bu cocuk?illa bi deforme vardır bence

tamam deforme olabılecegını dusunuyorsan toparlanmasını beklersın o zaman
sorun yok :dance:

evet valla gerek yokmuş paranoya.ne bilim ben benım aklıma geliyo hiç mi onun gelmıyo demiştim.değilmişDtesekkur edıyorum.sen de cok takmışsın valla.işte biz kadınlar böleyiz neyden neler cıkarıyoruzzzdelikafadulden

iyide kanama varken nasıl olacak ki ben anlamadım 10 gün oldu doğum yapalı hala kanamam var ne kadar süreceğinide bilmiyorum ama eşim en fazla 1 ay daha beklerim gerisine karışmam diyo

iyide kanama varken nasıl olacak ki ben anlamadım 10 gün oldu doğum yapalı hala kanamam var ne kadar süreceğinide bilmiyorum ama eşim en fazla 1 ay daha beklerim gerisine karışmam diyo

amaninn senin ki pek sabırsızmış.beklesin 40 gun 30 gun sabreden bi 10 gun daha bekler:)kanaman da biter bir haftaya kadar.ama sonrası cesaret iş artık benim kanamam bitti hadi hemen olmadı yani.korktum ben.ama bişi olmuyomuşşşakkıdıkaydirigubbakcemile3

bendede 3 ay olmamıştıkafamçokkarıştı
tırsmıştım biraz-tatlicadiarzu-
ilk haftadan olur mu bea çok sakıncalı diye düşünüyoruma.s
benimkide fazla ama 1 haftada çok erken

azaldı zaten haftaya bitermi ne güzel rahat ederim yaa..ama cesaret meselesinde haklısın sonuçta yatağa yatarken bile sızlıyo bide onu düşün yani...

azaldı zaten haftaya bitermi ne güzel rahat ederim yaa..ama cesaret meselesinde haklısın sonuçta yatağa yatarken bile sızlıyo bide onu düşün yani...
evet biter artık kahverengi akıntı olur az o da cbk gecıyo gunluk pedler yetıyo.evet insan cok düşünüyo kocalar pek düşünmüyo ama:)tabi onların canı yanmadı yanmıyo yanmıyacak.ne zormuş kadın olmak yaaa.dogurmayla bitiyo sanmıştım:):tomato:

benim drum da 6 hafta dedi ama :) kanama bittikten sonra ve en önemlisi kendini hazır hissedince...

evet kadın olmak yanısıra anne olmak çok zormuş hem bebek hem koca bide gelen giden arkadaşlar akrabalar ve kaynana ile uğraşmak çok yorucu ve zor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim...

kaydirigubbakcemile
evet kadın olmak yanısıra anne olmak çok zormuş hem bebek hem koca bide gelen giden arkadaşlar akrabalar ve kaynana ile uğraşmak çok yorucu ve zor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim...

Altunhan bebeğin hayırlıı olsun doğum yaptın demek çok sevindimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…