biraz moral...

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
merhaba herkese. bugünlerde çok sıkıntılıyım çünkü mesleki anlamda beklediğim "şey" olmayacak gibi görünüyor. ama ben elimden geleni yapacağım. bir de bazı olumsuzluklar üst üste geldi. bu ara morale ve motivasyona çok ihtiyacım var. bugün kapattığım falımın birkaç fotoğrafını ekledim:

Falın ferah çıkmış aslında öyle sıkıntılı görünmüyor durumlar. El öpme var biir bayan(sen misin bilemiyorum) bir erkeğin elini öpüyor, dizlerinin üstüne çökmüş. Dans eden bir bayan görüyorum, mutlu olacağın bir olay yaşayacaksın. İsminde n harfi olan biri var senin için güzellikler taşıyan bi insan. Uzun bir yolun var geçerken çok engel atlatıcaksın sonuca ulaşabilirsen devamı çok daha güzel olucak. Bişey gördüm ama nasıl yorumlasam bilemedim. İki yorumum var ikisini de yazayım.. bir gelin var ama bu mutsuz bi gelin. İkincisi de senin hayatında benim kahramanım diyebileceğin bir kişi çok sıkıntıda. Bugün isim tutturammıyorum ama neşe diye birini tanıyor musun :) sana dua eden birisi. Neşe yoksa adında veya soyadında e s-ş harfleri olan biri diyelim

Yorumun için çok teşekkür ederim. Isminde n olan kişi acaba kadın mı erkek mi? Evet önümde engelleee var ve bu engelleri aşmak için çabalamam lazım,fakat bu aralar sanki gücüm tükenmiş gibi hissediyorum,karamsarlık var üzerimde.mutsuz gelin yorumun benim az kalsın verceğim yanlış bir kararın sonucu olabilirdi ama o yanliştan döndüm.o karardan döndüm fakat beni yanlışa itmiş olan o kişiden dolayı hala üzülüyorum,yani o kişi beni çok üzdü ve yıprattı.neşe adında bir tanıdığım yok,ama isminde e,s olan sevdiğim iki kişi var,biri annem diğeri de arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…