biraz kaçık ,birazda uçuk hatunların buluşma yeri:)

Günaydın hem kaçık hem uçuklarsempatiksalakcinni

günaydın kaçıklar ve kendini kaçık hissedenlerrrrrrrrrrrrr

merve yavrum biz evleneli 11 sene oldu artık enerji üretip tüketmiyoz kardeş kardeş uyuyozzzzz derrrrrrrrmişimmmmmmm:roflol::roflol::roflol:

ayrıca mentalisti ben yakında haremime atcemmmm
o bihter ben behlül
o eyşen ben ezel
o nejla,leyla, ben oğuz
o birr kiii üçç dörttttttttt benim bidenemmmmmmmmmmm

hhahahahhahahahahh ilahi aşkitom benim çok güldüm bir iki üç dört he yiyim seni yirimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

uçuk kaçıkmıydım bilmemm ama olmaya geldimmmaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Günaydın hem kaçık hem uçuklarsempatiksalakcinni

ohhhh kimler gelmiş öyle opuyorumnanaktan

nan korkulur senden mentalist dikkat et bacum bişeyler yapmasın sana ilaçgazoz filan sempatiksalakcinni

ohhhh kimler gelmiş öyle opuyorumnanaktan

nan korkulur senden mentalist dikkat et bacum bişeyler yapmasın sana ilaçgazoz filan sempatiksalakcinni

delinin hakkından ancak bir deli gelir sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

gÜnaydın kaÇıklar vede uÇuklarrrrrrrrr

sanada günaydın tatlım ne haber zemuszemus

nolsun be gulümmm koştura koştuyra yaşıyoruzzz bugünde temizlik yapmam lazım ve ben hala burda oturuyorummmm
kk-face arası iki gündür giremedim diye açık kapatıyorummm
sen nasılsınnn
akannehirakannehirakannehir

bendede temizlik yapılacak bugün kızı bekliyorumhala uyuyor kahvaltı yapıp işe girişecez yemeğide kızım yapacak bugün rahatımyani iyiyim bende sağol tatlum kaydirigubbakcemile2

ev sahibi yok kesin uyuyor herhalde top atsak uyanır mı sempatiksalakcinni

gece kimbilir kaçta yattı hangi oyunda feneri söndürdü
az sonra uyanır gelir merak etme
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…