biraz kaçık ,birazda uçuk hatunların buluşma yeri:)

hiçyemedim bi yorum yapamıycammmmbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sen istanbula gel bakırköyde gelik var orda yediririm sana benaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

iyiyiz canım sen nasılsın ayrıca böyle hayalet olarak gezmeyi nasıl başarıyorsunuz .bir anlatın bakıyım :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

iyiyim canım:hulya:görüldüğü üzere örgüye takmış durumdayım.elimde örgü dizimde bilgisayar idare ediyorum.hayalet olmak için profil ayarlarından yararlanacaksın

iyiyim canım:hulya:görüldüğü üzere örgüye takmış durumdayım.elimde örgü dizimde bilgisayar idare ediyorum.hayalet olmak için profil ayarlarından yararlanacaksın

oh oh hamarat hatun seni şimdi iyi güzel söyledinde neresinden yapçezzzz bu işlemi:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

dur bakayım

kullanıcı panelinden,ayarlar ve özelliklerden seçenekleri düzenleden yap

hihihihihihiih beceremedim ki yetenek yok bende öyle bilince yapamıyom .
bilmeden daha güzel beceriyorum:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

hihihihihihiih beceremedim ki yetenek yok bende öyle bilince yapamıyom .
bilmeden daha güzel beceriyorum:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

efsunefe mentalistbilmiyorumkismileolmuşun yeni nikin hayaırlı olsunnnkaydirigubbakcemile5

efsunefesempatiksalakcinni mantalist yani topik sahipii hayırlı olsun topiğindeee
bende uçuk kacık bi kaynanyım burdayım heeeeeeeeeeeeeeeeolumunekankayizsmile

nedir benim sizden çektiğim anam yaaaaaa
toğik açıyor alttan hemen beni çekiştiriyor çatlaklarım
zorla kaşındınız geldim hadi hayırlı olsunnnnnnn
bir tescilimiz eksikti oda olsu topikle allah sonumuzu hayretsin :))))))
muckkkkkk yafruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sensiz olurmu şekerim..
eeeee tescilede gerek vardı doğrusu CADIARZUCADIARZU

hiişştttttt nerdesiniz kızlar kimseler yok zemuszemus

anam ben gelip gidiyorumda sizler piyasada yoksunuz sempatiksalakcinnialsanaalsanasmilealsanaalsanasmilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yoklama yaptıracaksınız sonunda

Barçman burdaaa:lepi:
uçuk kaçık bacılarım benimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…