Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaa kızlar beterin beteri var bak kakasını süren bile var deniz ile esmer yarim sizde midemiz almaz diyosunuz nolcek be başkasının çişinden yapılan kremlere birçok para veriyosunuz kendi kreminizi kendiniz imal edin paranız cebinize kalsın:roflol:
yaaaaa kızlar beterin beteri var bak kakasını süren bile var deniz ile esmer yarim sizde midemiz almaz diyosunuz nolcek be başkasının çişinden yapılan kremlere birçok para veriyosunuz kendi kreminizi kendiniz imal edin paranız cebinize kalsın:roflol:
cevap için teşekkürler canım a.s. Ilk 3 sayfayı okudum sonra sabredemedim hemen yazayım istedim ama açıklaman dikkatimden kaçmış olmalı .
Bu yöntemi deniyenlere helal diyorum kendi şahsıma ben yapamazdım şükürler olsunki cildim temiz ve pürüzsüz :lepi:
Tersini düşündüğüm zaman ama mecburiyetten olsaydı yaparmıydım acaba cadıarzu ama yok ben yinede süremezdim mide meselesi :1shok:
Idrar sürenleride cesaretlerinden dolayı kutluyorumm alkisalkisalkis
arkadasLAr 3 kere yaptım bunu yani üç gün
ayrın 4 olucak
bnde iğrenc faLan diyodum ama bisi olmuyo sanki limon krem.vs sürüyomus gibi alın pamuğu elinize sürün sürerken biras nefes almayın koku falan gelmiyo sürdükten sonra hiç kokusu olmuo. =D nası
yaptım bilmiyorum ama yapıyorum alıstım gibi bisey oldu
ve inşallah fayda edicek.
buraya mutalak yazarm fayda görürsem:)
arkadaslar bugün benim 4 cü günüm ve inanin ben bile inanamiyorum yüzümdeki günes lekerinde cok farkedilir bir acilma var üstelik cildimde sanki daha pürüssüz oldu bence cildiyle sorun yasayanlar yapsinlar bunu igrenc ama cözümü cis :) okadar kremler kullandim pahali pahali o kadar doktor gezdim ama hic biri fayda etmedi cözümü kendimiz üretiyormusuz haberimiz yok:))) arkadasim sanada ok tsk ediyorum ben devam edicem ve size ara ara yazarim sonucu ama deneyin derim ne kaybedersinizki?
kızlar benimde 5. günüm ben gerçekten faydasını görmeye başladım
ilk çillerin rengini açtı ve aktif sivilcelerimi kurutttu
ben kesinlikle devam edecem
ayy bunları okuyanlar belki igreniyor amakaydirigubbakcemile3
kızlar inanın yazın bile dişarı makyajsız çıkamıyorum
umarım bu yaz fondoten ve pudraya elveda diyecem inş.delikafadulden