bugün benim 9.günüm daha öncede yazmistim ve yüzüm su an mermer gibi ve lekerde gittikce azaliyor günes lekesi olanlar bilirler hic bir krem fayda etmiyor 7 senedir bu leker benim kabusumdu denemedigim krem vs kalmadi en iyi cözüm kendi ürettiginmis:))
Merhaba kızlar. Konu başlığı altındaki 21 sayfayı okudum. Mantıklı geldi yöntem. Uygulayıp da deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Belki ben de uygularım, biraz cesaret bulursam tabi :) Kolay gelsin hepinize...
kızlar eşleriniz biliyomuu bunu yaptınızı merak ettim cevap yazınnnkaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar. Konu başlığı altındaki 21 sayfayı okudum. Mantıklı geldi yöntem. Uygulayıp da deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Belki ben de uygularım, biraz cesaret bulursam tabi :) Kolay gelsin hepinize...
kızlar eşleriniz biliyomuu bunu yaptınızı merak ettim cevap yazınnnkaydirigubbakcemile3
mersindensin galiba hayatim ay mersini cok özledim hele tantuniyicokacimcoook
kısçeler bende de ufak ufak sivilce lekeleri var çok göze batmıyo ama ben görüyorum ya işte taktım kafama ama bide benm cildim çok hassas korkuyorum yapmaya çalışıcam bakalım iğrenmem işallah ya ama ben öle 1 saat dolaşamam yaa kafamçokkarıştı
kızlar mideniz bulanmadımı yahu -tatlicadiarzu-