Biraz dertleşelim mi? Bekarlık, yalnızlık

Kesinlikle Cherry. Biri var mesela. Adam çok istekli, ilgileniyor. Ben şimdi kurcalıyorum bu niye böyle istekli diye. Aklımda elli soru. Çok dayanmaz gider zaten. Arada adamı harcamıyorumdur umarım.
Ben eşimle tanıştığımda bu moddaydım. Çok ilgileniyordu sürekli yanımda olmak istemeler falan. 3ay boyunca sorguladım bu adam niye böyle kesin bi bok çıkacak altından diye. Çıkmadı 😂 ama oturup konustum beni cok darlama çok üstüme düşme diye😄

Ben eşimle tanıştığımda bu moddaydım. Çok ilgileniyordu sürekli yanımda olmak istemeler falan. 3ay boyunca sorguladım bu adam niye böyle kesin bi bok çıkacak altından diye. Çıkmadı 😂 ama oturup konustum beni cok darlama çok üstüme düşme diye😄
Allah daim etsin🙏🏻
Benim mod geçmeyecek adam da pes edecek gibi. Hayır sıralıyorum olumsuzlukları, neden olamayacağını falan şöyle yaparız böyle yaparız diye çözüm de üretiyor. Ben şok ben iptal bir şey var ama ne😂

Allah daim etsin🙏🏻
Benim mod geçmeyecek adam da pes edecek gibi. Hayır sıralıyorum olumsuzlukları, neden olamayacağını falan şöyle yaparız böyle yaparız diye çözüm de üretiyor. Ben şok ben iptal bir şey var ama ne😂
Ona karsi bir his var mi? Bazen guzel seven birine denk gelsek de biz kendimiz sevmiyorsak adamin agziyla kuş tutmasi bile ise yaramaz. Yani çaba gormek güzel karsidan ama insanin icinin de kıpır kıpır etmeli

Allah daim etsin🙏🏻
Olmayacağını düşündüğünüz bir durum varsa zaten oldurmaya çalışmak doğru değil ya. Hayırlısı olsun insallah

Merhaba arkadaşlar, sizinle dertleşmeyi, sizden fikir almayı çok seviyorum iyi ki varsınız. Bugün kendimi çok yalnız hissediyorum; hayatımdan çıkan insanları, arkadaş akraba çevremde herkesin bir aile kurduğunu düşündükçe yalnızlık duygum duygum daha da artıyor.

Ben de bir aile kurmak istiyorum, çocuk sahibi olmak en büyük hayallerimden biri ama olmayınca olmuyor. Karşıma gerçekten sevebileceğim ya da bunla olmaz diyebileceğim bile kimse çıkmıyor. Bir kere evlilik yaptım, boşanalı 8 seneden fazla oldu, ondan sonra daha da bu konularda hiç şansım olmadı. Uzun süredir kimse ciddi anlamda tanımak istemedi beni. Nerde yanlış yapıyorum ya da bu işler tamamen şans mı diye düşünüyorum. Neden kimse beni tanımaya layık görmüyor diye soruyorum kendime.

Birçok şeyi yalnız yapıyorum; kafelere, restoranlara yalnız da gidiyorum. Ara sıra kurslara, aktivitelere katılıyorum. Evde vakit geçirirken hiç sıkılmıyorum. Kitap okuyorum, kafama göre film izliyorum, yeni tarifler deniyorum, haftada bir kere arkadaşlarımla görüşüyorum ama gel gör ki yine de o boşluk bazen çok rahatsız ediyor beni, bugün olduğu gibi. Benimle benzer durumda olanlarla dertleşmek istiyorum.
tatile git:

Daha bugün iş arkadaşlarımızla bunu konuştuk.
Evliliğim iyi ama boşanma gibi birşey yaşasam asla birdaha evlilik düşünmem.Net.
Yok kv kp sorunu,görünce sorunu,eş ile çatışmalar.. cidden çok zor bir çarkın içinde oluyorsun.
Allah uzun ömür versin kızlarım iyiki var ama hayatım hep onlara ipotekli.
Ödevleri oluyor bı yere çıkarıyorsun,bı yere gitsen hep birlikte burnundan getiriyorlar kimi zaman.Siz hayatınızın keyfini çıkarın,inşallah karşınıza düzgün biri çıkar,

Benim yakın arkadaşlarımdan biri aktif bir şekilde aradı ve kafasına göre birini buldu. Böyle örnekler de var nadir olsa da. Ben aktif aramak istemiyorum ama, hayat akışında karşıma çıksın istiyorum. Çok fazla görüşmek isteyenler oldu yazmışsınız ya, hangi çevrelerdendi bu kişiler, nasıl tanıştınız merak ettim?
Ferhans terlikle dövecek belki ama ben de hayatımda ilk sevgilim hariç hiç kimseyi özellikle aramadım hep bir şekilde hayat akışımında çıktılar karşıma ama bazıları buna kısmet der bazıları şans. Öyle hayatımda biri olsun ama ben aramayayım demekle olmaz bu işler.
Yalnız gittiğiniz cafelerden çıkacak kişilere pek güvenmeyin derim. Anca bir yerin müdavimi olmanız lazım tanışacağınız kişiyi de orada sık sık görmeniz lazım. Öyle yalnız oturuyordum karşımdaki tanışmaya geldi hikayeleri pek sağlıklı değil. Aynı şekilde gittiğiniz kurslar, etkinlikler düzenli değilse aynı kişiler gelip gitmiyorsa oradan da pek bir şey çıkmaz. Belli bir hobiye, etkinliğe, gruba adarsanız kendinizi belki onun akışında biri çıkabilir karşınıza.

Ferhans terlikle dövecek belki ama ben de hayatımda ilk sevgilim hariç hiç kimseyi özellikle aramadım hep bir şekilde hayat akışımında çıktılar karşıma ama bazıları buna kısmet der bazıları şans. Öyle hayatımda biri olsun ama ben aramayayım demekle olmaz bu işler.
Yalnız gittiğiniz cafelerden çıkacak kişilere pek güvenmeyin derim. Anca bir yerin müdavimi olmanız lazım tanışacağınız kişiyi de orada sık sık görmeniz lazım. Öyle yalnız oturuyordum karşımdaki tanışmaya geldi hikayeleri pek sağlıklı değil. Aynı şekilde gittiğiniz kurslar, etkinlikler düzenli değilse aynı kişiler gelip gitmiyorsa oradan da pek bir şey çıkmaz. Belli bir hobiye, etkinliğe, gruba adarsanız kendinizi belki onun akışında biri çıkabilir karşınıza.
Niye döveyim canim ben de aynı şeyleri düşünüyorum.

X