Biraz dertleşelim mi? Bekarlık, yalnızlık

Tavsiye anlamında değil ama biz eşimle instagramdan tanıştık. Beni takip ediyordu çok samimi olmadığım üniversitedem bir arkadasımın eski ilkokul arkadasıymış 😄 çapkınlık olsun diye eklediği belli yani :KK70: hiç mesaj vs atmıyordu ben de takip etsin zararsız bir tip önemli değil diye düşünmüştüm. Aylar sonra bir mesaj.. Aylarca sinsi sinsi takip edip sonra bir cesaret yazmış o gün bu gündür bizim de ayrı günümüz geçmedi diyebilirim. 😄

Merhaba arkadaşlar, sizinle dertleşmeyi, sizden fikir almayı çok seviyorum iyi ki varsınız. Bugün kendimi çok yalnız hissediyorum; hayatımdan çıkan insanları, arkadaş akraba çevremde herkesin bir aile kurduğunu düşündükçe yalnızlık duygum duygum daha da artıyor.

Ben de bir aile kurmak istiyorum, çocuk sahibi olmak en büyük hayallerimden biri ama olmayınca olmuyor. Karşıma gerçekten sevebileceğim ya da bunla olmaz diyebileceğim bile kimse çıkmıyor. Bir kere evlilik yaptım, boşanalı 8 seneden fazla oldu, ondan sonra daha da bu konularda hiç şansım olmadı. Uzun süredir kimse ciddi anlamda tanımak istemedi beni. Nerde yanlış yapıyorum ya da bu işler tamamen şans mı diye düşünüyorum. Neden kimse beni tanımaya layık görmüyor diye soruyorum kendime.

Birçok şeyi yalnız yapıyorum; kafelere, restoranlara yalnız da gidiyorum. Ara sıra kurslara, aktivitelere katılıyorum. Evde vakit geçirirken hiç sıkılmıyorum. Kitap okuyorum, kafama göre film izliyorum, yeni tarifler deniyorum, haftada bir kere arkadaşlarımla görüşüyorum ama gel gör ki yine de o boşluk bazen çok rahatsız ediyor beni, bugün olduğu gibi. Benimle benzer durumda olanlarla dertleşmek istiyorum.
siz eşittir ben olabilir miyiz. :) aynı sorunlar bende de var. sadece ben boşanalı o kadar uzun olmadı. gerçi benim davam uzun sürdü sadece. valla ben kendimi kısmetsizim diye tanımlıyorum bazılarının kısmeti çok açık oluyor. mesela bizim kuruma yeni biri geldi kıza yazmayan kalmadı. ben kaç senedir bu kurumdayım yazan yok. kızda çok şahane değil yani. kısmeti açık demek.
bende sürekli geziyorum hafta sonları meşgülüm sürekli yeni insanlar tanıyorum. ama hiç kimse çıkmıyor karşıma. eve gelince yine yalnızlık o boşluk hissi çok kötü oluyor insan tabiki birini istiyor. uzun süredir (sizinki kadar olmasada) yalnızım. gerçekten artık sıkılmaya başladım bende. biri gelsin sevsin istiyor insan artık. umarım olur ne diyelim hayırlısı olun diyorum hep. sizin içinde her şey güzel olur :)

siz eşittir ben olabilir miyiz. :) aynı sorunlar bende de var. sadece ben boşanalı o kadar uzun olmadı. gerçi benim davam uzun sürdü sadece. valla ben kendimi kısmetsizim diye tanımlıyorum bazılarının kısmeti çok açık oluyor. mesela bizim kuruma yeni biri geldi kıza yazmayan kalmadı. ben kaç senedir bu kurumdayım yazan yok. kızda çok şahane değil yani. kısmeti açık demek.
bende sürekli geziyorum hafta sonları meşgülüm sürekli yeni insanlar tanıyorum. ama hiç kimse çıkmıyor karşıma. eve gelince yine yalnızlık o boşluk hissi çok kötü oluyor insan tabiki birini istiyor. uzun süredir (sizinki kadar olmasada) yalnızım. gerçekten artık sıkılmaya başladım bende. biri gelsin sevsin istiyor insan artık. umarım olur ne diyelim hayırlısı olun diyorum hep. sizin içinde her şey güzel olur :)
Aynen öyle bu iş tamamen şans kısmet doğru zaman doğru insan işi. Asla kendimi övmek için değil ama sağlıklı, yaşından daha genç gösteren, spor yapan, kariyerli biriyim ama yok yani olmuyor. Dediğiniz gibi bazı bu özelliklere sahip olmayan insanlar çok daha kısmetli oluyor. Sanırım aura ve enerji meselesi.

Dediğiniz gibi ben de artık sıkılmaya başladım eve geldiğimde kimsenin olmamasından, haftasonu arkadaşlarımın aileleriyle planı olunca yapayalnız kalmaktan. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. İş haricinde bir şeyler yapıyor musunuz ?

Bu benim. Ama ben de şu da var. Biri çıkıyor mesela ilgisini belli ediyor bu sefer ben kaçacak delik arıyorum. Bu şimdi benden ne istiyor modu😂O kadar alışmışız ki yine fos çıkacak diye kafaya kodlamışım resmen.
O bende de var, birisi ilgi gösterince kesin bunda bir şey var gözüyle bakıyorum. Hem hayatımda biri olsun istiyorum hem de yeni bir insan tanımak zor geliyor.

Bu benim. Ama ben de şu da var. Biri çıkıyor mesela ilgisini belli ediyor bu sefer ben kaçacak delik arıyorum. Bu şimdi benden ne istiyor modu😂O kadar alışmışız ki yine fos çıkacak diye kafaya kodlamışım resmen.

O da var tabi, yaşadığım kötü tecrübelerden sonra şimdiki sevgilimi tanıyınca ben de kim bilir ne b.ku çıkacak modundaydım :KK51: Ailem de üzülmemi istemedikleri için acele etme dediler, iyice tanı dediler. Neyse buluşacağımız zaman adam pahalı bir yere davet etti, çok sayıda hediye almış bu sefer de ailem parayla göz mü boyuyor kafasına girdi:olamaz:Gerçekten değer veren, kibar, beyefendi erkek olması ihtimali çok uzak geldi herkese:KK67:Neyse sonra baktık ki adam beni mutlu etmek için uğraşıyor, nezaket gösteriyor, düzgün bir insan olduğunu kabul ettik:olamaz::olamaz:B.k erkek tiplemelerinden sonra sanırım karşındakinin düzgün olduğuna inanmak zorlaşıyor.

O da var tabi, yaşadığım kötü tecrübelerden sonra şimdiki sevgilimi tanıyınca ben de kim bilir ne b.ku çıkacak modundaydım :KK51: Ailem de üzülmemi istemedikleri için acele etme dediler, iyice tanı dediler. Neyse buluşacağımız zaman adam pahalı bir yere davet etti, çok sayıda hediye almış bu sefer de ailem parayla göz mü boyuyor kafasına girdi:olamaz:Gerçekten değer veren, kibar, beyefendi erkek olması ihtimali çok uzak geldi herkese:KK67:Neyse sonra baktık ki adam beni mutlu etmek için uğraşıyor, nezaket gösteriyor, düzgün bir insan olduğunu kabul ettik:olamaz::olamaz:B.k erkek tiplemelerinden sonra sanırım karşındakinin düzgün olduğuna inanmak zorlaşıyor.
Kesinlikle Cherry. Biri var mesela. Adam çok istekli, ilgileniyor. Ben şimdi kurcalıyorum bu niye böyle istekli diye. Aklımda elli soru. Çok dayanmaz gider zaten. Arada adamı harcamıyorumdur umarım.

Bence ferhansın dediği %100 doğru, bu iş safi kısmet. Ben evden çalışıyorum, benim herif de evden çalışıyor , 2 yıldır da ara sıra konuşuyorduk ama önceki 2 yıl dedil bu yıl olası varmış :KK51: Evde popoüstü oturup pijamayla çalışırken geldi buldu aşk beni:halay:
Darısı başıma, darısı başıma🌸🙏🏻

Aynen öyle bu iş tamamen şans kısmet doğru zaman doğru insan işi. Asla kendimi övmek için değil ama sağlıklı, yaşından daha genç gösteren, spor yapan, kariyerli biriyim ama yok yani olmuyor. Dediğiniz gibi bazı bu özelliklere sahip olmayan insanlar çok daha kısmetli oluyor. Sanırım aura ve enerji meselesi.

Dediğiniz gibi ben de artık sıkılmaya başladım eve geldiğimde kimsenin olmamasından, haftasonu arkadaşlarımın aileleriyle planı olunca yapayalnız kalmaktan. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. İş haricinde bir şeyler yapıyor musunuz ?
tabi hafta içi çok olmasa da hafta sonu full geziyorum. gruplara katılıyorum. faaliyetler var güzel güzel tanıştığım insanlar oluyor ama o anlamda değil. :) bende sporumu yaparım yani şahane bi güzelliğim yok belki ama bakımlıyım, güler yüzlüyüm. ama yine yok. bi de ben küçük gösteriyorum bana hep küçükler denk geliyor ve yaşıma inanmıyorlar genelde benim yaşıtım erkekler bana bakmıyor küçük bu deyip sanırsam biraz da çocuk ruhluyum :KK70: dediğimiz gibi kısmet işi zamanı var demek.

Ben de şurada yerimi alayim :)
Bazi yazilanlari yüzümde büyük bir tebessumle okudum o arada gelen vatandas da tesekkurleri sıraladı yakisikli biri de gelmisti aha evren ne cabuk duydun dedim🤣 şaka bir yana ben de uzun suredir yalniz biri olarak umudumu kaybediyorum artık hem yastan hem is hayatım da berbat boyle mod düşüklüğü yaşıyordum konu iyi geldi
Nasibe inanıyorum bakalim erosun oku ne zaman bize vuracak 🥰

Ben de şurada yerimi alayim :)
Bazi yazilanlari yüzümde büyük bir tebessumle okudum o arada gelen vatandas da tesekkurleri sıraladı yakisikli biri de gelmisti aha evren ne cabuk duydun dedim🤣 şaka bir yana ben de uzun suredir yalniz biri olarak umudumu kaybediyorum artık hem yastan hem is hayatım da berbat boyle mod düşüklüğü yaşıyordum konu iyi geldi
Nasibe inanıyorum bakalim erosun oku ne zaman bize vuracak 🥰
Yaşan derken? Kaç yaşındasınız?

X