Bırakmak istiyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor :(

Kendiliğimden bırakmak istiyorum, önce bunun için çabalayacağım. Baktım olmuyor en son çare söylediğiniz metodlara başvuracağım.

bence bu yöntem ilaç, sakız, elektronik sigara gibi yapay bir yöntem değil. tamamen beyni ilgilndirdiği için zararsız. ben deneyeceğim eşime de deneteceğim. çünkü o çok fena. kendi kendine bırakıp eziyet çekmektense yardım almak daha doğru geldi.

Kendinizi kandirmayi deneyin bir yakinim oyle birakti yani bitti biraktim degil de (yasaga girince cazip gelip daha cok icme istegi uyaniyor der) bgn icmeyecegim yrn icerim yrn olunca cok istek gelince 2 saat sonra icecegim vs vs erteleyerek 10 gun idare edince yoksunluk sendromu geciyor daha uzun aralarda aklina geliyor 3 haftaya varincada 3 haftayi cope atmak istemiyorsun birakiliyor demisti
Asabiyet icin papatya melisa cayi icebilirsiniz
Birde sigara aliyormus gibi parayi kenera koymak birakma konusunda bayagi etkiliyormus
Bunuda deneyin basaramazsaniz yardim alirsiniz tam ismini bilmiyorum ama bio rezonans yada benzeri birseydi o yontemle denersiniz gunde 2 pakete yakin icen komsumuzda o yontemle birakti 3,4 yil oluyor
Akliniza koymussunuz bence %70 lik yolu katetmissiniz gerisinide basarip burada yazacaksiniz

Allen Car. Pdf sini bile indirebilirsiniz
Okuyorken Sigarayı bırakma korkusuna Kitabı bıraktım. O derece etkilendim yanı. Bıraktırma tarzı çok farklı. Tavsiye ederim.

Yasak olan cazip geliyor işte.. konuyu kapatalım canım istiyor,aklıma düşüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…