Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tabiiki bırakmak en çok istediğim şey ama nedense olmuyorDoktor anlamasa hamileyken sigara içmeye devam mı edeceksiniz?
O zaman sigara için tedavinizi olup öyle hamilelik düşünün. Çünkü hamileyken sigara içilmez. Amaan bir şey olmaz diye geçiştirilebilecek bir konu değil bu.Hayır tabiiki bırakmak en çok istediğim şey ama nedense olmuyor
Kesinlikle değil evetO zaman sigara için tedavinizi olup öyle hamilelik düşünün. Çünkü hamileyken sigara içilmez. Amaan bir şey olmaz diye geçiştirilebilecek bir konu değil bu.
Önemli olan doktorun anlayip anlamamasi degil, bebeginizin sağlığı zaten, doktor anlamasa bebege zarar gelmeyecek mi? Ben azaltarak biraktim, elektronik sigara ile destekleyerek. Günde 4 tane sigara içiyordum, yarim yarim icerek. Cok kafam şiştiğinde elektronik çekiyordum. Tüp bebek yaptırdım, en son transfere girerken hastane kapısının onunde yarim sigara ictim ve bitirdim. Merak etmeyin, bir sekilde sabrı geliyor, 16.haftaya girmek uzereyim, içmiyorum.Merhabalar arkadaşlar. Ben sigara kullanıyorum ve maalesef bırakamıyorum. Eşimden gizli o evde değilken içiyorum.. hamilelik planlıyorum en çok bu yüzden bırakmak istiyorum. Hamile kalırsam doktor sigara içtiğimi anlar mı sizce?
Son cümleye kadar sorun yoktu yardım isticeksiniz sandım ama tek endişeniz doktorun anlaması mıMerhabalar arkadaşlar. Ben sigara kullanıyorum ve maalesef bırakamıyorum. Eşimden gizli o evde değilken içiyorum.. hamilelik planlıyorum en çok bu yüzden bırakmak istiyorum. Hamile kalırsam doktor sigara içtiğimi anlar mı sizce?
Hayır onu da merak ettiğim için sordum.Son cümleye kadar sorun yoktu yardım isticeksiniz sandım ama tek endişeniz doktorun anlaması mı