Bırak yüreğine dokunmayanlar düşünsün

askdevrim

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
296
Yer
Almanya
Sevmek birini,kendinden vazgecercesine sevmek,onu dünyanin merkeszi yapip etrafinda dönmek,sevmek etin aciya aciya sevmek.....
Yokoluyorum beni biraktigin yerde,kimildayamadim daha hissetmiyorum ayaklarimi,yüregim de bir sizi var yokluguna ayna tutmus,gülümsemeni görüyorum oldugum yerde,kalkip gidesim var bu acidan kurtulmak istiyorum ama olmuyor..
Degermi diyorum deger mi degemiyor biliyorum ama bazen bilmek yetmyior...gidiyosun gözlerimin icine baka baka gitme diyemiyorum,kendine iyi bak diyip gidiyosun her seferin de yaptigin gibi..ama bilmiyosun ki ben sen yokken iyi bakamiyorum kendime,benim aynam senin gözlerin,gözlerine bakmassam göremiyorum ki kendimi...ama gidiyosun israrla..gitme diyemiyorum...birakma beni yüregimin yalnizliginda koyup gitme diyemiyorum...
GIT diyorum git,nasil olsa yine geleceksin,yine kanatacaksin bu yüregi ,sen de alistin bu yürekte..gittt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…