BIRADS 3 Çıkan Sonucum ve Korkularım

Merhaba 2 yıl geçmiş aradan aynı durum bendede var brads 3 tanisi son durumunuz nedir
Merhaba. Herşey yolunda çok şükür hiçbir değişiklik yok aynı duruyorlar. Hatta birkaç tane daha eklendi küçük küçük ama hepsi iyi huylu. Düzenli kontrole devam..

Merhaba. Herşey yolunda çok şükür hiçbir değişiklik yok aynı duruyorlar. Hatta birkaç tane daha eklendi küçük küçük ama hepsi iyi huylu. Düzenli kontrole devam..
Çok sevindim cevabınızı korkarak bekledim :)bende gittim bir kaç Dr 6 ayda bir takip denildi inşallah daha iyi olalım

Çok sevindim cevabınızı korkarak bekledim :)bende gittim bir kaç Dr 6 ayda bir takip denildi inşallah daha iyi olalım
Yaş kaçtı acaba birde evlimisiniz çocuğunuz varmı kaç yıldır var bu durum iki çocuğum var 34 yaşındayım çok etkilendim duyduğumda hatta kafamda neler neler kurdum anlatamam

Yaş kaçtı acaba birde evlimisiniz çocuğunuz varmı kaç yıldır var bu durum iki çocuğum var 34 yaşındayım çok etkilendim duyduğumda hatta kafamda neler neler kurdum anlatamam
30 yaşındayım ben. 4 senedir evliyim. Çocuğum henüz yok sanırım 28 yaşında farketmiştim ilk kisti ama muhtemelen öncesinde de vardı. Hiç korkmayın en son gittiğim doktor bana 6 ayda bir de gelmene gerek yok senede 1 ultrasona girsen yeterli demişti. Hemen her kadında olan şeyler stres yapma demişti. Sizde stres yapmayın birşey olmaz allahın izniyle. Sadece kontrole gidin yeterli

İnşallah sizinde herşey gönlünüzce olsun teşekkür ederim yorumlarınız için

Be yaptınız bende bu şekildeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…