• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIRADS 3 Çıkan Sonucum ve Korkularım

Merhaba. Herşey yolunda çok şükür hiçbir değişiklik yok aynı duruyorlar. Hatta birkaç tane daha eklendi küçük küçük ama hepsi iyi huylu. Düzenli kontrole devam.. 😊
Çok sevindim cevabınızı korkarak bekledim :)bende gittim bir kaç Dr 6 ayda bir takip denildi inşallah daha iyi olalım 🤲

Merhaba. Herşey yolunda çok şükür hiçbir değişiklik yok aynı duruyorlar. Hatta birkaç tane daha eklendi küçük küçük ama hepsi iyi huylu. Düzenli kontrole devam.. 😊

Çok sevindim cevabınızı korkarak bekledim :)bende gittim bir kaç Dr 6 ayda bir takip denildi inşallah daha iyi olalım 🤲
Yaş kaçtı acaba birde evlimisiniz çocuğunuz varmı kaç yıldır var bu durum iki çocuğum var 34 yaşındayım çok etkilendim duyduğumda hatta kafamda neler neler kurdum anlatamam
🥺

Yaş kaçtı acaba birde evlimisiniz çocuğunuz varmı kaç yıldır var bu durum iki çocuğum var 34 yaşındayım çok etkilendim duyduğumda hatta kafamda neler neler kurdum anlatamam
🥺
30 yaşındayım ben. 4 senedir evliyim. Çocuğum henüz yok 😊 sanırım 28 yaşında farketmiştim ilk kisti ama muhtemelen öncesinde de vardı. Hiç korkmayın en son gittiğim doktor bana 6 ayda bir de gelmene gerek yok senede 1 ultrasona girsen yeterli demişti. Hemen her kadında olan şeyler stres yapma demişti. Sizde stres yapmayın birşey olmaz allahın izniyle. Sadece kontrole gidin yeterli 😇

30 yaşındayım ben. 4 senedir evliyim. Çocuğum henüz yok 😊 sanırım 28 yaşında farketmiştim ilk kisti ama muhtemelen öncesinde de vardı. Hiç korkmayın en son gittiğim doktor bana 6 ayda bir de gelmene gerek yok senede 1 ultrasona girsen yeterli demişti. Hemen her kadında olan şeyler stres yapma demişti. Sizde stres yapmayın birşey olmaz allahın izniyle. Sadece kontrole gidin yeterli 😇
İnşallah 🤲sizinde herşey gönlünüzce olsun teşekkür ederim yorumlarınız için 🙏

Bende briads 3 idim. 6 ayda bir usg isteniyordu 4 tane hipoekoik solid lezyon ve cok sayida kistim var. Son cikan kitle hızlı büyüyor meme tipi dens meme (mamagrofi ile belli oldu) ve ailede meme kanseri öyküsü var. Büyük ihtimalle iyi huylu ama biyopsi yapalım dedi doktorum ve bugün kalın iğne biyopsisi oldum. Sonuç bekleyecegim artik. Nasıl bir buyume merak edenlere fark edildiginde 20 mm idi 8 ay sonra 33 mm oldu. Diger kitleler yaklasik 6 mm 9 mm ve 12 mm buyume hizları çok yavaştı. Korkmama gerek var mı bende bilmiyorum. Size de geçmiş olsun.
Be yaptınız bende bu şekildeyim

Back