• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bira ve süt!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ingilterede bebeklerin mamalarına uyusunlar diye sıkça katıldığını duymuştum,tabi mis gibi uyutuyor.

ama alkol dahada zayıf olan bünyelerede daha fazla tahribat yapacaktır,canınız çok içiyorsa için ama bebeği etkileyecektir,unutmayın.

şimdi sigara içeyimmi diye sorsaydı herkes sayardı.. bence bagımlıda olmayınca ki sigara tiryakileri bagımlı oluyor ve bu bile sigara içmeye mazeret degil sadece canınız biraz bira istedi diye sütünüze alkol bulaştırmayın cok fazla bir ihtiyaç degil diye düşünüyorum..

sımdı anlamadım
hamıleyken ve sut verırken her canın ıstedıgı ıcılmesı gerekır dıye mı bu soru ve cevaplar
yanı canının ıstedıgını yemez ıcmezse sutu kesılır dusuncesı mı bılmem

yasam tarzım bakıs acım ne dersenız deyın
hamıle oldugumu ogrendıgımden bu yana degıl alkol, sıgara vs. ben kola alıskanlıgımı bıle bıtırdım hayatımda
sıgara dumanının bulundugu ortamda kendım bıle durmuyorum sahsen ben
hamılelık ve sut donemınde alkollu ıckı ve sıgara ıcımını kendımce onaylamıyorum
ıcene de saygı duyuyorum kendı tercıhıdır

Tabii ki içmesen daha iyi olur. Bir de şu an çok küçük. Ben sadece bebeğim 6 buçuk aylıkken ilk kez arkadaşlarımla dışarı çıkmıştım ve yarım kadeh beyaz şarap içmiştim. Tatile gittiğimde de biraz bira içtim. Her şeyi dozunda bırakmak lazım. Evde alalade oturduğun bir günse neden bira içeceksin. Ama dışarı çıkmışsan ve bir kereye mahsussa çok az da olsa ortama ayak uydurmak için içebilirsin bence. Tabii ki olumlu ve yapılması gereken bir şey diye demiyorum. Canın istiyorsa da alkolsüz birayı tercih etmelisin.

bence çok yanlış ..bebeğin fıtratını değiştirmemelisiniz .. tabi siz bilirsiniz bir anne bence içmemeli.

Back