• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim ağzına lokma koymuyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
İnşallah özelede götürdüm orada yapacamiz birşey yok diyip gönderdi bide Ankaraya gotürcem bakalım
Muayene ettiler değil mi? Sadece yemek yemiyor diye mi götürdünüz ?
Prematüre bebeklerin bakımı gerçekten zor buraya yorum yazanlar da zaten prematüre annesi sizin anneliğinizi sorgulamıyoruz sadece bebekte nörolojik bir problem varsa bu nedenle de yiyemiyor olabilir.

Muayene ettiler değil mi? Sadece yemek yemiyor diye mi götürdünüz ?
Prematüre bebeklerin bakımı gerçekten zor buraya yorum yazanlar da zaten prematüre annesi sizin anneliğinizi sorgulamıyoruz sadece bebekte nörolojik bir problem varsa bu nedenle de yiyemiyor olabilir.
Bilmiyorum ki muayene ettiler ultrason la bütün olarak izlediler yemek borusana kadar bakıldı hiç birşey yok gayet sağlik li dediler 12 doktara götürdüm hiç bişey yapmıyorlar sütü zorla içiriyorum ek gıda hiç kabul etmiyor ben bu çocuğ yemeden nasıl büyütüyüm içtiğ gün boyu mama sadece 120 CC toplamı ölmeyi bile gözden çikardim psikolojik olarak tükendimi hissediyorum eşimin dedi sen bu çocağ bakamadın iyi anne olamadın çocuk senin yüzünden böyle senin yüzünden ölcek dio bana

Bilmiyorum ki muayene ettiler ultrason la bütün olarak izlediler yemek borusana kadar bakıldı hiç birşey yok gayet sağlik li dediler 12 doktara götürdüm hiç bişey yapmıyorlar sütü zorla içiriyorum ek gıda hiç kabul etmiyor ben bu çocuğ yemeden nasıl büyütüyüm içtiğ gün boyu mama sadece 120 CC toplamı ölmeyi bile gözden çikardim psikolojik olarak tükendimi hissediyorum eşimin dedi sen bu çocağ bakamadın iyi anne olamadın çocuk senin yüzünden böyle senin yüzünden ölcek dio bana
Adamın dediğine bak ya ne alakası var çok biliyorsa o yedirsin Allah Allah. Sanki aç bırakıyoruz bebek bu bazen yemiyor kusuyor hasta oluyor hemen kötü annesin demek ne kolay. Sakın kendinde suç bulma demek dönemsel bir şey geçecektir. Ne kadar süredir böyle ?

Back