Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar 3 aylık bebeğim ve anne sütü alıyor bira içsem ne olur acaba?? deneyen varmııı???
BebeĞın mayıŞır sadece sanırım ama sÜtÜnen bebeĞıne geÇer ve alkol beyınde hÜcre ÖlÜmÜne en buyuk sebep sen bılırsın ıÇmek ıstersen ıÇ.ama bence kırmısı Şarap ıÇ daha ıyı...benım oĞlum 5aylıkken ben bı duble rakı ıÇtım bebeĞım o gce Çok gÜzel uyudu bıda ıÇmedım ...
bebeğinizi emziriyorsanız neden alkol vb ürünlerden kaçınmıyorsunuz onu anlayamadım.. sigara içmek bile bebeğinizi etkiler... tabi bu sizin yaşam tarzınız karışamayız ama bana göre uygun değil.
canım denemedim ama tabi kide dr.anne karnında her zaman içiki sigara vs.şeylerden kaçının doğan bebeğin yanında sigara içmeyin diyorlar eee yani anne sütündende her şey geçtiğine göre zararı olur tabi...
zaten canım ne kadar isterse istesin içemem.....
kocasına ve kızına aşık..
Kayıtlı Üye
emzirirken alkol almak bebekde ilk olarak uyku yapsada daha sonra huzursuzluğa yol açar bence kullanmayın yazık sizede bebeğinizede yaşamınıza karışmak gibi bi niyetimiz yok ama uygun değil
let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
benım de sıgara ıçesim var ama kıyamıyorum oğluma. ağzıma surmem bunu bılıyorum. tabı alkol de emzirme suresınce yasak.
ben hamileyken bir yemekte canım çekmişti ,masadaki doktor arkadaşımız bir bardak öldürmez demişti yani siz bilirsiniz
Yok içemem ne kadar canım isterse istesinn zaten hamilelik başladığından beri mecbur sevdiği şeylerden uzak duruyor insann anne sütüne olumsuz etkisi olduktan sonra ağzıma koymam
alkolsüz bira içebilirsin tatlım. tadı bira gibimi bilmiyorum ama sütümü artırsın diye bana dr önermişti bizim buralarda yok.bişeyi çok istersende sütün kesilir derler.hatta doktorum çok huzursuz bebeklerin göbeğine rakı damlatırlar demişti.
alkolsüz bira içebilirsin tatlım. tadı bira gibimi bilmiyorum ama sütümü artırsın diye bana dr önermişti bizim buralarda yok.bişeyi çok istersende sütün kesilir derler.hatta doktorum çok huzursuz bebeklerin göbeğine rakı damlatırlar demişti.
ewet benim doktorumda verdi onu malt adı içiyorum onu ama süt müt artmıyor maalsef şimdi humananın süt arttırıcısını aldım bakalım umarım yeter artık süt
onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
bebeğin kafası ii olur.........-tatlicadiarzu-
canım alkolsüz bira var.tadıda çok güzel.ben sürekli içiyorum sütüm olsun die.hemde tadı aynı bira gibi hiçbir farkı yok sadece emziren anneler için üretilmiş.maya olduğu için sütü arttırıyor.tavsiye ederim....
alkolsüz biralar var ben onlardan iciyorum tadida normal bira tadi degisik deil yani hemen gögüslerim sisiyor bana iyi geliyo yani orda varmi bilmiyorum ama tavsiye ederim
canın çok istediyse çok az iç ama alkol sonuçta yazık değilmi meleğine..bence bira içme...
bize her yer TRABZON:)
Kayıtlı Üye
su yok mu su
su iç bol bol
1 kadeh içki=2 saat
2 kadeh içki=4 saat emzirmeme diye biliyorum fakat hiç içilmese daha iyi olur tabi
Ayy hayır aynı değil walla, ben içtim alkolsüzünü ,hiç güzel değil, ç.ş gibi.
Arada bir içmekten birşey olmaz diye biliyorum, ben 1 bardak içmiştim birşey olmadı.
arkadaşlar 3 aylık bebeğim ve anne sütü alıyor bira içsem ne olur acaba?? deneyen varmııı???
zaten canım ne kadar isterse istesin içemem.....
Yok içemem ne kadar canım isterse istesinn zaten hamilelik başladığından beri mecbur sevdiği şeylerden uzak duruyor insann anne sütüne olumsuz etkisi olduktan sonra ağzıma koymam
:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
madem içmezsin neden böyle bi konu açtın ki...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis