Bir Zararı Olur Mu?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
198
Bir yerw tatile geldim. Akdeniz ikliminin hakim olduğu bir yer. Yani börtü böcek var.

Odama yerleştim. Perde de küçük ile orta bir arasında bir kelebek gördüm. Korkmama rağmen öldürmek istemedim. Odadan çıkar bir şekilde diye düşündüm.

Ama şimdi odada uçup duruyor. Yastıkla savurup odadan çıkarmaya çalışıyorum ama sonuca ulaşamadı çabalarım.

Önerebileceğiz bir şey var mı? Acaba odanın ışığını kapatıp banyonun ışığını yakarak oraya geçmesini sağlayabilir miyim?

Yatıp uyumaya korkuyorum. Bir zararı olmaz değil mi?

Son düzenleme:
Kelebeğin ne gibi zararı olabilir yahu? Sinek falan olsa tamam vız vız rahatsız eder de kelebekten bir sorun olmaz, uçsun.

"Yurtdışına tatile gittiğimi nasıl söyleyebilirim derken ben" gibi olmuş. Şaka yapıyorum bu arada, alınmayın. :) İyi tatiller.

Önce kelebek mi güve mi olduğundan emin olun.
Kelebekse zararı olmaz ama güve ısırıyor diye biliyorum.
Başka yerde ışık açmak da çözüm olabilir tabi..

Önce kelebek mi güve mi olduğundan emin olun.
Kelebekse zararı olmaz ama güve ısırıyor diye biliyorum.
Başka yerde ışık açmak da çözüm olabilir tabi..
Evde annem kelebekleri öldürmezdi.
Bir komşumuz bunlar kurt yapar falan demişti. Ondan dolayı çok huylanıyorum.

Bir kelebeğin ne gibi bir zararı olabilir ki.. Korkmayın ısırmaz;) başka bir ülkeye tatile gittiğiniz de gözümden kaçmadı, detay belirtmişsiniz özellikle, bende iyi tatiller dileyeyim bari;)

Resepsiyondan yardım isteyin ya da öldürün.
Hastalık mı taşıyor bilemezsiniz.
Akdeniz iklimi demişsiniz, geniş bir kavram.
Ülkeye girişte aşı falan şart ise 1 saniye düşünmeyin ve öldürün.

Ahh ulan. Soyle sorunlarimdan uzaklasmak icin yurt disina gidemedim. Helal ollsun kız sana :))
Kelebek severim ama ortuyu kafama kadar ceker oyle uyurdum herhalde.

Ahh ulan. Soyle sorunlarimdan uzaklasmak icin yurt disina gidemedim. Helal ollsun kız sana :))
Kelebek severim ama ortuyu kafama kadar ceker oyle uyurdum herhalde.
Vizesiz gidebileceğiniz, ülkemizin hemen yanında bir komşu ülkemiz var. Su vermeyen havayolu şirketinden de bilet aldığınız taktirde makul bir fiyata patlıyor :)

Vizesiz gidebileceğiniz, ülkemizin hemen yanında bir komşu ülkemiz var. Su vermeyen havayolu şirketinden de bilet aldığınız taktirde makul bir fiyata patlıyor :)
Is coluk cocuk zor artik bize. Genclikte de sınavlara calismakla gecti omur. Sen gez dolas :))

Suriye'de misiniz hayırdır :KK70:

Şaka bir yana kapatın ışığı uyuyun. Işığa gelirler, karanlıkta gelmez size. Telefonun ışığı da çeker, ışık sonuçta.

Akdeniz ikliminde yaşayan ve aids yayan bir kelebek türü var bilmiyor musunuz? Isırdığı yere de yumurtalarını bırakıyor sonra vücudunuzdan binlerce kurtçuk çıkıyor kelebek olmak için. :KK53:

Back
X