Valla konunun devamını biraz okuyunca çok çok hak verdim sana. Sinirlerin çok yıpranmış. Başka bi yere taşının dicem ama bu kaynanayla da onu yapamazsınız gibi geliyor. Allah çok çok sabır versin. İnşallah düzelir herşey.
Dedim eşimin işi İstanbul a taşınsa benim mesleğimin önüde açık orada bende işe girerim yeter aldığımız felan
Kadın ne diyor Y nereye ben oraya bende gelirim peşinizden
Oldu bide seni taşıcam çanta gibi eşimden başka iki oğlun daha var git onların peşine takıl ne herşeyi eşime bağlıyorsun diğerleri evlatlık mı yoksa yaşlanınca Y bakar Y beni bırakıp gitmez Y şöyle Y böyle al oğlunu da turşusunu kur rahat bırak benim peşimi ben evlendim mutlu olmak için eksiğimi oğlunun eksiğini tamamlamak için ama bana gerek yokmuş dedim
Kadın sanki taş bana mısın demiyor benim ona söylediklerimi o bana söyleseydi yer yarılsın içine gireyim der daha yüzüne bile bakmazdım ama kadın laftan yana kaşarlı ne söylersen söyle birinden giriyo diğerinden çıkıyo
Milletin dediği onun için önemli daha evlilik yıl dönümü olmadan ben kendi yüzünden ailemde kaldım bir ay ayrılma raddesine geldim kadın arayıp sormadı bile neden gittin soranlara biz birşey yapmadık gittiği gibi gelir, anası bakacakmış bir sürü dedi kodu
Kendine laf söyletmez şimdi annemle konuşmuyor hoş o zaman D annem gelip benim eve giriyor diye tansiyonu yükselirdi şimdi konuşmuyor tansiyonu çıkıp tedirgin edemiyor ya suratlarına evin kapısını çarpıyor bir çarparken yakalasam biliyorum diyeceğimi de şimdi desem iftira atıyor evin kapısı açık kalmış onu örttüm der
Bilmiyorum ben bu kadın ile nasıl başa çıkacağımı aslında biliyorum evinden ayrılsam hiçbir minnetim kalmayacak
Kendi evim kira bile olsa istediğim gibi hareket edecem ama eşim gitmez söyledim bir kez ayır evimi hiçbirşey eskisi gibi olmaz dedim ayrılamam onlar çıkarmadan dedi
Ona diyorum oğlun böyle dedi ben çıkarmam istemiyorsanız siz çıkın diyor yani yine burda yaşamaya mahkum ediyorlar
Az kaldı şu oğlunu bir eversin görecem hayalindeki gelin
Hem çalışan olacak hem kendine amade biraz zor bulur öylesini tatmin olmuyor ki kadın verdikçe istiyor