Bir yolu var mı acaba ?

Okundu bilgisini (mavi tıkı) kapatınca görüldü gitmiyor diye biliyordum bunu yeni duyuyorum

Okundu bilgisini (mavi tıkı) kapatmak
Hayır şöyle söyleyeyim biri diyelim durum paylaştı ve siz o durumu açmadan görebiliyorsunuz hani üstüne tıklayıp boyutunu büyütmeden ufak boyutta görebiliyorsunuz ve karşı taraf görenler listesine baktığında sizin adınızı görmüyor. Bende işte açmadan kimse bakmasın istiyorum

Valla bunun pek mümkün olduğunu sanmıyorum açıkçası bakan zaten görüldüyü kapatıpta yine bakıyordur görünmeden

Ne yazdınız hiç anlamadım ???

Dediğiniz şekilde duruma tıklayınca açılıyor. Uzun basarak tıklayınca da "durumu sona al" diyor.
Ben anlamadım bahsettiğiniz şey mümkün mü? Hiç duymadım.

whatsapp storysinin üzerine uzunca tıklayınca story açılıyor ama görüldü atmıyor Ya kuzular görüldü yapmadan açma olayını iptal etme yöntemi var mı ?
Olsa keşke ama hiç duymadım bunu.bilen vardır inşallah

Ne demek istediğinizi anladım ama bu mümkün değil diye biliyorum. Çünkü okundu bilgisini kapatıp bakar sonra geri açar mesela siz o ara baktığınızda görenler kısmında o kişiyi göremezsiniz. Açmadan,yani size görüldü bilgisi gelmeden görülür istenirse.

whatsapp storysinin üzerine uzunca tıklayınca story açılıyor ama görüldü atmıyor Ya kuzular görüldü yapmadan açma olayını iptal etme yöntemi var mı ?
Bazılarının ki açılmıyor , ya da bulanık çıkıyor ama nasıl oluyor bende bilmiyorum onu .keşke olsa valla

İnstagramda dm mesajlarını interneti kapatıp mesajı açınca görüldü olmuyordu bunda da böyle bir şey deneseniz acaba olur mu diye düşündüm denemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…