- 21 Temmuz 2015
- 487
- 217
- 103
- Konu Sahibi siyahvemavi
whatsapp storysinin üzerine uzunca tıklayınca story açılıyor ama görüldü atmıyor Ya kuzular görüldü yapmadan açma olayını iptal etme yöntemi var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır şöyle söyleyeyim biri diyelim durum paylaştı ve siz o durumu açmadan görebiliyorsunuz hani üstüne tıklayıp boyutunu büyütmeden ufak boyutta görebiliyorsunuz ve karşı taraf görenler listesine baktığında sizin adınızı görmüyor. Bende işte açmadan kimse bakmasın istiyorumOkundu bilgisini (mavi tıkı) kapatmak
Valla bunun pek mümkün olduğunu sanmıyorum açıkçası bakan zaten görüldüyü kapatıpta yine bakıyordur görünmedenHayır şöyle söyleyeyim biri diyelim durum paylaştı ve siz o durumu açmadan görebiliyorsunuz hani üstüne tıklayıp boyutunu büyütmeden ufak boyutta görebiliyorsunuz ve karşı taraf görenler listesine baktığında sizin adınızı görmüyor. Bende işte açmadan kimse bakmasın istiyorum
Ne yazdınız hiç anlamadım ???Hayır şöyle söyleyeyim biri diyelim durum paylaştı ve siz o durumu açmadan görebiliyorsunuz hani üstüne tıklayıp boyutunu büyütmeden ufak boyutta görebiliyorsunuz ve karşı taraf görenler listesine baktığında sizin adınızı görmüyor. Bende işte açmadan kimse bakmasın istiyorum
Dediğiniz şekilde duruma tıklayınca açılıyor. Uzun basarak tıklayınca da "durumu sona al" diyor.Hayır şöyle söyleyeyim biri diyelim durum paylaştı ve siz o durumu açmadan görebiliyorsunuz hani üstüne tıklayıp boyutunu büyütmeden ufak boyutta görebiliyorsunuz ve karşı taraf görenler listesine baktığında sizin adınızı görmüyor. Bende işte açmadan kimse bakmasın istiyorum
Kuzum bende bilmiyorum ogrenmek isterimwhatsapp storysinin üzerine uzunca tıklayınca story açılıyor ama görüldü atmıyor Ya kuzular görüldü yapmadan açma olayını iptal etme yöntemi var mı ?
Olsa keşke ama hiç duymadım bunu.bilen vardır inşallahwhatsapp storysinin üzerine uzunca tıklayınca story açılıyor ama görüldü atmıyor Ya kuzular görüldü yapmadan açma olayını iptal etme yöntemi var mı ?
Ne demek istediğinizi anladım ama bu mümkün değil diye biliyorum. Çünkü okundu bilgisini kapatıp bakar sonra geri açar mesela siz o ara baktığınızda görenler kısmında o kişiyi göremezsiniz. Açmadan,yani size görüldü bilgisi gelmeden görülür istenirse.Hayır şöyle söyleyeyim biri diyelim durum paylaştı ve siz o durumu açmadan görebiliyorsunuz hani üstüne tıklayıp boyutunu büyütmeden ufak boyutta görebiliyorsunuz ve karşı taraf görenler listesine baktığında sizin adınızı görmüyor. Bende işte açmadan kimse bakmasın istiyorum
Bazılarının ki açılmıyor , ya da bulanık çıkıyor ama nasıl oluyor bende bilmiyorum onu .keşke olsa vallawhatsapp storysinin üzerine uzunca tıklayınca story açılıyor ama görüldü atmıyor Ya kuzular görüldü yapmadan açma olayını iptal etme yöntemi var mı ?