- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
Ya gerçekten mi çok sevindim rabbim dualarımızı duydu sonundasana demiştim tüp bebeğe gerek kalmayacak diye
Benimde 1 yılın sonunda geçen hamile olduğumu öğrendim ogrenmemle düşmesi 1 hafta sürmedi 6 haftalikti hakkımızda hayırlısı inşaallah
Son durumunuz nedirMerhaba bende yeni üye oldum benimde 1 yıldır olmuyor çocuğum Çok üzülüyorum bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecekmiş adetim 10 temmuz da olması lazım ama yumurtlamadan 4 gün geçtiğinden beri adet sancısı gibi sancim oluyor bu bi belirti olabilirmi
Kizlar nerelerdesiniz sizinle muhabbet etmeyi çok özledim
Çok sevindim canım . Zor ev taşımak anlıyorum seni . Bizde 7 haftalarda taşındık berbattı herşey elim ayağım tutmaz olmustuburdayım canım yoğunum çokkkk çokk.. dün kalp atışını duyduk elhamdülillah
şimdi de evi topladık taşınacağız işler yoğun
Çok sevindim canım . Zor ev taşımak anlıyorum seni . Bizde 7 haftalarda taşındık berbattı herşey elim ayağım tutmaz olmustu
Daha yerlesiyordur kuzum dert etme parlak kırmızı olursa endişe et . Bizde şehir değiştirdik 12 saat yolculuk geç gelen nakliye uyuyacak oturacak yerde yoktu sokağa çıkma yasağı geldi aynı gün rezillikti kuzum Allah yardımcın olsunyaa.. bide şehirler arası olacak canım 1000km hemen hemenbugün akıntımda hafiften bir kahverengilik olmuş ağrım falan yok ama
Daha yerlesiyordur kuzum dert etme parlak kırmızı olursa endişe et . Bizde şehir değiştirdik 12 saat yolculuk geç gelen nakliye uyuyacak oturacak yerde yoktu sokağa çıkma yasağı geldi aynı gün rezillikti kuzum Allah yardımcın olsun
İnşallah kuzum . Ama galiba biz yine tasinacagizayy canım yaa benden farkın yokmuş senindeinşAllah geçecek bu günlerde
İnşallah olcak kuzum üzülme zamanı gelince tüp bebeğe bile gerek kalmayacaktır eminim2 yıl önce yazmışım bu topiğe hala bekliyorum mucizemi, bu süreye 2 tüp bebek tedavisi sığdırdım
inşAllah canım sabırla bekliyruz mucizemiziİnşallah olcak kuzum üzülme zamanı gelince tüp bebeğe bile gerek kalmayacaktır eminim
Maşallah size yaBen varım kızlar 28 haftalık olduk bileoğlum geliyo