Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 1 yılın sonunda geçen hamile olduğumu öğrendim ogrenmemle düşmesi 1 hafta sürmedi 6 haftalikti hakkımızda hayırlısı inşaallah

Merhaba bende yeni üye oldum benimde 1 yıldır olmuyor çocuğum Çok üzülüyorum bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecekmiş adetim 10 temmuz da olması lazım ama yumurtlamadan 4 gün geçtiğinden beri adet sancısı gibi sancim oluyor bu bi belirti olabilirmi

Benimde bu ay sonu 1 yil olacak, inşallah hakkimizda hayirlisi. Bekliyorum bende ovulasyonla takip ediyorum

Son durumunuz nedir

burdayım canım yoğunum çokkkk çokk.. dün kalp atışını duyduk elhamdülillah
şimdi de evi topladık taşınacağız işler yoğun
Çok sevindim canım . Zor ev taşımak anlıyorum seni . Bizde 7 haftalarda taşındık berbattı herşey elim ayağım tutmaz olmustu

Çok sevindim canım . Zor ev taşımak anlıyorum seni . Bizde 7 haftalarda taşındık berbattı herşey elim ayağım tutmaz olmustu

yaa.. bide şehirler arası olacak canım 1000km hemen hemen bugün akıntımda hafiften bir kahverengilik olmuş ağrım falan yok ama

yaa.. bide şehirler arası olacak canım 1000km hemen hemen bugün akıntımda hafiften bir kahverengilik olmuş ağrım falan yok ama
Daha yerlesiyordur kuzum dert etme parlak kırmızı olursa endişe et . Bizde şehir değiştirdik 12 saat yolculuk geç gelen nakliye uyuyacak oturacak yerde yoktu sokağa çıkma yasağı geldi aynı gün rezillikti kuzum Allah yardımcın olsun

ayy canım yaa benden farkın yokmuş seninde inşAllah geçecek bu günlerde

ayy canım yaa benden farkın yokmuş seninde inşAllah geçecek bu günlerde
İnşallah kuzum . Ama galiba biz yine tasinacagiz inşallah . Beklediğimiz bir yer vardı bosaliyormus . Dua et bize çıksın ev kuzum bekleyen bir kaç kişi daha varmış

Selam kizlar en son liste 16 da kalmış gebe olan yok mu biraz sevinelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…