Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar bende 21 yaşında 2 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz hiç hamile kalamadım önemli bir sorunumuz yok tedavi görmüyorum beklemedeyim🤗
Rabbim nasip etsin inşallah canım soranlara bebek düşünmüyoruz de ha bire sorup strese sokmasınlar en kısa zamanda güzel haber alırız insallah

Doc. Dr. Meryem kurek olumlu bi kadin sicak.. adetin 3. Gunu gidiyosub muayene ediyo tum sonuclarina bakiyo esli eksikler varsa yada yaptirmak istedikleri test varsa onlari yapiyosun. Sonra sana uygun tedaviyi soyluyo asilama mi tup mu ? Tup bebekte ozel hormin igneleri var gonalf gibi senin vucut tepkilerine gore ilaclarin dozunu ve gununu ayarliyo sonra yumurtlarin gelistiginde toplaniyor anestezi altinda toplaniyo sonra her gun sizi arayip embriyolarin gelisimini soyluyolar.. yine sizin durumunyza gore transfer gunu belirliyo benim 2. Ayima kaldi rahim dinlendirdi.. simdi de transfer oncesi rahim kalinlastrma asamasindayim henuz transfer olmadim

neye göre bekleniyo rahim kalınlaştırma için transfer olacağı gün test yapıyolar mı kan testiyle mi bakıyorlar yani? bide ne kadar maliyet oldu. cok soru sordum hakkını helal et 2 arkadaşım yaptırdı olumsuz oldu detaylı öğrenmek istiyoruz herşeyi o yüzden. maddi açıdan kendimizi toparlayip bizde düşünüyoruzda

neye göre bekleniyo rahim kalınlaştırma için transfer olacağı gün test yapıyolar mı kan testiyle mi bakıyorlar yani? bide ne kadar maliyet oldu. cok soru sordum hakkını helal et 2 arkadaşım yaptırdı olumsuz oldu detaylı öğrenmek istiyoruz herşeyi o yüzden. maddi açıdan kendimizi toparlayip bizde düşünüyoruzda
Yok canim ne istersen sor helal olsun bildigim kadariyla cevaplarim.. bebek daha iyi gelissin doye bebekten once rahmi hazirliyorlar.. dedigim gibi ben daha transfer olmadim o kismi bilmiyorum. valla cok maaliyetli oldu ben bundan onceds asilama yaptim ilaclar felan asilama da 5 bin felan tutmustur sonra tup icin 8.750₺ verdik ilaclar haric ilaclar dedigim gibi doza gore degisiyo 600/700₺ ignenin paketi en az 2 paket kullaniyosun ayrica yumurta catlatma ve yunurtayi koruma igneleri var onlarda 500/600₺ ekstra vitaminleer felanda var yanii bayagi tutuyo insallah tupe gerek kalmadan hamile kalirsinda bizim gibi ugrasmazsin.. hangi hst. Yaptrdi arkadaslarin ?

Yok canim ne istersen sor helal olsun bildigim kadariyla cevaplarim.. bebek daha iyi gelissin doye bebekten once rahmi hazirliyorlar.. dedigim gibi ben daha transfer olmadim o kismi bilmiyorum. valla cok maaliyetli oldu ben bundan onceds asilama yaptim ilaclar felan asilama da 5 bin felan tutmustur sonra tup icin 8.750₺ verdik ilaclar haric ilaclar dedigim gibi doza gore degisiyo 600/700₺ ignenin paketi en az 2 paket kullaniyosun ayrica yumurta catlatma ve yunurtayi koruma igneleri var onlarda 500/600₺ ekstra vitaminleer felanda var yanii bayagi tutuyo insallah tupe gerek kalmadan hamile kalirsinda bizim gibi ugrasmazsin.. hangi hst. Yaptrdi arkadaslarin ?

Transfer olacağı gün bi test yapılıyomus E2 ye felan bakılıyormus ona göre transfer oluyormus diye duyduk acaba seni o yüzden mi beklettiler diye merak ettim. Allah'ım insAllah nasip eder uğraşlarınız boşa gitmez 🤲🏻 Ben tedavisiz hamile kalcagimi sanmıyorum ama hayırlısı Allah'tan 🤲🏻
Bi arkadaş avrupa safak hastanesinde yaptırdı biri de senin yaptırdığın hastanede murat keskin dr a yaptırdı canm

Transfer olacağı gün bi test yapılıyomus E2 ye felan bakılıyormus ona göre transfer oluyormus diye duyduk acaba seni o yüzden mi beklettiler diye merak ettim. Allah'ım insAllah nasip eder uğraşlarınız boşa gitmez 🤲🏻 Ben tedavisiz hamile kalcagimi sanmıyorum ama hayırlısı Allah'tan 🤲🏻
Bi arkadaş avrupa safak hastanesinde yaptırdı biri de senin yaptırdığın hastanede murat keskin dr a yaptırdı canm
NEDEn olmamis acaba onlarinki? Valla o surece Gelmedik daha hic bilgim yok😂 beni bisi icin bekletmiyorlar dogal surec boyle ilerliyo suan zaten adet gunum rahim kalinlasmasi icin ilac kullaniyorum 16 sinda kontrolum var o gun de sanirim transfer gununu felan soyler test de belki o gundur yada gerek gorur mu gormez miii herkeste surec ayni mi ilerliyo acabaa bilemedim kii.. senin sorunun neydi ??

32 ay olacak nerdeyse tık yok pko hastasıyım 😢
Ben pko li degilim yunurta rezervlerime de baktik hersey normal ama benim vucudum da pko lu gibi davraniyormus.. dakikasi dakikasina adet. Olan bi insanim ayrica bayagi da zayifim zaten hic suphelenmemistim ama bi dr bana pkolusun dedi bende inanmadim baska dr gottim yumrta rezervine bakalim dedi o da normal cikti sonra tedavi de verdikleri ilacla benim birden fazla yumurtam olusuyodu dr dedi normalde tum yunurtalarin esit olmasi gerekiyi senin vucudun pkolu gbidavraniyo dedi sastim kalmistim

Canim malesef yaa keske cok bi umut olsaydi ama olmadi adetim zaten suan 15 gunicinde felan da transferolur diye dusunuyorum. Benim olmadi oyle sanslarim insallah sizin olur tup bebeklerle dr larla ugrasmazsiniz bakarim o ebeye ama ben suan tup bebekte tedavi goruyorum koprudwn once son cikis baska sansimda kalmadi zaten olmazsa da kismet artik ne diyelim olmayinca olmuyo malesef :KK43:
Kuzum üzülme vakti zamanı gelince olur emin ol sen böyle umutsuz olursan olmaz ki . Inan . Bende bak 3 yıl oldu olmuyor .ama asla niye demedim isyan etmedim esimde der nasip kısmet işi bu bizim istememizle olmaz .üzülme

X