Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yaş 27 1 yıl oldu
Aşılama falan onları denedin mi hic
Yok canım zaten geçen yıl 2. Klomen yumrta çatlatmada tuttu kürtajdan sonra klomen tedavisinden bi türkü olumlu sonuç alamadık rahim filmi çektik ondan sonra yine klo. Olmayınca dr aşılama dedi ben de kaçtım :) sonra 2 ay o bitki kürünü denedim 1 2 kere maydonzo buharı yaptım yok allah yok tabii bende kafa gitti ilk deneme de hemen sonuç alıp bu kdr şeyden sonra istedikçe olmadıkça çok kötü oldum resmen kısırım

Yok canım zaten geçen yıl 2. Klomen yumrta çatlatmada tuttu kürtajdan sonra klomen tedavisinden bi türkü olumlu sonuç alamadık rahim filmi çektik ondan sonra yine klo. Olmayınca dr aşılama dedi ben de kaçtım :) sonra 2 ay o bitki kürünü denedim 1 2 kere maydonzo buharı yaptım yok allah yok tabii bende kafa gitti ilk deneme de hemen sonuç alıp bu kdr şeyden sonra istedikçe olmadıkça çok kötü oldum resmen kısırım

Aşılama yaptır korkma öyle kisirim da deme Allah'tan ümit kesilmez inşallah olacak

Aşılama yaptır korkma öyle kisirim da deme Allah'tan ümit kesilmez inşallah olacak
Tıppi olarak öyle canısı :) ya erteliyom işte ama o da çözüm değilmiş ki şimdi garanti olsun dye tüp mü aşılamamı düşmüyorm inşallah hiç birine gerek kalma o yzden bekliyorm eşimde askere gidip gelcek gelsin dr öyle gidelim dedik

Tıppi olarak öyle canısı :) ya erteliyom işte ama o da çözüm değilmiş ki şimdi garanti olsun dye tüp mü aşılamamı düşmüyorm inşallah hiç birine gerek kalma o yzden bekliyorm eşimde askere gidip gelcek gelsin dr öyle gidelim dedik
Inşallah hadi bakalım öpüyorum seni canım Allah rahatlık versin uyuyalim ıyi uykular :)

Gunaydin kızlar. Bata son 1.. ama yumurtlama günü net bilmiyorum 2 kasima kadar bat olabilir:ıslık:
Gectigimiz 3 gündür azar azar sari akintim ve dün yogun şekilde 1 kere beyaz akinti geldi. Benim sari akinti adet oncesi olur ertesi gun kirmizilar gelir ama hala yok. Bakalim 2 kasimdan sonra belli olacak...

Kızlar ya benim bugün yumurtlama günüm . Ovulasyon testi ile tespit ettim.bugün ikinci çizgi koyu baya.dunde koyuydu ama bugün daha net . Biz dun ilişkiye girdik ama bugün malesef imkansız eşimin annesi hastalandı burada kalicaz . Hic ihtimal olmuyor mu benim hamile kalabilmem için ya dün kü ilişki ise yaramaz mi çok kafama taktım :KK61:

Kızlar ya benim bugün yumurtlama günüm . Ovulasyon testi ile tespit ettim.bugün ikinci çizgi koyu baya.dunde koyuydu ama bugün daha net . Biz dun ilişkiye girdik ama bugün malesef imkansız eşimin annesi hastalandı burada kalicaz . Hic ihtimal olmuyor mu benim hamile kalabilmem için ya dün kü ilişki ise yaramaz mi çok kafama taktım :KK61:
Spermler üç güne kadar hayatta kalabiliyor sıkıntı yapma

Ben de soğan suyuna başladım bugün kasık ağrısı normal mi adetliyken başladım?
Valla 3 sene önce yapmıştım bende . Simdi adet olursam yine yapicam . Bende de olmuştu kaşık ağrısı. Bence enfeksiyon iltihap bişey varsa orayı kurutuyor diye kendi kendime düşünmüştüm

Ay inşallah temiz temiz girelim yumurtlama dönemine :)
Amin amin amin inşallah yapmaya devam et sen düzenli olrak . Ben yaptıktan sonra ki ay değil ondan sonraki ay hamile kaldım ama ondan mı tabi bilemiyorum yinede rahim filmide çekilmiştim ikisinden biri iti geldi bana

X