- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
Ne işe yarıyor ki kimyon toz halinde var evdeKimyon içsene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne işe yarıyor ki kimyon toz halinde var evdeKimyon içsene
Adet söktürüyor :) Benin dugunumden önce öyle yapmıştım korktum adetim gecikecek diye kimyon içtim söküldüNe işe yarıyor ki kimyon toz halinde var evde
canım sonucun kac benım doktor ilk hamilelliğimde 53 e negatif demişti:) bilmiyordu düşünsene. senın bat gectıyse test yap siliklik eger gunden gune artmazsa kımyasal olmusturEvet çıktı gebelik yok :))
0.117 çıktı sonuç canım yükselme gibi bi durumu yok bencecanım sonucun kac benım doktor ilk hamilelliğimde 53 e negatif demişti:) bilmiyordu düşünsene. senın bat gectıyse test yap siliklik eger gunden gune artmazsa kımyasal olmustur
Merlin_Merlin sadece 1 kere safranlı pilav yediğinde mi erken oldun yoksa birkaç gün yedin mi pilavı ya da safranı?
canım sonucun kac benım doktor ilk hamilelliğimde 53 e negatif demişti:) bilmiyordu düşünsene. senın bat gectıyse test yap siliklik eger gunden gune artmazsa kımyasal olmustur
Günaydın canım adet bitiminden iki gün sonra bir sonraki adetin nede son 10gun kala yapacaksın iki ay yaniGünaydın kızlar.Bu ay kendimizi dinlemek yok full gaz çalışıyoruz.Ben de soğan kürü yapacağım bu ay adetim dün geldi ne zaman başlamam gerekiyor?
gerçekleşti canım 6 yaşında oglum var doktor bilgisizdi galiba:) ilk sölediğinde negatif ama garip bir değer demişti. sanırım yüksek olunca gebesin diyomus53 e negatif desiyse benimki 36 ona hic bisi yok derdi muhtemelen. Ilk hamileliginiz sağlıklı bir şekilde gerçekleşti mi ?
gerçekleşti canım 6 yaşında oglum var doktor bilgisizdi galiba:) ilk sölediğinde negatif ama garip bir değer demişti. sanırım yüksek olunca gebesin diyomus
amin. Yok canım aklına bile getirme güzel düşün güzel olsun:)Allah bağışlasın ne güzel darısı bekleyenlerin başına. Ben yarın bir daha kan vereceğim ama icim icimi yiyor.
çatlama iğnesinin kaçıncı gününde baktırnız?Kızlar kan tahlili sonucu 36.14 çıktı var da yok da diyemeyiz iki gunde bir takip edelim dedi doktor. Haftasonu kendi doktoruma gidecegim insallah o zamana artar değer
çatlama iğnesinin kaçıncı gününde baktırnız?
amin. Yok canım aklına bile getirme güzel düşün güzel olsun:)