Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 00EC1AE0-3E54-4521-A5CC-6E31285A1DDE.png
    00EC1AE0-3E54-4521-A5CC-6E31285A1DDE.png
    161,6 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın kızlar.Bu ay kendimizi dinlemek yok full gaz çalışıyoruz.Ben de soğan kürü yapacağım bu ay adetim dün geldi ne zaman başlamam gerekiyor?

Gunaydiiiin evet katiliyorum dinlemek yok ve ben dinlemiyorum bile. Bata ortalama 2-6 gun kaldi cunku net ovulasyon bilmiyorum. :halay:

Selam kızlar
Adeti gecikip olmak isteyen arkadaşlar hamile olmadiklarindan eminlerse safrani deneyebilirler. ben tesadüfen böyle bi etkisi olduğunu öğrendim. faydalarından dolayı pilava katayim dedim o ay erken adet gördüm. tedirgin olup araştırmıştım. adet sokturucu etkisi varmış, öyle düzenli kullanmanız da gerekmiyor. ama tabi kesinlikle hamile değilseniz kullanın zira dusuge sebep olur allah korusun.

Merlin_Merlin Merlin_Merlin sadece 1 kere safranlı pilav yediğinde mi erken oldun yoksa birkaç gün yedin mi pilavı ya da safranı?

bir kez yedim. ama ilk denememde fazla koymuş olabilirim safrani. yarim bardak suya bir cimdik koyup bekletmistim. suyunu pilava katmistim. o bile fazlaydi. zaten pahalı bişey safran birkaç tel koymak yeterliymis. ama ben gene de bi daha uzak durdum safrandan zaten adet dongulerim kısa safranla daha da kisalmisti

canım sonucun kac benım doktor ilk hamilelliğimde 53 e negatif demişti:) bilmiyordu düşünsene. senın bat gectıyse test yap siliklik eger gunden gune artmazsa kımyasal olmustur

53 e negatif desiyse benimki 36 ona hic bisi yok derdi muhtemelen. Ilk hamileliginiz sağlıklı bir şekilde gerçekleşti mi ?:110:

Merhaba kızlar nasıl gidiyo. Bende son durum adet olmayı bekliyorum malum gelcek ayda kontrol hapı başlayacam kistim için.. içtiğim soğan suyu kanatmaya başladıydı inşş adetle atarımda gelcek ay ilaç içmeye gerek kalmaz:işsiz:

Günaydın kızlar.Bu ay kendimizi dinlemek yok full gaz çalışıyoruz.Ben de soğan kürü yapacağım bu ay adetim dün geldi ne zaman başlamam gerekiyor?
Günaydın canım adet bitiminden iki gün sonra bir sonraki adetin nede son 10gun kala yapacaksın iki ay yani

53 e negatif desiyse benimki 36 ona hic bisi yok derdi muhtemelen. Ilk hamileliginiz sağlıklı bir şekilde gerçekleşti mi ?:110:
gerçekleşti canım 6 yaşında oglum var doktor bilgisizdi galiba:) ilk sölediğinde negatif ama garip bir değer demişti. sanırım yüksek olunca gebesin diyomus

gerçekleşti canım 6 yaşında oglum var doktor bilgisizdi galiba:) ilk sölediğinde negatif ama garip bir değer demişti. sanırım yüksek olunca gebesin diyomus

Allah bağışlasın ne güzel :nazar: darısı bekleyenlerin başına. Ben yarın bir daha kan vereceğim ama icim icimi yiyor.

X