- 2 Ağustos 2018
- 106
- 84
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun hergun iki katı artar hsg hormonu inş sağlıklı bi gebelik olur :)Kızlar kan tahlili sonucu 36.14 çıktı var da yok da diyemeyiz iki gunde bir takip edelim dedi doktor. Haftasonu kendi doktoruma gidecegim insallah o zamana artar değer
Sonuc cıktı mi canim?Kızlar kan vermeye gidicem birazdan
Evet çıktı gebelik yok :))Sonuc cıktı mi canim?
Eee o testler neydi belirgin. Valla artik onlara da inanmamak lazim ya. Olsun canim bat bekler denemeye devam edersin ümit kesilmez. Simdi olmadigini bilince hem psikilojik olarak etkilemezsin kendiniEvet çıktı gebelik yok :))
erzincanda yasiyorum canim hastane var canimAnladım canım doğru devlette hemen yapmıyolardır aslında mantıklı geldi düşündüğün şey. Ben de hiç ilaç kullanmadım açıkçası istemem de yani klomen falan kullanmak. Direkt sonuç odaklı olmak daha mantıklı geliyor. Nerde yaşıyordun bu arada sorduğun yer hastane mi klinik falan mı
Cidden miEvet çıktı gebelik yok :))
Evet kızlar gebelik yokCidden mi
Hayırlısı kuzum .bu ay olur insallahEvet kızlar gebelik yok
Çok garip olmadım zaten sadece şaşırdım testler pozitif çıkıyor doktor bazen oluyor öyle dediHayırlısı kuzum .bu ay olur insallah
Aynen bende çok saskinim sürekli miden bulanıyordu geç döllenme gibi birşey olabilir dedi miÇok garip olmadım zaten sadece şaşırdım testler pozitif çıkıyor doktor bazen oluyor öyle dedi
Ben ben bennnnn uyuyamiyorumm uyku bana küs galibaKızlar nasılsınızz. Yazamadm kaç gündür taşınıcaz da taşınma telaşı falan.. napıyosunuz uyumayan varmı
Acilin doktoru çok bişe konuşamadım zaten mesaj olarak attı sonuçları önemli olan şuan adetimin olmasıBen ben bennnnn uyuyamiyorumm uyku bana küs galiba
Bende olamıyorum deliricem soğan suyu bile ise yaramadıAcilin doktoru çok bişe konuşamadım zaten mesaj olarak attı sonuçları önemli olan şuan adetimin olması
Ben ben bennnnn uyuyamiyorumm uyku bana küs galiba
Yok kuzum kasigima ağrılar giriyor tamam geliyor diyorum sonra hiçbirşey gelmiyor .Bugünde akinti oldu baya koyu krem rengi ekşi kokulu birşeyHala olmadınmı canım. Ay böyle de çok zor yahuuu insan olsada rahatlasam diyo madem yoksa bişey
Bende olamıyorum deliricem soğan suyu bile ise yaramadı [/QUOTKimyon içsene
Kimyon içseneYok kuzum kasigima ağrılar giriyor tamam geliyor diyorum sonra hiçbirşey gelmiyor .Bugünde akinti oldu baya koyu krem rengi ekşi kokulu birşey