- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
İnşallah canım ne diyeceğimi bilemedim ben . Tedavisi var demiEvet tatlım beyin cerrahina gittim emar çekildi inşallah kötü birşey çıkmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ne diyeceğimi bilemedim ben . Tedavisi var demiEvet tatlım beyin cerrahina gittim emar çekildi inşallah kötü birşey çıkmaz
Gemesi ayrı dert gelmese ayrı.Bende evde otur otur sıkıldım.Kurslara bakınıyorum bari oyalanıyım ya.Napim canım bekliyorum adeti gelmek bilmiyor karnım ağrıyordu bugün şimdi geçti ağrısı gelsede kurtulsam
Kist beyinciye bası yapıyor buralarda vakit kaybetme dedi araştırma hastanelerine git dedi bende doktor araştırıyorumİnşallah canım ne diyeceğimi bilemedim ben . Tedavisi var demi
Çok çok geçmiş olsun umarım emar sonucun çok iyi çıkarSağol canım benim kaç gündür sıkıntıdan bir hal oldum beynimde kist çıktı doktor araştırma hastanelerine git dedi
Allah razı olsun canim benim inşallahÇok çok geçmiş olsun umarım emar sonucun çok iyi çıkar
Emar çıktı da yukarda dediğim gibi dedi inşallah gittiğim yerde bir sorun çıkmaz insallah basit bir kisttirÇok çok geçmiş olsun umarım emar sonucun çok iyi çıkar
Öyle kuzum gelmeyince de srest yapiyorumGemesi ayrı dert gelmese ayrı.Bende evde otur otur sıkıldım.Kurslara bakınıyorum bari oyalanıyım ya.
Nasıl bir kist canım hipofiz bezinde miSağol canım benim kaç gündür sıkıntıdan bir hal oldum beynimde kist çıktı doktor araştırma hastanelerine git dedi
İnşallah kötü birşey çıkmaz kuzumKist beyinciye bası yapıyor buralarda vakit kaybetme dedi araştırma hastanelerine git dedi bende doktor araştırıyorum
İyi düşünelim iyi olsun Allahım inşallah.Emar çıktı da yukarda dediğim gibi dedi inşallah gittiğim yerde bir sorun çıkmaz insallah basit bir kisttir
Yok tatlım hipotezle alakası yok beyin omurilik sivisindaymis beynin arka kismindaymisNasıl bir kist canım hipofiz bezinde mi
Senin bata kaç gün var canımGemesi ayrı dert gelmese ayrı.Bende evde otur otur sıkıldım.Kurslara bakınıyorum bari oyalanıyım ya.
Inşallah canım benim dualarınızı eksik etmeyinİyi düşünelim iyi olsun Allahım inşallah.
İyi düşünelim iyi olsun Allahım inşallah.
Inşallah canisi dualarını eksik etmeİnşallah kötü birşey çıkmaz kuzum
Bende bayılıyordum sürekli eeg ve mr çekildim hipofizde 1 cmlik kist çıkmıştı. Doktor demişti kesin hormonlarında sıkıntı vardır . Çocuğun bile olmayabilir dedi . Çünkü bu hipofiz bezi prolaktin hormonunu ve tiroid bezlerini etkliyordu. Sonra hormon testi falan yaptırdım hepsi normal çıktı doktor çok şaşırdı hatta şu anda hamileyim. Doktorlara pek şey yapma kist gördükleri bazen leke v.s olabiliyormuş sakın üzülme canım ve kafaya takma hiç bir zaman dualarım seninleYok tatlım hipotezle alakası yok beyin omurilik sivisindaymis beynin arka kismindaymis
Ay ben oldum bitti kuzum ya öteki gelmese bari.Yoksa gitcem aşılamaya artık 1 sene olduSenin bata kaç gün var canım
Benimde 1 sene sonra oldu biliyor musun 2 yıllık evliyim 17 ekime hatta randevu almıştık çocuk olmuyor diye eşim sperm testi falan vermişti meğer o gün hamileymişim :) bir yıl olmadı olmadı o günü buldum :)))Ay ben oldum bitti kuzum ya öteki gelmese bari.Yoksa gitcem aşılamaya artık 1 sene oldu
Oyy canım Benim ya sagolasin haklsiin aslında inşallah dediğin gibi boş cik ar sonu ve önemsiz birseydirBende bayılıyordum sürekli eeg ve mr çekildim hipofizde 1 cmlik kist çıkmıştı. Doktor demişti kesin hormonlarında sıkıntı vardır . Çocuğun bile olmayabilir dedi . Çünkü bu hipofiz bezi prolaktin hormonunu ve tiroid bezlerini etkliyordu. Sonra hormon testi falan yaptırdım hepsi normal çıktı doktor çok şaşırdı hatta şu anda hamileyim. Doktorlara pek şey yapma kist gördükleri bazen leke v.s olabiliyormuş sakın üzülme canım ve kafaya takma hiç bir zaman dualarım seninle
Bende aynı sen gibi 2 yıllık evliyim bizimde Kasımda doktor randevumuz var inşallah bizimde gitmeden bir süpriz olur ya..Benimde 1 sene sonra oldu biliyor musun 2 yıllık evliyim 17 ekime hatta randevu almıştık çocuk olmuyor diye eşim sperm testi falan vermişti meğer o gün hamileymişim :) bir yıl olmadı olmadı o günü buldum :)))