Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok tatlım hipotezle alakası yok beyin omurilik sivisindaymis beynin arka kismindaymis
Bende bayılıyordum sürekli eeg ve mr çekildim hipofizde 1 cmlik kist çıkmıştı. Doktor demişti kesin hormonlarında sıkıntı vardır . Çocuğun bile olmayabilir dedi . Çünkü bu hipofiz bezi prolaktin hormonunu ve tiroid bezlerini etkliyordu. Sonra hormon testi falan yaptırdım hepsi normal çıktı doktor çok şaşırdı hatta şu anda hamileyim. Doktorlara pek şey yapma kist gördükleri bazen leke v.s olabiliyormuş sakın üzülme canım ve kafaya takma hiç bir zaman dualarım seninle

Benim prolaktin 150lerde çıktı dr mr çekin dedi dahilyeye gittim önce ilaç verdi deger düştü mr felanda çekilmedim 3 ayda bi de nolur nolma dye kan testinde baktırıyorum en son 28 çıktı geçen ay

Ay ben oldum bitti kuzum ya öteki gelmese bari.Yoksa gitcem aşılamaya artık 1 sene oldu
Benimde 1 sene sonra oldu biliyor musun 2 yıllık evliyim 17 ekime hatta randevu almıştık çocuk olmuyor diye eşim sperm testi falan vermişti meğer o gün hamileymişim :) bir yıl olmadı olmadı o günü buldum :)))

O
Bende bayılıyordum sürekli eeg ve mr çekildim hipofizde 1 cmlik kist çıkmıştı. Doktor demişti kesin hormonlarında sıkıntı vardır . Çocuğun bile olmayabilir dedi . Çünkü bu hipofiz bezi prolaktin hormonunu ve tiroid bezlerini etkliyordu. Sonra hormon testi falan yaptırdım hepsi normal çıktı doktor çok şaşırdı hatta şu anda hamileyim. Doktorlara pek şey yapma kist gördükleri bazen leke v.s olabiliyormuş sakın üzülme canım ve kafaya takma hiç bir zaman dualarım seninle
Oyy canım Benim ya sagolasin haklsiin aslında inşallah dediğin gibi boş cik ar sonu ve önemsiz birseydir

Benimde 1 sene sonra oldu biliyor musun 2 yıllık evliyim 17 ekime hatta randevu almıştık çocuk olmuyor diye eşim sperm testi falan vermişti meğer o gün hamileymişim :) bir yıl olmadı olmadı o günü buldum :)))
Bende aynı sen gibi 2 yıllık evliyim bizimde Kasımda doktor randevumuz var inşallah bizimde gitmeden bir süpriz olur ya..

X