Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende inciri bıraktımm çünkü süt hormonunu yükseltiyormus horman testi yaptırmadığım için bilmiyorum değerimi o yüksek oluncada gebeliğe engelmişş

Evet cnm benim 97 çıkmıştı prolaktin hormonum hap ile 1 ayda düşürdük.. benim belirti yoktu ama süt gelmesi falan gibi hormon testi yaptırmadaydım hiç anlamazdım neden olmuyo diye kendimi yerdim herhalde..

Kızlar bata 3 gün kaldııı... Herhangi belirtim yok saymıcam diyorum yine sayıyorum günleri beklemicem diyorum bekliyorum dayanamıyorum kiii:KK200: bu ay adet olanlar yada benim gibi olcaklar varsa bu ay kür deneyecekmisiniz? Ben 2 aydır boşa saldım bu ay adet olursam bi kür deneyim bişey yapayım istiyorum

Evet cnm benim 97 çıkmıştı prolaktin hormonum hap ile 1 ayda düşürdük.. benim belirti yoktu ama süt gelmesi falan gibi hormon testi yaptırmadaydım hiç anlamazdım neden olmuyo diye kendimi yerdim herhalde..
Evet bazılarında belirti olmuyormus bende bıraktımm başıma iş açmayayımm hiç yoktan değerm normalse yükselir bide

Kirmizilari b gelmesini bekliyorum canım sessizliğin ondan :)

E Ebr111 canim senin akintin basladi mi? Testte hafif silik gördün ama akinti durumun ne?
Benim sari kivamli geldi gecen ay adetten 1 gun once gelmisti. Oyleyse 1 2 gune olmam lazim ama 22 gün döngü bana bile az ya. Anlamadim gercekten :KK43:

Kızlar kanamam hâlâ devam ediyordu adet dışında gelişen bir kanama bugün 13.gün oldu dün doktora gittim doktor primolut-n diye bir ilaç verdi rahim duvarın kalınlaşmış dedi dökülmesi lazım dedi ya ben temizleyeyim dedi ya da ilaç vereyim bende korktum ilaç istedim bunu verdi daha önce kullandınız mı midem i ağrıttı ve aşırı baş agrım var olduğum yerden kalkamıyorum

Kızlar kanamam hâlâ devam ediyordu adet dışında gelişen bir kanama bugün 13.gün oldu dün doktora gittim doktor primolut-n diye bir ilaç verdi rahim duvarın kalınlaşmış dedi dökülmesi lazım dedi ya ben temizleyeyim dedi ya da ilaç vereyim bende korktum ilaç istedim bunu verdi daha önce kullandınız mı midem i ağrıttı ve aşırı baş agrım var olduğum yerden kalkamıyorum
Geçmiş olsun canım

X