bende ilk hamileliğimde böyle öğrenmiştim çok silikti bak kan vermek istemiyorsan başka marka al ondada yap eğer silik çıkarsa ondada kan verebilirsin:)Ben de gördüm hatta dur şimdi çöpte bidaha bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ilk hamileliğimde böyle öğrenmiştim çok silikti bak kan vermek istemiyorsan başka marka al ondada yap eğer silik çıkarsa ondada kan verebilirsin:)Ben de gördüm hatta dur şimdi çöpte bidaha bakim
Günaydın cınımmm ;Dgünaydınlarrr canımlar :)
Öyle mibende ilk hamileliğimde böyle öğrenmiştim çok silikti bak kan vermek istemiyorsan başka marka al ondada yap eğer silik çıkarsa ondada kan verebilirsin:)
başka eczaneye git:) sen bilirsin canım ben senin için diyorum ben kendimi baz alacak olursam bekledikçe umut artıyor kendimi inandırıyom ama yoksada yok yani ama herkes bir değil ama şuda bir gerçek çizgi var sende:)Öyle mi
Dİyorsun bide eczaneye gitmeye de utanıyorum adam artık tanıcak beni
Kuzummn diğer testimde de silik çıkmıştı sonra benim aklım karıştı dedim ki amaaan varsa var yoksa zaten adet olurum her türlü bekliyorum yani senin ilk gebelikte nasıl oldu belirtilerbaşka eczaneye git:) sen bilirsin canım ben senin için diyorum ben kendimi baz alacak olursam bekledikçe umut artıyor kendimi inandırıyom ama yoksada yok yani ama herkes bir değil ama şuda bir gerçek çizgi var sende:)
kuzu ben çizgi göremedim testte ama benim gözler bozuk zati bat ne zamandı seninKuzummn diğer testimde de silik çıkmıştı sonra benim aklım karıştı dedim ki amaaan varsa var yoksa zaten adet olurum her türlü bekliyorum yani senin ilk gebelikte nasıl oldu belirtiler
Yok canım olmadimCanım sen adet oldun mu ki ovu testi yaptın
Bata 4 gün kaldı :)kuzu ben çizgi göremedim testte ama benim gözler bozuk zati bat ne zamandı senin
Aynen zatiiii olmuyor olsada sürpriz olur beklemeye alıştık nede olsa 4 gün daha dayanır bu yürek
Allalalalı adet olmamanda sıkıntıYok canım olmadim
Aynen deneyeyim dedim böyle ciktiAllalalalı adet olmamanda sıkıntı
Aynen deneyeyim dedim böyle cikti
Canım çok gittim sorun yok dediler eşimin doktoro na göründüm rahim kalınlaşması var dedi oda fitil verdi onunla adet gördüm en son .sonra yine gecikti soğan suyu içtim öyle oldum Kasım'da yine gideceğim hlne diyecek merak ediyorum bu defa doktorumuzCanım sen bi doktora gitsene önce adetini düzenlemen lazım bence
bence batı bekle adet olmazsan kan ver cnm test yapıp strese sokma kendiniBata 4 gün kaldı :)
Dayanır tabi kız biz nelere dayanmadık nelere kaylanmadık beeAynen zatiiii olmuyor olsada sürpriz olur beklemeye alıştık nede olsa 4 gün daha dayanır bu yürek
canım 6 yıl once ben o zamanlar bilmiyorum işte bata yakın yapılması gerektiğini sürekli test yapıyorum cıkmıyor üzülüyorum falan:) evlendiğim ayın ertesi ayı işte yaptım yine ertesi gun bir baktım silikti tekrar eczaneden aldım ve yine silik çıktı ve kan verdim değerim 53 du:)Kuzummn diğer testimde de silik çıkmıştı sonra benim aklım karıştı dedim ki amaaan varsa var yoksa zaten adet olurum her türlü bekliyorum yani senin ilk gebelikte nasıl oldu belirtiler
Beklemedeyiz silik çıkan testler [/QUOTE
Canım çok gittim sorun yok dediler eşimin doktoro na göründüm rahim kalınlaşması var dedi oda fitil verdi onunla adet gördüm en son .sonra yine gecikti soğan suyu içtim öyle oldum Kasım'da yine gideceğim hlne diyecek merak ediyorum bu defa doktorumuz