- 17 Haziran 2017
- 1.392
- 769
sende bişi bulcan illa kendinde :)Aynen ama bu gecikmeler artık bende pco mu var dedirtmeye basladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende bişi bulcan illa kendinde :)Aynen ama bu gecikmeler artık bende pco mu var dedirtmeye basladi
Napim ya bu düzensizlikler hep etkiliyor insanı .galiba düzensiz adet yumurta tembelliği felan pco belirtisisende bişi bulcan illa kendinde :)
Düzenli adet oluyorum da noluyoNapim ya bu düzensizlikler hep etkiliyor insanı .galiba düzensiz adet yumurta tembelliği felan pco belirtisi
Kız öyle deme ya düzenli olması iyi en azından .yumurtlama gününü biliyon ne zaman hasta olacağını biliyor insan benim gibi ne zaman diye dusunmuyorsunDüzenli adet oluyorum da noluyo
Bende hep duzenli olurdum 2 gun oynardi max. Kurtaj bi oldum. Bi ay 25 bi ay 35... son iki adet arasinda 4 gun var bu aykini takip bile etmedim karman corman oldumKız öyle deme ya düzenli olması iyi en azından .yumurtlama gününü biliyon ne zaman hasta olacağını biliyor insan benim gibi ne zaman diye dusunmuyorsun
merhaba canım benim 13 ay yazıyor 12 ay olacak önümüzdeki ay 13. ayım@MiyavKedi @elif382 embytn @diligecmisinsan00 @- Pudra Pembe -
E Ebr111 @ipeek35 @Elfesya35 Sseerraayy N Nurlana14 @Delfin_ @pelinimben @Balgozlu55 @Sweet03 papatyakokankadin @dombili_xl @kahvecibaby Aschi @Sinemsara07 @alsah @beri35 @Sem0510 Y yaprakali @Azzkrc Blueangel34 @dileksed @Sebepsonuc kızlar etiketlemiyi unuttuğum varsa onlarda listedeki bekleme ayi yanlışolanlar varmı yada eksik .bide gelin sohbet edelim
olsun canım beslenmene dikkat et bir sonrakı ay için psikoloji hazırla. Ve kafana hiiiç takma.Benim bu ay da olmadı kızlar patladım dün :/
canım doktor bana pco olsaydın tahlillerin böyle cıkmazdı dedi artık bilmiyorum senede bir iki kez böyle adetim gecikiyor ondada tekrar yumurtluyom galiba cunku bat gunu oylesıne ovu testı yaptım pozitiftiBu doktorlarda bakmadan yok diyor ya deli oluyorum bide acele ettirip insanın soracağıni da unutturuyorlar valla bütün belirtileri var bende e kuzum napacagim bilmiyorum
Bende bu ay biraz rahatim. Ama tamamen elden birakamiyorum farkinda olsam da. Yavas yavas sanirim kafami toplucam eminim o zaman olacak. Allah dogru zamanda nasip etsin hepimize. Cok dusunme olabilir hersey bizim icin bir sınav. Insallah sabirli ve basarili cikarizembytn çok şükür sen de atlatmışsın. Ben de psikolojik olarak kötü durumda olduğum için olmadığını düşünüyorum. Ama elimde değil takmadan duramıyorum. Nasıl üstesinden geleceğim neye nasıl adım atacağım bilmiyorum.
Normal grip mi oldun sen? Bu kadsr erken kusmalar olmaz ya normalde.Günaydın kızlar ben günlerdir baş agrısı mücadelesi veriyorum dün ölecem sandım beyin kanaması falan geçiricem sandım sabaha kadar kusmaktan öldüm en son uyumuşum yeni kalktım adete 5 gün kaldı hiç bir belirtti yok adet belirtisi test yapmadım bidaha kasık agrılarım devam ara ara sağ sol değişiyor onun dışında her ay olan göğüs agrım yok bel agrım hafifledi