• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni gelen kızlar hepiniz hosgeldinizz. Inşallah tez zamanda hayırlı haberleri alırsınız.. ya benim sorum olucak 3 gündür az kanama şeklinde geliyo hala sökülmedim bunun nedeni ne acaba
Canım benim kist olduğunda öyle olmustu pembe ve kahve çamur gibiydi gittn mi yakın zamanda doktora

Her geçen gün hayret içinde kalıyorum ya birinin oğluna okulda tecavüz etmeye çalışmış bir suruyeli pislikler bir bitemediler

G Glyzz senin sagligindan öte hicbir sey yok. Kimseyi umursama. Kimse senin icin ne nefesini verir ne canını. Konusanlar da hayatlarinda bu tur zorluk yasamayan insanlar. Sen ilk kendini düşün. Insallah guzel haberlerini de aliriz
İnşş canım hepimizin güzel mutlu haberleri olur.. insanlar öyle biraz yaşamadan anlayamıyoruz belliki ;)

Ya zaten bende kist vardıda aynen öyle kahverengi şekilde. E ne yapmam lazım şimdi benim ovulasyon testini ne zaman yapicam ayy off delilenicem
Kanama geldiği ilk gün adetten sayılıyor canım adetin tamamen olana kadar bekliceksin bittiydi gün testlere başlıcaksın ovu testi gebelik testi gibi değil 12 1 arası yapmalısın

Hmm anladım canım adet bittikten sonra inşallah ama gece mi öğlen mi
Akşam test yapmıyorsun sabah kalktığında ilk idrarla da yapmıcaksın 1 saat öncesinden sıvı tüketmeden öğlen 12,1 arası yapmalısın çift çiziğini görene kadar devam edeceksin çizgin koyu olduğunda ilişkiye giricek sonrasında testi yapmaya devam edeceksin tamamen silik çizgiyi yakaladığında test yapmicaksın :)

Akşam test yapmıyorsun sabah kalktığında ilk idrarla da yapmıcaksın 1 saat öncesinden sıvı tüketmeden öğlen 12,1 arası yapmalısın çift çiziğini görene kadar devam edeceksin çizgin koyu olduğunda ilişkiye giricek sonrasında testi yapmaya devam edeceksin tamamen silik çizgiyi yakaladığında test yapmicaksın :)
Silik çiziğini gördüğünde de ilişkiye girmelisin bu yumurtanın çatladıgı anlamına geliyor ilk önce koyu çizgi yumurtlama silik çizgi çatlama oluyor

Ay çok teşekkür ederim canimm hiç bilmiyorum ilk defa yapicam çok çok sagol

Merhaba,
Ben de katılmak istiyorum. 15 ay bitti. Bugün yine regli oldum. Üzüntümü ruh halimi hepiniz anlayabilirsiniz. Bu sürede 3 doktor değiştirdim. İlk iki doktor her şeyin normal olduğunu 1 yıl beklemem gerektiğini söylediler. 10 ay olmuştu ama hala bebek sahibi olamamıştık. Eşimin de test yapması gerektiğini söylemişti doktor. 10. Ayda ikna oldu ve o da test yaptırdı. Sonuçlar normaldi.ben de doktor değiştirmeliyim diye düşündüm ve 11. Ayda farklı bir doktora gittim. Eşim erkek doktor istemiyordu ancak ona da ikna oldu. Çünkü çok üzülüyordum. 3. Gittiğim doktor bana polikistik over olduğunu söyledi. Ben her şey normal diyecek diye beklerken... dünyam başıma yıkıldı sanki. Sorun bendeydi. İlaçsız bile hamile kalan hikayeleri dinleyince telaşım azaldı. internetten kitaptan araştırdım. Örnek hikayeler dinledim. klomen kullandım ve yumurtam çatladı. Ama olmadı. Doktorum normal şartlarda olması gerekiyordu bir de hsg çektir dedi. Çok şükür onda da sorun çıkmadı.. hsg sonrası hamile kalma ihtimalin yüksek dedi doktor ama yine olmadı. Femara verdi geçtiğimiz ay 2 tane yumurtam çatladı. Bu ay çok ümitliydim... bu ay da olumsuz ne yazık ki... çevre faktörünün bebek ne zaman geliyor diye baskısı yakın çevrende kısa sürede hamile kalanlar benim psikolojimi çok bozdu. Psikoloğa gitmeye başlayacağım. Bir de bitkisel kürleri denemek istiyorum. İşte benim hikayem de böyle. Allah hepimize sabır versin . Bana tavsiye edeceğiniz kürler var mı ? Ya da başka tavsiyeler...
Pcolu olup hamile kalanların sayısı oldukça fazla ben çok ilaç taraftarı biri değilim ama klomen yumurta tembelliği ben çatlamasını sağlamak için sende anladığım kadarıyla yumurtlama sorunu yok pco da gümlerimi yakalarsanız gebe kalabilirsiniz çok kafaya takmadan akışına bırakmalı

Back