- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
Boyle ailesi olduktan sonra ne aciklayacak ki sizce ? Hala uste cikiyor . Bunlar ailecek hangi havayi soluyorlar bilmiyorumEşiniz ne yapmaya çalışıyor? Açıklayabilir mi size bi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle ailesi olduktan sonra ne aciklayacak ki sizce ? Hala uste cikiyor . Bunlar ailecek hangi havayi soluyorlar bilmiyorumEşiniz ne yapmaya çalışıyor? Açıklayabilir mi size bi?
Mesela benim hatalarimda benim ailem ve arkadaslarim beni hep uyarir. Hatta buraya actigim konularda bazen benim goremedigim seyleri kk dakiler soyleyince hak verir ozur dilerim.ama ailesi beni dovse herhalde onada ses etmeyecekler. Annesi diyorki eve gidince guleryuzlu ol bende pardon? Bana hakaret eden. Oglunuza mi diyorum amaaaannn biz beler gorduk diyor. Sen neler gordun diye bende mi gorecegimObjektif olmak niye bu kadar zor anlamıyorum ben.
Böyle insanları anlamadım hiç, ben yanlış yapan yakınım oldu mu rahatsız oluyorum millet ölümüne koruyor.
Bir yanlış yapıyorsun oğlum, kardeşim demek niye bu kadar zor.
Elin kızını şımartmak kendi oğullarını da yermek olarak görüyorlar sanırım kendi çaplarında...
Hatasını anlar dilerim dicem ama bu şekilde nasıl olacak bilemiyorum...
Ben mesela yemegini hazirlarim cayini gotururum bunlari bırakmam. Gerekmedigi surece konusmam. Buna bile sukretmiyor
Yok. Bugun avmye gitcem tek basima sinemaya. O da ne hali varsa gorsun demek ki insanlik yaramiyor. Kendimi daha fazla degersizlestirmenin bir anlamı yokHâla yemeğini çayını suyunu verecek misiniz acaba?
Hayir gec uyumus sanirim oturma odasinda uyumus tavrini tahmin ediyorum ben hakliyim tavri hakimdir birde ustune sinirlidir. E tabi ailesi soyle bir sarsipta oglum sen ne yapiyosun kendine gel demedikleri icin adamin burnu kaf dagindaUyandı mı, tavrı nasıl?
Bence benimki sakinlik degil bu adam beni sindirmis bende sanki mecburum. Bugunddn sonra kendi eglenceme kendi keyfime bakmaya karar verdim bu arada davayida acarsa tazminatimi alip kurtulurum bu pisliktenShelshock sakinliğne hayran kaldım
Ben olsam s..... bacagina
Bosarsa bosasin takma.Ne kadar süredir evlisin haklısın canım bende Annemlerde bir yılbaşı yapamadın 6 sene oldu evleneli hep kızkardeşindeydik kaynanam dul hatta evlendim 2 ay sonra kasım29 kayınpederim vefat etti 1 ay sonra kayınvalidem kızında yılbaşı yaptı damat dışarda gezdirdi 12de.. Ve ondan sonraki 3 yıl görümcemde kutladık beyimizi gece 12den sonra aileme götürdüm iş işten geçtikten sonra annem onca hazırlık yapmış üzülmüş suratından anladım ben sinir olmuş şekilde.. Yaa bir senede benim ailemle geçirsene be adam ben saksıda büyümedim ya.. Utanmadan suratta yaparlar yani neden kaldırdık ama empati sıfır bu kızında ailesi var demek yok..
Bu sene evimdeyim bebeğim var kimseyle konuşmuyorum eşim tarafından annemlerde eşime kırgın affetmiyolar ki haklılar.. Doğum sonrası eve geldik 2 güne kaynana cadısı oğlunu anneme şişirdi ağza alınmıcak lafla söyletti.. 40 ım çıkmadan eşim evi terketti boşancakmış ki biz evlat için çok koşturduk allah nasip etti ama adam dağıttı kendini.. Kızkardeşlerimin namusuna laf demeler falan en son o kendi ailesine ben kendi aileme gidiyoruz.. Kaynanam olaki evime gelirse dövceö haketti artık 9 ay riskli gebeliğim bilip biri yardıma gelmedi annemler hep koştu kaynanam etrafa gelin hamileyken oğluma kadınlık yapmadı diye özelimi yaydı herkese tüm köylüsüne...çocuk mı doğurdun oldum sütğm kesildi.. Ben bu kadını dövmeyimde artık ne yapayım tak dedim.. Yüzünede dedim eşimede dedim madem boşuycak inceldiği yerden kopcak..
Boyle ailesi olduktan sonra ne aciklayacak ki sizce ? Hala uste cikiyor . Bunlar ailecek hangi havayi soluyorlar bilmiyorum
Aynen oyle. Ben kendimi taniyamiyorum insan sadece o laflari sana iade ediyorumdan baska birsey diyemez mi ya? Diyemedim. O ictigi siseyi kafasina firlatamadim sen kim oluyosun gerizekali erkekligin bu mu diyemedim kapiyi carpip gidemedim. Aklimdan gecen bunlardi ama yaptigin oteki odaya gecip aglamak oldu. Bugunden sonra ne halt ederse etsin ben kendi keyfime gore yasayacagim onun borcuda beni ilgilendirmez birde dusunsenize o benim borcumu tum ailesine duyrdu ben ise kimseye soyleme diye tembih ettim cok aptalmisim.Shellshock gerçekten sinmiş gibisin ya ağzım açık kaldı okurken. Belki alıştırdı seni bilemiyorum duyarsızlaştın. "Defol gerizekalı" nedir?!?! Onca kişinin içinde... seni karakterini benliğini varlığını resmen tanımıyor bu manyak!! Daha 21 yaşındasın insan bu yaşta haketmediği bu tutuma maruz kalmamalı.
Bir de borç ödüyosunuz ya sen de çalışıyordun değil mi eşin senin bekarken yaptığın borç için seni boşayacaktı ama şimdi sen onun başının altından çıkan bir mevzu için her ay çalışıp ödeme yapıyosun doğru mu canım??
Canım estağfurullah ama gerçekten aklını başına alman lazım kaybedecek neyin var allahını seversen?? İpler kopar köprüler yakılır diye mi korkuyosun KORKMA! Vallahi bu adam seni kullanıyo istediği gibi oynatıyo elinde oyuncak olmuşsun. Bir de borcunu falan ödüyosun. Buradaki diğer üyeler de bir yorum yapsın ve ciddi olarak uygulamayı düşün artık. Ya adam olacak ya her ay saf gibi onun borcunu ödemeyeceksin bu kadar basit!Aynen oyle. Ben kendimi taniyamiyorum insan sadece o laflari sana iade ediyorumdan baska birsey diyemez mi ya? Diyemedim. O ictigi siseyi kafasina firlatamadim sen kim oluyosun gerizekali erkekligin bu mu diyemedim kapiyi carpip gidemedim. Aklimdan gecen bunlardi ama yaptigin oteki odaya gecip aglamak oldu. Bugunden sonra ne halt ederse etsin ben kendi keyfime gore yasayacagim onun borcuda beni ilgilendirmez birde dusunsenize o benim borcumu tum ailesine duyrdu ben ise kimseye soyleme diye tembih ettim cok aptalmisim.
Yazık sana canım ya bu kaçıncı konu sana birsey diyeyim mi bu hodukten bir cacık olmaz boşuna Caban fıstık gibi kızsın niye ömrünü tuketiyorsun ?Aynen oyle. Ben kendimi taniyamiyorum insan sadece o laflari sana iade ediyorumdan baska birsey diyemez mi ya? Diyemedim. O ictigi siseyi kafasina firlatamadim sen kim oluyosun gerizekali erkekligin bu mu diyemedim kapiyi carpip gidemedim. Aklimdan gecen bunlardi ama yaptigin oteki odaya gecip aglamak oldu. Bugunden sonra ne halt ederse etsin ben kendi keyfime gore yasayacagim onun borcuda beni ilgilendirmez birde dusunsenize o benim borcumu tum ailesine duyrdu ben ise kimseye soyleme diye tembih ettim cok aptalmisim.
Canım estağfurullah ama gerçekten aklını başına alman lazım kaybedecek neyin var allahını seversen?? İpler kopar köprüler yakılır diye mi korkuyosun KORKMA! Vallahi bu adam seni kullanıyo istediği gibi oynatıyo elinde oyuncak olmuşsun. Bir de borcunu falan ödüyosun. Buradaki diğer üyeler de bir yorum yapsın ve ciddi olarak uygulamayı düşün artık. Ya adam olacak ya her ay saf gibi onun borcunu ödemeyeceksin bu kadar basit!
İşi maddiyata getirmek evet iğrenç ama karşında insan gibi muamele edilmeyi haketmeyen biri var buna emin olabilirsin.
Yazık sana
Yazık sana canım ya bu kaçıncı konu sana birsey diyeyim mi bu hodukten bir cacık olmaz boşuna Caban fıstık gibi kızsın niye ömrünü tuketiyorsun ?
Sen açınca dava tazminat alamayacağı ni nerden biliyorsun bana cesaretin yokmuş gibi geliyor tazminat bahane !!!
bu anlattıklarını sen de kendine reva görüyorsun yakında onu haklı olarak goruceksin çünkü o empoze ediliyor sana ve sen farkında olmadan sinmissin
Ne diyeyim geçen anasının evine gittiğinde demek ki dik duramamissin ve adam level atlayarak gelmiş
Sadece ailesini suçlaman yersiz vicdan insanlardan bağımsızdır ve senin adamın vicdanı yok ki sana bu kadar kötü davranabiliyor
Ben o eve gitmezdim mesela hiç bir kuvvette goturemezdi beni ne yapardım giderdim Teyzeme boşanmaya korkmadigini ve hiç egilmeyecegini baştan gösterecektin ama 21 yaşında korpecik kızın evlenmesi hata bence böyle adamlara kul köle oluyorlar sonra
Allah kızlarımızi hayırlı insanlarla karşılaştırsın çok korkuyorum sizin gibileri görünce Rabbim sizede çıkış yolu göstersin önce parani ona aktarmayarak başla kul köle olmadığını anlatmaya
Ben mesela yemegini hazirlarim cayini gotururum bunlari bırakmam. Gerekmedigi surece konusmam. Buna bile sukretmiyor
İnanin uzun zaman sonra ilk defa kendim icin bir sey yapip kahvaltimi yaptim guzelce hazirlandim sinemaya gidiyorum bugunu sadece kendime ayirdim. Hatta sadece bugun degil bundan sonra hep kendim icin kendi mutlulugum huzurum icin ne gerekiyorsa yapacagimYapma.. bu adam için hiçbirşey yapma arkadaşım..