- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.038
- 748
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Ben bu gözleri dolan anne grubundayım önce onu belirtmek istedim:) bence oğlunuz duygularını gizliyor daha doğrusu etkilenmemiş gibi yapacak ama etkilenecek. Tabi uzman arkadaşlar varsa daha doğru yorumlar yapacaklardır.Oğlunu sahnede görmek için can atan, gösteriye adeta uluslararası müsabaka muamelesi yapan, sahneye bakıp "bunu ben yaptım" diye duygulanma potansiyeli olan bir anne değilim.
Cok seker bi anlatim tarziniz var hep
Tek katilmayan cocuk oglunuz mu, baska cocuk da var mi ki gosteri disi kalan?
Gosteriye ilgisinin olusacagini dusunuyorum ben de mudire hanim gibi.
Oğlunuz sorabileceğiniz bir seviyede değil mi? Gitmek istiyor mu ya da istemiyor mu seçim yapamaz mı acaba?
Ben bu gözleri dolan anne grubundayım önce onu belirtmek istedim:) bence oğlunuz duygularını gizliyor daha doğrusu etkilenmemiş gibi yapacak ama etkilenecek. Tabi uzman arkadaşlar varsa daha doğru yorumlar yapacaklardır.
Anladim. Oglunuz ne istiyor peki o aslinda katilmak istiyor mu ki?Teşekkür ederim :) bir tane düşük düzeyde otizmli olan öğrenci ve bir tane de yurtdışından yeni gelen, Türkçe bilmeyen bir öğrenci var. Toplamda oğlumla birlikte üç öğrenci katılmıyor. Oğlum diğer iki öğrenciye göre herhangi bir engeli olmayan bir çocuk ancak işte maalesef katılım sağlamıyor durumundan dolayı.
Kusura bakmayın biraz salağım bu konuda onun için soruyorum: Gösteri derken ufak bir oyundan mı bahsediyorsunuz yoksa kısa kısa çeşitli gösteriler mi? Oğlunuz kaç yaşında? Ufak bir rolü de olsa olamaz mı bunda? Bence ne olursa olsun yapması lazım. Ben de hiperaktif, otizmli çocuklarla da çalışıyorum ve hiçbir etkinlikten geri bırakmıyoruz ne olursa olsun. En ufak şeyde bile mutlu oluyorlar.
Teşekkür ederim :) bir tane düşük düzeyde otizmli olan öğrenci ve bir tane de yurtdışından yeni gelen, Türkçe bilmeyen bir öğrenci var. Toplamda oğlumla birlikte üç öğrenci katılmıyor. Oğlum diğer iki öğrenciye göre herhangi bir engeli olmayan bir çocuk ancak işte maalesef katılım sağlamıyor durumundan dolayı.
Oğlum 2 yaş grubunda iken ameliyat olduğu için gösteri provalarına gidemedi o nedenle katılamadı
Biz izlemeye gittik açılışta istiklal marşı okundu ve o büyüklerle birlikte İstiklal marşı okudu ve çok Mutlu oldu yaşlı teyzeler vs de çok takdir etti
Bir sonraki yıl gittiği okulda yıldönümü gösterisi yoktu ama 4 yaş grubuna 23 nisan gösterisi yaptırıldı o katılmadı işte o duruma bozulmuştu
Bir yıl büyüdükten sonra sıkıntı olmadı katılıp katılmamak onun için de
Tüm sınıf katılacak ise onun sadece seyirci olması hoş olmaz
Yani toplu gösteriye dahil olmuyorsa bile ekibi girerken ya da çıkarken tek bir cümle ile anons vs gibi bir görev verilebilir şimdi de civcivler sınıfı geliyorrrr gibi üstünü de farklı giydirirler olur biter
Bende kendi cocugumu görünce duygulanmam ama baska cocuklarda cok duygulanıyorum nedense
Bence yanınıza arkadaşınızın cocugu falan varsa onlarda gelsin birlikte izleyin derim
Etkilenip üzülecegini düşünmüyorum acıkcası
Aaa üç gösteri yapılacaksa bence birinde ufakta olsa yer almalıEstağfurullah salak demeyin kendinize. Bilginiz yoktur en fazla. Büyük bir gösteri olacak gösteri salonunda. Her sınıf üç gösteri yapacak. Toplamda dört sınıf var. Elbette birinde yer alabilir ama o kalabalıkta sırasını bekler mi, sorun çıkarır mı bilemiyorum.
İyi de bu konuda okul hatalı
Bu çocukların hepsine bir görev bulunabilir ki
Türkçe bilmiyorsa konuşmaz da hareket yapar vs
Oğlumun okulunda da vardı özel bir çocuk öğretmeni yardım etse de ona da görev verdiler gayet de güzel yapmıştı
O kadarına dahil ederim diyor müdüre hanım zaten. Mesele oyunlarda yer almayıp o oyunları izleyecek olması. Ne hisseder kestiremiyorum.
Aaa üç gösteri yapılacaksa bence birinde ufakta olsa yer almalı
Hem yanlış yapsa nolacakki en cok o zaman gülüyoruz veliler olarak
Kızımın gösterisinde herkes dans ediyo ama bi çocuk iki seksen yere uzanmış yatıyodu,baya güldük eglencrliydi,cocukda memnundu halinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?