• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yıl daha hazırlanacak olan var mı?

Geometrinin 12 konusu var konular az ama mata göre biraz daha zor bir ders geoyuda ekleyelim
1.Doğruda Açılar
2.Üçgende Açılar
3.Açı Kenar Bağıntıları
4.Üçgende Kesişen Doğrular
5.Dik Üçgen
6.İkizkenar-Eşkenar Üçgen
7.Üçgende Benzerlik
8.Üçgende Alan
9.Üçgendeler ve dörtgenler
10.Paralel Kenar ve eşkenar Dörtgenler
11.Kare ve Dörtgen
12.Yamuk

:) yamuğa kadardı dimi ygs konuları ???
ama analitik geometri de var unutma canım:34:

aynen ben de öyle düşünmüştüm cnm 2. öğretm özellikle :) pdr hayallerimden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim biraz geç olacak ama olsun. peki ygs den alan sağlık yönetimi 4 yıllık demi cnm? 2 yııllık diorlar korkuyorum :( sıralamamı mesaj attım sana:49:

canımm bana mesaj gelmedi?
acaba başkasına mı attın yanlışlıkla?:26:
ben de sana geçen gün atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluydu yollayamadım:31:
bu arada baktım canım sağlık yönetimine..
Bak Gümüşhane de ygs 6'dan alıyor.
Ama diğer üniversiteler de Lys'den alıyor:34:
Ama Sağlık kurumları İşletmeciliği ygs.den alıyor hep canım.
Bunlar 4 yıllıklar..

Bir de ayrı yeten gene Sağlık Kurumları İşletmeciliği diye bir bölüm var iki yıllık bu da ygs.den alıyor
ama 2 yıllık bir bölüm.
Sanırım iki yıllığını düşünebilirim:34:

Ben de 2 senedir peşide koşturup duruyorum.Üniversite yollarının.
2011 de dershaneye gittim keşke gitmez olaydım hiçbir şey yapamadım.. :26:

Geçen yaz ise evde çalışmaya karar verdim.Setlere baktım çok pahalıydı.
Burdan Sadece boş DVD masraflarıyla kargo ücretini karşılayark Nette bulunan tüm ders videolarını
SUNUMMAT'ı ,Fen lisesi videolarını falan aldım.
2012 YGS türkçe'de biraz batırsam da LYS' de durumu iyi toparladım .
Bu sene sonunda üniversiteye vizeyi aldım.:52:
Darısı herkesin başına:21:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben varım ılk gırısım ıns Allah yuzumuzu kara cıkartmasınnn:25::25: bende ygs gırmeyı dusunuyorum sadece ama kısmetse belkı dıgerınede gırerım bakalım meslek cıkıslı oldugumdan çok yuksek puanlarda beklemıyorum ama elımden gelenı yapıcam en azından evde calısmayı dusunuyorum benım gıbı yapcak olan varmı boyle guzel konu anlatan ozellıkle turkcede cok ıhtıyacım oluyor benım yavv sıte bılıyormusunuz kızlar bırde okul oncesı ogr ygs 5 den alıyormus ya kımya bıyolojı cıkıcak mı bende yoksa turkce mat cog tarıh felsefe kımya mı cıkıcak kafam karıstı bılen olursa yardımcı olabılır mı?

Son düzenleme:
ben varım ılk gırısım ıns Allah yuzumuzu kara cıkartmasınnn:25::25: bende ygs gırmeyı dusunuyorum sadece ama kısmetse belkı dıgerınede gırerım bakalım meslek cıkıslı oldugumdan çok yuksek puanlarda beklemıyorum ama elımden gelenı yapıcam en azından evde calısmayı dusunuyorum benım gıbı yapcak olan varmı boyle guzel konu anlatan ozellıkle turkcede cok ıhtıyacım oluyor benım yavv sıte bılıyormusunuz kızlar bırde okul oncesı ogr ygs 5 den alıyormus ya kımya bıyolojı cıkıcak mı bende yoksa turkce mat cog tarıh felsefe kımya mı cıkıcak kafam karıstı bılen olursa yardımcı olabılır mı?

http://www.kadinlarkulubu.com/ygs-y...sinavi/472017-ders-calisabilecek-siteler.html

canım burda ders siteleri var

şimdi sen ygs 5 ile tercih yapacağın için ygs 5 e türkçenin katkısı %37 matematiğin %33 sosyal bil. %20 fen bilimlrnin %10

yani %10 etkiliyo fen bilgin temelin varsa çalış ama yoksa yapamam diyosan diğerlerine ağırlık ver gördüğün gibi türkçe ve matematiğin katkısı daha fazla

bu yıl bende girdim sınava ve sonucumu öğrendiğimde şok oldum ygs sıralamamı o kadar düşürmüşüm ki mecburen yeniden giricem bu yıl . korkuyodum ama yazdıklarınızı okuyunca rahatladım baya . mf3 65 bin bu yıl . tıp istiyorum benim için çok önemli tıp kazanmak hiç vazgeçmedim bu hayalimden.
hepinizin hayalleri çok güzel umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız :)

Bende muhtemelen bir sene daha hazırlanıcam dershaneler ne zaman açılıyo bilen varmı ?

Back