• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yıl daha hazırlanacak olan var mı?

2.senem benim
Ailem tekrar hazırlanmamı istiyo,kararsızım bende
Esma'yla durumumuz aynı bi yerleri yazıp gitsem bile tekrar hazırlanacağım
Karmaşık bizim durumlar :1:

:60: evet hem de çok karmaşık :60:
bir yerler olsa da hazırlanacağız canım biz :) yani öyle de böyle de 2013 de sınava giriyoruz bakalım :)
Yağmur canım ama gerçekten ben inanıyorum bu önümüzde ki yıl olacak gerçekten hissediyorum bunu :16::16:

benimki tam tersi bir an önce git diyor :D ygs den kaç puan aldın

Söylemesem ayıp etmiş olur muyum :17:
Ortalama bişeyler yaptım,ne çok iyi ne çok kötü
Yetiştiremedim malesef,zaman problemi yaşadım
Ama bugünkü lys iyiydi :21:
Benim ailem istemediğim bi yere gidip okumamı istemiyo,şanslıyım

bende şanssız oluyorum :) hayırlısı neyse o olsun ne düşünüyorsun peki

evet canım çok şanslısın:nazar::nazar:
aynı şekilde ben de şanslı olduğumu düşünüyorum ailem bana da istemediğin bölümü okuma diyor..
hatta onlara kalsa ben burada okuyayım türkiye ye yollamayı istemiyorlar ama ben çok istediğim için de pek bir şey diyemiyorlar :1:

evet canım çok şanslısın:nazar::nazar:
aynı şekilde ben de şanslı olduğumu düşünüyorum ailem bana da istemediğin bölümü okuma diyor..
hatta onlara kalsa ben burada okuyayım türkiye ye yollamayı istemiyorlar ama ben çok istediğim için de pek bir şey diyemiyorlar :1:

Canım bu sene o şansı iyi değerlendirmeliyiz :34:

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun :) Psikoloji ve Çocuk Gelişimi olursa çok çok güzel olur bence :) sınıf öğretmenliği de çok güzel tabi ki ama Psikoloji ve Çocuk Gelişimi daha bir güzel geliyor bana :)
canım bu arada ben özel üniversite yazmayı hiç düşünmüyorum yani burslu olanına puanım yetse bile yapmayacağım hani bursum elimden gider falan diye korkarım ya :26:
Cnm korkmana gerek yok.Üniversiteler disiplin cezası almadığın sürece bursunu elinden almıyolar.Tabi başta soruyosun zaten hangi durumlarda bursum elimden alınır diye.Başta ne derlerse o.

Çocuk gelişiminden kastın okul öncesi öğretmenliği değil mi? Ben okul öncesi okuyorum ama ilk hedefin (yani psikoloji) hepsinden daha güzel umarım her şey gönlünce olur... :):34:
Yok çocuk gelişimi farklı.Hastanelerde, rehabilitasyonlarda, ana okullrında çalışabiliyosun.Ayrıca meslek liselerinde öğrt olabiliyosun.Daha bi kapsamlı.Ama snn bölümünde güzel.Çocuk gelişimi okul öncesi psikoloji falan gerçkten bunlar geleceğin meslekleri.

pdr süper bir bölüm ya sınıf öğretmenliği hiç düşünme derim atanamayanlar grubuna sende girersin çocuk gelişimide iyi
Haklıısn o bakımdan evt.

Ablamın üniversiteden arkadaşı seninle aynı hataya düşmüştü
Benden düşük yapanlar burs alıyo ben para ödüyorum diyodu,sinir bozucu bi durum
Sonra İst. üni. geçiş yaptı
İYi yapmış.bnde gitsem kesn bi kaç zmn sonra bırakırdım zaten

Saolun canlarr inş. sizlerde emeklerinizin karşılığını alırsınız :) Benim sonradan kafama dank etti ama iş işten geçmiş değil..İnanın okumak gibisi yok

Bende 1 sene daha hazırlanıcam hemde daha iyi hazırlanıcam..Yaşım 23 ama ben inat ettim herşeye rağmen

bravo canım:46::46:
yaşın hiç önemi yok bence yeter ki istek olsun insanın içinde bir tanem :)
24 yaşında üniversiteye başlasan 27 yaşında bitireceksin ve bence gayet de normal bir yaş. ben yaşı problem etmiyorum açıkçası :34:

Saolun canlarr inş. sizlerde emeklerinizin karşılığını alırsınız :) Benim sonradan kafama dank etti ama iş işten geçmiş değil..İnanın okumak gibisi yok

aynen öyle canım :)
ileride evlendiğim zaman eşim dünyanın en iyi kocası bile olsa gene de onun eline bakmayı istemem
:20:
okuyup,meslek sahibi olup,kendi paramı kazanıp,kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum ve bunun için aynı zaman da istediğim bölüm için 1 yıl daha hazırlanacağım ve olacak bu sefer inanıyorum:16:

esma ben bu tatilde 1 ayımı matematiğe 1 ayımı geoya 1 ayımıda tarih cografyaya ayıracam türkçe zaten kolay onu matla yürütmeye çalışırım yoksa hergün her dersten sıraylamı gidiyim hangisi daha iyi sen tecrübeli sayılırsın

Back