Bir yıl daha hazırlanacak olan var mı?

pdr süper bir bölüm ya sınıf öğretmenliği hiç düşünme derim atanamayanlar grubuna sende girersin çocuk gelişimide iyi

Ablamın üniversiteden arkadaşı seninle aynı hataya düşmüştü
Benden düşük yapanlar burs alıyo ben para ödüyorum diyodu,sinir bozucu bi durum
Sonra İst. üni. geçiş yaptı

Çocuk gelişiminden kastın okul öncesi öğretmenliği değil mi? Ben okul öncesi okuyorum ama ilk hedefin (yani psikoloji) hepsinden daha güzel umarım her şey gönlünce olur... :)

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun :) Psikoloji ve Çocuk Gelişimi olursa çok çok güzel olur bence :) sınıf öğretmenliği de çok güzel tabi ki ama Psikoloji ve Çocuk Gelişimi daha bir güzel geliyor bana :)
canım bu arada ben özel üniversite yazmayı hiç düşünmüyorum yani burslu olanına puanım yetse bile yapmayacağım hani bursum elimden gider falan diye korkarım ya :26:

öyle yapacam yani öyle olsun umuyorum yorumların için teşekkür ederim umarım sende hedeflerine ulaşırsın :)

kötü baya bi kötü hesaplamaya deymez eşit ağırlıktayım ygs puanım 267 lysden 200 ya gelir ya gelmez hedef hukuk aile ilk yılında nereye gidersen git yıl kaybı yaşama diyor .d komik

Canım ne yap ne et aleni ikna et
Herkesin 1 sene kaybı oluyor nerdeyse
Mezun olup evde oturunca daha mı iyi
Hayellerine şans ver

edecem artık tüm yaz evdeyim ders çalışacam bugün başladım sendemi tekrar hazırlanacaksın

2.senem benim
Ailem tekrar hazırlanmamı istiyo,kararsızım bende
Esma'yla durumumuz aynı bi yerleri yazıp gitsem bile tekrar hazırlanacağım
Karmaşık bizim durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…