yeditepe üni pdr kazanmıştım.Birde burssuz yazdım yanlış yaptım :S Siz de o hataya düşüp tercih listenize emin olmadığınız yerleri yazmayın.Birde puanımın çok çok altındaydı bölüm.Tabi direk kazandım doğal olarak :) Resmen boşuna harcadım 1 seneyi.Hiç tercih yapmasaydım bile şu an daha iyi olcaktı.Ama bundada bi hayır vardır diye düşünüyorum.Bu sene üniversiteleri didik didik araştırıcam , bi kere dilim yandı tabi.Ben ilk olarak psikoloji istiyorum, 2. olarak sınıf öğrt., 3. olarakta çocuk gelişimi. İnş bunlardan biri olur :/
yeditepe üni pdr kazanmıştım.Birde burssuz yazdım yanlış yaptım :S Siz de o hataya düşüp tercih listenize emin olmadığınız yerleri yazmayın.Birde puanımın çok çok altındaydı bölüm.Tabi direk kazandım doğal olarak :) Resmen boşuna harcadım 1 seneyi.Hiç tercih yapmasaydım bile şu an daha iyi olcaktı.Ama bundada bi hayır vardır diye düşünüyorum.Bu sene üniversiteleri didik didik araştırıcam , bi kere dilim yandı tabi.Ben ilk olarak psikoloji istiyorum, 2. olarak sınıf öğrt., 3. olarakta çocuk gelişimi. İnş bunlardan biri olur :/
e canım önümüzde ki ygs sınavı 2013 yılında yapılacak :)
kesinlikle yaşı düşünme canım. bak ben 19 yaşındayım bir yıl daha hazırlanacağım diyorum ve seneye kazandığımda inşallah 20 yaşımda başlamış olacağım üniversiteye ve bu hiç umrumda bile değil inan bana
ve sana bir şey diyeyim mi anne baban elbette ki senin mutlu olmanı isterler ve aynı stresi yaşamanı istemedikleri için bu yıl git diyorlardır ama hayatı boyunca okuduğu mesleği yapacak olan sensin ve okuduğun bölümde,yaptığın işte mutlu olman çok önemli.. o yüzden kimseyi dinleme ve sakin kafayla otur düşün nedir benim için iyi olacak olan de ve ona göre karar ver canım :)
2013 te şubatın 2013 ü :) yani gelecek yıl için hazırlanacaksan temmuzun 2013 demiceksin yoksa ben mi yanlş anladım
yok kız sen beni anlamadın
ben dedim ki 1 temmuz eşittir 2013 de yapılacak olan ygs lys sınavına çalışmaya başlama tarihim
öyle yapacam yani öyle olsun umuyorum yorumların için teşekkür ederim umarım sende hedeflerine ulaşırsın :)
öyle yapacam yani öyle olsun umuyorum yorumların için teşekkür ederim umarım sende hedeflerine ulaşırsın :)
yok kız sen beni anlamadın
ben dedim ki 1 temmuz eşittir 2013 de yapılacak olan ygs lys sınavına çalışmaya başlama tarihim
tamam tamam eşittiri felan hesaba katmadım
Selis sana aşağı yukarı nereler gelir bu sene ?
kötü baya bi kötü hesaplamaya deymez eşit ağırlıktayım ygs puanım 267 lysden 200 ya gelir ya gelmez hedef hukuk aile ilk yılında nereye gidersen git yıl kaybı yaşama diyor .d komik
Canım ne yap ne et aleni ikna et
Herkesin 1 sene kaybı oluyor nerdeyse
Mezun olup evde oturunca daha mı iyi
Hayellerine şans ver
Allah seniher şey anlaşıldı madem problem kalmadı
edecem artık tüm yaz evdeyim ders çalışacam bugün başladım sendemi tekrar hazırlanacaksın
kalmadı kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?