Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bu yıl 2. senemdi. İnan hiç kayıp olarak düşünme 1 yıl 2 yıl falan çok çabuk geçiyor..
Daha dün gibi hatırlıyorum ya, ben bi sene daha nası çekcem bu stresi geçer koskoca bi yıl daha diye zırlıyodum
O kadar hızlı geçiyo ki hatta yetiştiremicem duygusuna kapılıyosun. İstemediğin bir yere gitmeni kesinlikle önermem canım.
Bence ideallerin uğruna 5 sene bile az
Ben 3. kez girdim bu sene.Şimdi sonuçları bekliyorum .Bnce hiç bunun için üzülme.İstediğin yeri emek vermeden kazanamazsın.Ben biraz inatçı ve sabırlı bi tipim, evt zor oldu 3. sene ama o kadarda değil.Sonucu görünce değiyor emin ol =)
benim ikinci hazırlanışımdı canım ama önümüzdeki yıl gene gireceğim :) peki sen pişman mısın canım yani ya da 3 defa girdim ama değdi diyor musun?
Ben 3. kez girdim bu sene.Şimdi sonuçları bekliyorum .Bnce hiç bunun için üzülme.İstediğin yeri emek vermeden kazanamazsın.Ben biraz inatçı ve sabırlı bi tipim, evt zor oldu 3. sene ama o kadarda değil.Sonucu görünce değiyor emin ol =)
Aslında onu tam olarak sonuçlardan sonra anlıycaz cnm:) Bnm 3. kez hazırlanmam biraz zoraki oldu aslında.Geçen sene çok hatalı bi tercih yapıp istemediğim bi bölüme yerleşince mecburen bi sene dha hazrlanmak zornda kaldım. Ama şimdi şöyle düşünüyorum.İstemediğim bi bölüme iyi ki gitmemişim, iyi ki bir sene dha hazrlanmışım.İnan öyle çabuk geçiyorki anlamıyorsun bile.Bnm tek sıkıntım okul puanımın yarısının gidecek olması.(Kazanıp gitmediğim için) ÖYle olmasa çok daha iyi bi sonuç olurdu.Ama en azından bu sene tercihlerimi daha akıllıca yapıp istediğim bi bölüme gidicem, umudum var:)
Benim de bu yıl 2. senemdi. İnan hiç kayıp olarak düşünme 1 yıl 2 yıl falan çok çabuk geçiyor..
Daha dün gibi hatırlıyorum ya, ben bi sene daha nası çekcem bu stresi geçer koskoca bi yıl daha diye zırlıyodum
O kadar hızlı geçiyo ki hatta yetiştiremicem duygusuna kapılıyosun. İstemediğin bir yere gitmeni kesinlikle önermem canım.
Bence ideallerin uğruna 5 sene bile az
inş haketttiğin puanı alırsın ben bu yıl tercih yapmak istemiyorum hedifim yüksek ama ailem yıl kaybım olsun istemiyor ne olursa olsun tercih yap git diyor
ben varımmmmmmmm :)
bu yıl ikinci defa girdim ama önümüzde ki yıl bir defa daha gireceğim canım kararlıyım bu konuda ve hiç üzülmüyorum da
inş haketttiğin puanı alırsın ben bu yıl tercih yapmak istemiyorum hedifim yüksek ama ailem yıl kaybım olsun istemiyor ne olursa olsun tercih yap git diyor
önemli olan gitmek değil , istediğin bi bölüme gitmek bence.İyi düşün.Tüm hayatını etkileyecek bir şey için bir sene kayıp nedir ki.Seneye daha iyi bir puan yapabileceğine inanıyosan bir kez dha denemen yararına olur, ama yok benim yapabileceğim bu kadar kapasitem bu diyosan bu sene git.Tercih senin ama iyi karar ver.
bu tutum çok yanlış ya.. varsın yıl kaybın olsun bence hiç önemli değil canım. istediğin bölüm için diret bence ve ailene de bir şekilde ne istediğini hissettir derim
ben çok kafama takıyorum ya :S o zman şimdiden çalışmalara başlamalısın
anladım canım :)
hangi üniversite de hangi bölümdü kazandığın canım ?
ben bu yıl tercih yapacağım bir yer olsun istiyorum artık ve gideceğim üniversiteye ama okurken tekrar hazırlanacağım puanımın yarıya düşeceğini biliyorum ama çok çalışarak bu düşen puanımın yaratacağı açığı kapatabilirim :) kendime gerçekten çok güveniyorum canım,okurken de olsa çalışacağım ve seneye istediğim bölüm olacak diyorum :) inşallah sen de istediğin bölüm yerleşirsin :) bu arada düşündüğün bölüm ne canım ? :)
1 Temmuz = 2013 ygs-lys çalışmalarının başlangıç tarihim canım :)
senin ikinci yılın mı canım ? hem bu kadar takma kafana ya inan kötü bir şey değil
bugün ders çalışmaya başladım zaten annem kızım ne oluyor sınavların bitti git gez keyfini çıkar falan demye başladı bu yıl gitmek istemiyorum dedim kızdı ama yok ben bir yıl daha kalacam daha yaşım kaçkii .d
yok ben yeni mezun oldum ilk yılım nasıl 2013 ya .d ne zamn gitmeyi düşünüyosun üniye