- 27 Ekim 2017
- 86
- 67
-
- Konu Sahibi PudraSekeri2017
pudracım evlendiğinde kaç kiloydun kaça çıktın hedefin ne ayrıntılı yazarsan daha iyi olur
katılım olmayabilir ben de günlük açtım uğrayan yok tekbaşıma takılıyorum hergün neler yaptığımı yazıyorum
ama günlüğümü takibimi alanlar ve bende bunu bildiğim için daha çok motive oluyorum
Kuzum bende bir senelik evliyim bir sene boyunca 13 kilo aldim suan 70.7 yim aslinda bu kilolari 9 ay icerisinde aldim tiroid hormonlarim tembellesmis ve insülin direncimde cikmis kanimda ilac kullandiktan sonra ayni yemeyle kisitlamadan hic kilo almadim ama oncesinde kilolarim malum iki gündür hurma diyeti yapiyorum midemi kucultup metabolizmami hizlandirdiktan sinra karatay usulu beslenmeye basliycam eger sende istersen profilimden günlüğümu katilabilirsinBu serüvende benimle olmak isteyen yada birlikte başaralım diye kim varsa bekliyorum
Kuzum bende bir senelik evliyim bir sene boyunca 13 kilo aldim suan 70.7 yim aslinda bu kilolari 9 ay icerisinde aldim tiroid hormonlarim tembellesmis ve insülin direncimde cikmis kanimda ilac kullandiktan sonra ayni yemeyle kisitlamadan hic kilo almadim ama oncesinde kilolarim malum iki gündür hurma diyeti yapiyorum midemi kucultup metabolizmami hizlandirdiktan sinra karatay usulu beslenmeye basliycam eger sende istersen profilimden günlüğümu katilabilirsin