Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir yemek takımına aşık oldum sanırım ama bu fiyata alınır mı?
ayyy ben de bernardo dan almıştım kemik tozu , dayanamadım sarı kaplama çatal bıçak vs takımınıda almıştım, gerçekten deli pahalıydı, ödeme aileme sıkıntı olmayacağı için ve annem çok beğenip istediği için düşünmedim, ama kullanırken çok titiz davranmak gerekıyor ve bu beni kasıyor, oyuzden pişman oldum okadar para verildiği için.. ha ama sofra muhteşem oluyor o başka... ama ben ödeyecek olsaydım valla almazdım okadarlık şey, onun için karar senin yine :) maddi açıdan sıkmayacaksa al gitsin aklın kalacağına sofranda kalsın :)
bu kadar para verecek olsam bernardo nun ödüllü bir serisi vardı şimdi unuttum, onu alırdım. ama almadım. ona benzer başka bir takımı aldım 1300 e... yine bernardodan
canım bende çok beğendim karacanın yeni modellerini bu mıdelde çok güzel Stella modelide ben evli olmayıp yeni alacak olsam kesin alırdım bende bayıldım birde dikkatini parçaları az ona çekeyim fincanlar yok.
canım bende çok beğendim karacanın yeni modellerini bu mıdelde çok güzel Stella modelide ben evli olmayıp yeni alacak olsam kesin alırdım bende bayıldım birde dikkatini parçaları az ona çekeyim fincanlar yok.
Evet ama zaten bu takımların fincanları pek kullanılmadığı için takılmadım o noktaya. Sonuçta ay kahve servisini ayrı alıyoruz. Ayrıca evet Stella da çok şık bir takım. Onu da çok beğendim.
Verilir tabi ama karacaya verilir mi o kadar para ben onda tereddüt ettim canım madem gözden çıkaracaksın o kadar parayı bence Cemilenin takımlarına bak bu fiyatlara yine yuvarlak çok zarif ve çook daha güzel modeller bulabilirsin. Daha pahalısı ve güzelleri de var cemilenin tabi ama tercih meselesi ben bir takıma 8000 10000 vermem :)