- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
- 333
- Konu Sahibi KIRMIZILIKUCUKKIZ
Arkadaşlar çeyiz alışverişinin biryerinden başlamalıyım diye düşünürken geçen gün bir mağazaya girdim. Adına sanına bakmadan sadece içeride buldum kendimi vitrindeki ürünlerden dolayı.. Karaca'nın çeyiz setini beğendim : 12 kişilik yemek takımı+6 kişilik kahvaltı takımı+ çelik tencere takımı+ 12 kişilikçatal bıçak takımı= 1999 tl idi. Daha sonra mağazanın evkur olduğunu duyunca kredi kartsız 12 taksit fiyatı olduğunu öğrendim. evkurun kazıkçı olduğunu biliyorum. 12 taksitle ayda 180 küsur lira fiyat çıkarttılar. daha sonra kredi kartı fiyatını sordum: 9 ay taksitle ayda 160 küsur lira dendi. yani üzerine 400 lira kadar fiyat konuşmuş..
Şimdi sorum şu ki ben her parçasını da çok beğendim
. ve netten karacanın takımlarını tek tek alırsam bir yemek takımı zaten 700-800 den aşağı değil.. sizce
1. kredi kartına 9 taksitle ayda 160 lira uygun mu?
2. evkurda kredi kartıyla alımlarda ürün hemen teslim mi? (çünkü şikayet sitelerinde sözleşmeli ürünlerin geç geldiğini ya da yanlış ürün geldiğini okudum)
Sizce ne yapmalıyım? ne gibi sorunlar yaşayabilirim? :18:
Şimdi sorum şu ki ben her parçasını da çok beğendim

1. kredi kartına 9 taksitle ayda 160 lira uygun mu?
2. evkurda kredi kartıyla alımlarda ürün hemen teslim mi? (çünkü şikayet sitelerinde sözleşmeli ürünlerin geç geldiğini ya da yanlış ürün geldiğini okudum)
Sizce ne yapmalıyım? ne gibi sorunlar yaşayabilirim? :18: