• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yemek takımına aşık oldum sanırım ama bu fiyata alınır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi boza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

boza

...
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Temmuz 2006
4.899
9.378
683
39
Bugün Karaca'nın mağazasına girdim. Yeni sezon bir yemek takımı vardı. O kadar şık, o kadar güzeldi ki anlatamam. Bayıldım, eridim, içim gitti. Ama fiyatına 2900 dedi. Bir yemek takımına bu fiyat verilir mi sizce? Normali nedir bunun?

Takım da bu

Karaca 72 Parça Yemek Takımı Lace - Cookplus.com - Harikalar Mutfağı

$thxq4nugykserzwcf0wd-378x380.webp

Canim ben hisardan aldim kalabalik bi takim 1900TL verdim..
Simdi ki aklim olsa cok daha uyguna alir paradan geri kalan kismi farkli sekilde degerlendirirdim..
Ama insan heves ediyor o an iste..
Ve hic kimsenin dedigini dinlemiyorsun o zaman :)
Bana ablamlar demisti pahali diye ama dinlemediydim :37:

Aynen işte o kadar beğendim ki dinlemedim yanımdaki arkadaşımı. Almadım tabi ama aklım da kaldı feci :)

Aynen işte o kadar beğendim ki dinlemedim yanımdaki arkadaşımı. Almadım tabi ama aklım da kaldı feci :)

Dügün ne zaman :)
Eger yazsinsa o zaman bekle kampanyalardan yararlan derim ben :)

Ev ve buna benzer seylerde cebindeki bütün parayı verebilme kapasitesi olan bir insan olarak bence de değmez :( kaldı ki ben de ciddi bir para verdim, sorun kaç kez kullandım 1,5 senede belki 4 belki de 5. O yüzden o kadar parayı bence daha önemli seylere vermek daha mantıklı :)

Dügün ne zaman :)
Eger yazsinsa o zaman bekle kampanyalardan yararlan derim ben :)

Yok bu yaz değil daha sonra kısmetse. Evet bekleyebilirim bu arada diğerlerine de bakayım. Teşekkür ederim fikrin için :)

Ev ve buna benzer seylerde cebindeki bütün parayı verebilme kapasitesi olan bir insan olarak bence de değmez :( kaldı ki ben de ciddi bir para verdim, sorun kaç kez kullandım 1,5 senede belki 4 belki de 5. O yüzden o kadar parayı bence daha önemli seylere vermek daha mantıklı :)

Sakince birkaç gün düşünmek lazım sanırım. Yoksa bu beğenmeyle şu saatte gidip alabilirim bile :)

ben de senin gibi bir takıma aşık olmuştum takım 2000 tlydi. sonra değmeyeceğine karar verdim (düşün ki bir parçası kırıldı, ben kıranı parçalarım o sinirle :D ) alacağım tüm mutfak eşyasını 2000 tl ye aldım. o yemek takımı hala aklımda ama şimdi olsa yine almam :)

Yok bu yaz değil daha sonra kısmetse. Evet bekleyebilirim bu arada diğerlerine de bakayım. Teşekkür ederim fikrin için :)

Çok mantıklı :) eğer uyku da unutturmazsa o zaman yine düşünürsün :))

Bugün Karaca'nın mağazasına girdim. Yeni sezon bir yemek takımı vardı. O kadar şık, o kadar güzeldi ki anlatamam. Bayıldım, eridim, içim gitti. Ama fiyatına 2900 dedi. Bir yemek takımına bu fiyat verilir mi sizce? Normali nedir bunun?

Takım da bu

Karaca 72 Parça Yemek Takımı Lace - Cookplus.com - Harikalar Mutfağı

Eki Görüntüle 918130

Konu tam benlikmiş yalnız. Ben de bu yemek takımını almak istiyorum. Ben de günlerdir kara kara düşünüyorum değer mi diye :( Çok güzel gerçekten

Arkadaslar kalite ve modele göre değişir 1 bucuk milyara almıstım bende 2 yıl önce karaca yasmin takımını 94 parça hakediyoo ama yaa :40::40:

Arkadaslar kalite ve modele göre değişir 1 bucuk milyara almıstım bende 2 yıl önce karaca yasmin takımını 94 parça hakediyoo ama yaa :40::40:

Kesinlikle haklısın kalite ve modele göre değişiyor. 5000 liralık yemek takımları da var, harika bir tanesine bayılmıştım mesela. Haaa alamazdım o ayrı ama almayı aklımdan bile geçirmedim :) ben de bahsettiğin rakamlarda bir takım aldım belki daha da fazlaydı. Ama kaç defa kullandım saysam sayarım... O yüzden diyorum bu kadarı çok diye. Şimdiki aklım olsa zara home'dan kendime takım yapardım. Bu kadar pahalı olmaz çok daha güzel bir takımım olurdu. Gereksiz parçalarım da olmazdı. Kapsadığı yer cabası :(

Son düzenleme:
Konu tam benlikmiş yalnız. Ben de bu yemek takımını almak istiyorum. Ben de günlerdir kara kara düşünüyorum değer mi diye :( Çok güzel gerçekten

Çok şık değil mi? İnsan onunla kuracağı sofrayı düşünmeden edemiyor :)

Paran varsa al arkadaşım :27:

Ama sonradan kırıldığı zaman bir o kadar da üzülürsün demedi deme :37:

çok güzel takımmış bence yemek takımı için pahalı ama düğüne uzun zaman varsa alınıp ödenebilirde

canım ben de yemek takımımı 2090 liraya aldım yanında da ckb takımı hediyesi. herkes o fiyata tenceresini falan filan kahvaltı takımını aldı ben tek yemmek takımına verdim ama coook begendim.şöyle düşündüm ihtiyaclarım bir araya sıkısınca nişanlıyken falan zaten iktisat yapıp hem kaliteli hem uygununu aricam,zaten o zamanda geniş vaktim olmayacak muhtemelen.ben de hazır geniş vakitte aldığım yemek takımım en begendiğim olsun istedim fiyatının pahalı oldugunu bile bile :16: bernardo impressive takımım. bu arada karacayla ilgili yorumlardanda korkmustum memnun olmayan coktu sen de iyi degerlendir sor sorustr canım :16: benden bu kadar :1:

Bana göre inanılmaz pahalı :53:
Kesinlikle degmeyecegini düşünüyorum şimdi hevesin var ama bir zaman sonra daha uyguna aldıgında gözünde aynı degerde olacak bence..Gözün gibi baksanda kırılacak bir gün o tabaklar malesef için gider valla :50: kendimi düşünüyorumda o paraya tabak alsam kimseye cıkaramam kırılacak korkusuna ve her zamanda ilk günki gibi sakınamazsın :44: ben bu paraya nelerimi nelerimi aldım :9::nazar:

Son düzenleme:
güzelmişş... ama bu kadar eder mi bilemedimm :100:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşlar. Zaten almam herhalde ama aradığım bu tarz kibar bir desendi. Zamanım var daha acelem yok, benzer sadelikte bir şey bulurum diye düşünüyorum. Çok teşekkürler fikirleriniz için.

Back
X