• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yas konusu da benden

Ekim'e 30 yaşıma giriyorum, kendimi hiç bu kadar genç ve feminen hissetmemiştim valla. 30 yaşta sorun yok, kadında sorun var. Her dediğine cevabını verin. Kompleksli bir şey belli ki. Deli mi ne ayol.

Inanilmaz ama ben de su an kendimi en guzel hissettigim halimdeyim sanki. Tarzim oturdu, ne yakisir ne yakismaz biliyorum, makyajim bile degisti. 😻 kendimizi tanidigimiz yaslar diye dusunuyorum

Sorunlu ki ne sorunlu bir insan.

Ben yaşlanmayı insan psikolojisi olarak değerlendiriyorum.Türkiyedeki hayat şartlarına hiç girmeyeceğim.Enerjiniz yüksek olsun yaş geriden gelir.

bazılarının kafa böyle gidik oluyor. belli ki yaşıyla sorunu var, kompleksli. sizi bu kadar aşağı çekmesine izin vermeyin. ben ortaokulda lisede falanken 30lu yaşlarındaki insanlar yaşlı gelirdi. şimdi 33 olmak üzereyim. gülüyorum bu düşüncelerime :D

bazılarının kafa böyle gidik oluyor. belli ki yaşıyla sorunu var, kompleksli. sizi bu kadar aşağı çekmesine izin vermeyin. ben ortaokulda lisede falanken 30lu yaşlarındaki insanlar yaşlı gelirdi. şimdi 33 olmak üzereyim. gülüyorum bu düşüncelerime :KK70:
Manyak yahu😂 kucukken hepimize buyuk gelirdi bu yaslar ama yasi daha buyuk olanlar hep daha cocuk falan derler ya bu tam tersi aptal😂

Kendini de yaşlı görüyormuş. Ben sivri dilliyim açıkçası. Çok canımı yakmaya kalkarsa patavatsız bunaksın kızın bırakmış gitmiş biz zoraki çekiyoruz çok zorlama şansını derdim. Sonra şaka şaka diyip gülerdim. 😁

Iyi aksamlar arkadaslar,

Gectigimiz gunlerde 30 yasima girdim. Teyzemin vefati dolayisiyla kutlayacak halimiz yoktu. Sagolsun is arkadaslarim ofiste masami suslemisler, kucuk bir parti yapip kutlamis olduk.

Bugun de yine buyuk yoneticimizin 50. Yasini kutladik. Buraya kadar sorun yok.

Daha onceki konularimda da bahsettigim tuhaf bir calisma arkadasimiz var. Kendisi insanlara kulp takmayi cok sevdigi gibi benden de hic hazetmiyor. Ise basladigim hafta din konusundan girip abuk sabuk konusmustu. Bunu takiben boyun ne kadar kisa vs diyince sert yapip mesafemi koymustum. Simdi maalesef gecici bir sure birlikte ayni odayi paylasiyoruz ve bugun yine canimi sikti.

Soylediklerini aynen yaziyorum: “ (buyuk yoneticimize ithafen) artik yaslandin, sana yasli diye hitap edelim” , erkekler 50 yasinda yas kompleksine giriyorlar, kadinlar da 30 yasinda, camille kusura bakma ama bu boyle” dedi.

Aynen bunlari soyledi. Bunlari almanca soyledigi icin tam ceviremiyorum ama girmeliler gibi bir sey sacmaladi. Oyle olmasi gerekiyor gibi.

Ben de ona : 30 yasindaki kadinlar komplekse giriyorlarsa, sen 60 yasinda biri olarak mezar yerini ayarlayip, vasiyetini yazdin mi? Dedim.

Cevabini verdim ama durduk yere komplekse soktu beni manyak kadin ya.

Ben kendimi hic yasli gibi hissetmiyordum taa ki bu boyle sinirimi ziplatana kadar. Size gelip icimi dokmek istedim.:KK43:
30 şahane bir yaştır.Bir kadının en güzel dönemidir bence.Çalışma arkadaşınızın kendiyle ilgili sorunları var sanırım.Haddizliği sinir bozucu ama oturup lafıyla moral bozulmaz . Gerektiğinde haddini bildirin.

Kendini de yaşlı görüyormuş. Ben sivri dilliyim açıkçası. Çok canımı yakmaya kalkarsa patavatsız bunaksın kızın bırakmış gitmiş biz zoraki çekiyoruz çok zorlama şansını derdim. Sonra şaka şaka diyip gülerdim. 😁

Valla tirim tirim kaciyoruz resmen. Hele bir arkadas artik yildi, onun ofise geldigi gunleri takip ediyor geliyormus😂😂😂 evde kalamiyor yalnizliktan gelip bize salca oluyor.

Iyi aksamlar arkadaslar,

Gectigimiz gunlerde 30 yasima girdim. Teyzemin vefati dolayisiyla kutlayacak halimiz yoktu. Sagolsun is arkadaslarim ofiste masami suslemisler, kucuk bir parti yapip kutlamis olduk.

Daha onceki konularimda da bahsettigim tuhaf bir calisma arkadasimiz var. Kendisi insanlara kulp takmayi cok sevdigi gibi benden de hic hazetmiyor. Ise basladigim hafta din konusundan girip abuk sabuk konusmustu. Bunu takiben boyun ne kadar kisa vs diyince sert yapip mesafemi koymustum. Simdi maalesef gecici bir sure birlikte ayni odayi paylasiyoruz ve bugun yine canimi sikti.

Soylediklerini aynen yaziyorum: “ (buyuk yoneticimize ithafen) artik yaslandin, sana yasli diye hitap edelim” , erkekler 50 yasinda yas kompleksine giriyorlar, kadinlar da 30 yasinda, camille kusura bakma ama bu boyle” dedi.

Aynen bunlari soyledi. Bunlari almanca soyledigi icin tam ceviremiyorum ama girmeliler gibi bir sey sacmaladi. Oyle olmasi gerekiyor gibi.

Ben de ona : 30 yasindaki kadinlar komplekse giriyorlarsa, sen 60 yasinda biri olarak mezar yerini ayarlayip, vasiyetini yazdin mi? Dedim.

Ben kendimi hic yasli gibi hissetmiyordum taa ki bu boyle sinirimi ziplatana kadar. Size gelip icimi dokmek istedim.:KK43:
Öncelikle teyzeye verdiğin cevap için tebrikler, bayıldım. Ağzının payını almıştır umarım 😁

30 yaşa gelince: 39dan bildiriyorum. 30 kesinlikle bunalıma girilecek bir yaş değil hatta genç ve olgun bir yaş, aklınızın başınızda ve güzelliğinizin gayet zirvede olduğu bir yaş. Ben 39 yaşında hala gayet dinç ve genç hissediyorum. 45ten önce de yaşlanıyorum hissi yaşayacağımı hiç sanmıyorum. Teyze kendi komplekslerini etrafına bulaştırma derdinde sadece

Öncelikle teyzeye verdiğin cevap için tebrikler, bayıldım. Ağzının payını almıştır umarım 😁

30 yaşa gelince: 39dan bildiriyorum. 30 kesinlikle bunalıma girilecek bir yaş değil hatta genç ve olgun bir yaş, aklınızın başınızda ve güzelliğinizin gayet zirvede olduğu bir yaş. Ben 39 yaşında hala gayet dinç ve genç hissediyorum. 45ten önce de yaşlanıyorum hissi yaşayacağımı hiç sanmıyorum. Teyze kendi komplekslerini etrafına bulaştırma derdinde sadece

Valla haketti, bir daha bir sey derse “ seni ne zaman muzeye kaldiriyoruz, cocuklarimizin da senin gibi tas devrinden kalma bir fosili gormeye haklari var” demeyi planliyorum😂😂😂

Yani insan omru uzayip giderken 45-50-60 artik bunlar genc sinifa kayiyor. 45 yas demissiniz ama 47 yasinda iki cocuk dogurmus kuzenim tas gibi, benden iyi vucudu var, bu sene de 3. Evliligini yapti. 45 te bile yaslandiginizi hissetmeyeceksiniz muhtemelen :)

Defne samyeli, muge anli, Jlo bunlarin hepsi bu bantta ve muthisler🧿 ve tabii ki cagla sikel ki ona bayiliyorum😻

Iyi aksamlar arkadaslar,

Yaşım 25, patron dün beni 32 yaşındaki çalışandan daha yaşlı gördüğünü söyledi. Halbuki fotoğrafımı görseniz genç olduğum belli. 2 ayrı kişiye sordum kaö gösteriyorum diye biri 23 biri 26 dedi. Çok takılmamak lazım.

Yaşım 25, patron dün beni 32 yaşındaki çalışandan daha yaşlı gördüğünü söyledi. Halbuki fotoğrafımı görseniz genç olduğum belli. 2 ayrı kişiye sordum kaö gösteriyorum diye biri 23 biri 26 dedi. Çok takılmamak lazım.
Bunlar nasil insanlar ya?😕 herhalde surekli bizi suzup laf sokuyorlar. Hic mi isiniz yok hic mi mesgaleniz yok degil mi? Ayyy.

He deyin geçin ya şu insanlara.
Ne moralini bozuyorsun.
30lu yaşlar bir kadının geçirdiği en keyifli yaşlar valla.

Kendiyle barışık olmayan mutsuz insanların hep dikkati başkalarının üzerindedir.Mutlaka insan hayatında karşılaşıyor ve bir kaknemlik seziyor.Komşu olsun akraba olsun yada iş yerinde...
Birde taklitçidir onlar seni beğenmiyormuş gibi yapıp içten içe kıskanır.

Umrunuzda olmadıkçada orta yerinden çatlar
********ÇATLASINLAR😎

Valla ben de 31 yaşıma girdim yeni hiç de kendimi yaşlı hissetmiyorum, hatta bana sorsan hala 20lerin başındayım, Allah nasip ederse bikaç haftaya bebeğimi kucağıma alacağım ve hayat benim için onunla yeniden doğmuş gibi baştan başlayacak🙏🧿 Böyle aşağılık kompleksi olanları hiç duyma gül ve geç. Ama verdiğin cevaba bayıldım kahkaha attım hatta😂 Salla gitsin böyle patavatsız ve başkalarını mutsuz ederek egosunu tatmin etmeye çalışan ezik tiplerin söylediklerini 😉😉

Back
X